- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
- 598
Bak bahaneye gerek yokmus , bizden kaçmazYa da anneme gidip pişirebilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak bahaneye gerek yokmus , bizden kaçmazYa da anneme gidip pişirebilirim
Benim ablam fırınsız fırınsız pastalara bile katıldı Lunya'm, hem de kendi pişirdi yaa can ablam @EmiraSalihBak bahaneye gerek yokmus , bizden kaçmaz
Bende senin ablam sayılırım, arada beni de övBenim ablam fırınsız fırınsız pastalara bile katıldı Lunya'm, hem de kendi pişirdi yaa can ablam @EmiraSalih
Ben dedim bu sefer kesin tavuk yemekleri geliyor yine olmadıHayırlı olsun
Kimse bilemedi ama ben aklımdan geçirmiştim
Öv beni diyorsun Şahan gibiBende senin ablam sayılırım, arada beni de öv
Öv beni diyorsun Şahan gibi
Tatlı Lunya'm, bal Lunya'm en birinci sensin
Katılsam mı acaba :) hep sonuncu oluyorum ki ben
Ben de sonuncu olabiliyorum ama hiç pes etmeden katılıyorumKatılsam mı acaba :) hep sonuncu oluyorum ki ben
Tamamen yalan, daha 2 kategori öncesi sonuncu bendim, bu kategori de sondan 2-3 falandım galiba, bakmaya yüzüm yoktuKatılsam mı acaba :) hep sonuncu oluyorum ki ben
Tutturamadim kına yakCocoChanelmademoiselle kategoriyi tutturdun mu
Tutturamadığın için cezalısın bize poğaça yapacaksınTutturamadim kına yak
Yaptigin pogacalardan bana da gondermezsen kuserim haaaa
Ben hic anlamam ki pogaca börek işlerindenhic mi hic anlamam vallaTutturamadığın için cezalısın bize poğaça yapacaksın
Yapmadan,denemeden anlayamazsın zatenBen hic anlamam ki pogaca börek işlerindenhic mi hic anlamam valla
Keske anlasam becerebilsem kalkar kendime sıcacık pogaca yapar cayla yerdim ama yoookkk
Uzun süre tavuk yapmayı düşünmüyoruzTavuk kategorisi gelene kadar katılıp tavukla birakcam bunda kısmet artık