- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
- 198
Ihhh gozu olaninnnnNe reklamım oldu yaaa
Madalyamın başına bişey gelırse suçlusu belli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ihhh gozu olaninnnnNe reklamım oldu yaaa
Madalyamın başına bişey gelırse suçlusu belli
10 saat et kaynattımda noldu10 saniyelik iş yapmış birde elektrik harcadım diyorsun
10 saat et kaynattımda noldu
Teşekkürler bakalım... yüklerim inş birazdanTamamdır, kategori gelirse ikimizde giriyoruz yarışmaya.
hippotalamus ve senle 12 oldu şimdiden tarifler.
Ellerine sağlık hippotalamus can.
Kaynatmayaydın bananeee sjksjkjskjk
Ev ekmegi gibisi yok hele o sicak ciktiginda 1 dilimime tereyagi sur bakem o koku o lezzet. Neyse ben diyetteyim konusmuyorum goruyorsunuz mikemmelVay vay maşallah .
Ne hamarak hatunlarımız varmış yaaa
Keramet ortu de ortu deAşk olsun ama bende doğalgaz harcadım o kadarr bisküvimi ve fındığımı küçük parçalara ayırmak için elektrık kullnadımm .
AAA bu kadar da olmazz
Keramet ortu de ortu de
Evet evet demee demee ekmek yemıyoruz bız evde cıss yasakEv ekmegi gibisi yok hele o sicak ciktiginda 1 dilimime tereyagi sur bakem o koku o lezzet. Neyse ben diyetteyim konusmuyorum goruyorsunuz mikemmel
Ben deyım 5 , sen de 6 Smile Forever desın 7Kaçıncı geldin o yarışmada
O tülbent bi keremTez karar verildi kırmızı örtü almak şart oldu
Evet evet demee demee ekmek yemıyoruz bız evde cıss yasak
Ben deyım 5 , sen de 6 Smile Forever desın 7
Bilmiyorum
O tülbent bi kerem
Hemide kayınvalidem yaptırmıştı
Kız sussssssss benimki tam öyleHer dalda oscara kosariz k.k olarak evelallah
Ama kategori ekmekler olursa ekmekleri cesitlendirmek lazim. Ip ucu vermeyem bari
Kayınvalideni sev, onu koru, öp koklaa. Anneciğim sayende yarışma kazandım, koccaamaan madalyam oldu, hediyem yolda de. Teşekkür et kadıncağıza.O tülbent bi kerem
Hemide kayınvalidem yaptırmıştı
Keşke gönderebilsem vallahi tadıBanada banadaaaaa
Harika valla ellerine sağlık.
Bende vardi ama kullanmayi bilemedimTez karar verildi kırmızı örtü almak şart oldu
Kayınvalideni sev, onu koru, öp koklaa. Anneciğim sayende yarışma kazandım, koccaamaan madalyam oldu, hediyem yolda de. Teşekkür et kadıncağıza.
Keşke gönderebilsem vallahi tadı
Kayınvalideni sev, onu koru, öp koklaa. Anneciğim sayende yarışma kazandım, koccaamaan madalyam oldu, hediyem yolda de. Teşekkür et kadıncağıza.
Bende vardi ama kullanmayi bilemedim
Simdi de yesil ortu de keramet