- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
- 198
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen görmüştüm sanırım dimi bunu
@HE canim madalyan hayirli ugurlu olsun hic yakismamis
(Kiskancliktan geberdi)
Benim de muhallebim cilegim vardi ekstradan hamur bilene yapmistim. Benimde ortum kirmiziydi ama yanindan bile gecemedim onun cilekli muhallebisininHahahahahaaa dayadı çileği muhallebiyi kaptı madalyayı
Tamamdır anlaştıkTamamdır, kategori gelirse ikimizde giriyoruz yarışmaya.
@hippotalamus ve senle 12 oldu şimdiden tarifler.
Ellerine sağlık @hippotalamus can.
Hatırladım o yüzden sordum zaten ahahahhaha kafalar bi milyonEvwet gördüm hatta sormuştum,ekşi mayalı demiştin,bizim pazarda satıyorlar kilosu 7,5 lira hatta..
Benim de muhallebim cilegim vardi ekstradan hamur bilene yapmistim. Benimde ortum kirmiziydi ama yanindan bile gecemedim onun cilekli muhallebisinin
Hatırladım o yüzden sordum zaten ahahahhaha kafalar bi milyon
Bugün yogurucam bir tane yarın pişecek inşallahTadı çok güzel oluyor,helede kızartınca tadından yeniliyor..
Bak sennnnn bir ekmek dedim ordan burdan çıktılar ayol Kazen abi farz oldu ekmek yarismasiEki Görüntüle 2132900
En sunumsuz haliyle bu da benim ekmek
Bugün yogurucam bir tane yarın pişecek inşallah
Eki Görüntüle 2132900
Ne reklamım oldu yaaaAynen ya benimde fırında milföyler pişti elektrik harcadım doğalgaz harcadım milföyleri orantılı kestim yokk anam yokk..
Almış kırmızı örtüyü 3 tane bardak kondurmuş üzerine sjskjskjsksjk
Dur editleyim hemen:)))
H E duy duyyyyy
Benim oyum sanaydi zaten ablaAynen ya benimde fırında milföyler pişti elektrik harcadım doğalgaz harcadım milföyleri orantılı kestim yokk anam yokk..
Almış kırmızı örtüyü 3 tane bardak kondurmuş üzerine sjskjskjsksjk
Dur editleyim hemen:)))
H E duy duyyyyy
Bak sennnnn bir ekmek dedim ordan burdan çıktılar ayol Kazen abi farz oldu ekmek yarismasi
Vay vay maşallah .Eki Görüntüle 2132900
Aşk olsun ama bende doğalgaz harcadım o kadarr bisküvimi ve fındığımı küçük parçalara ayırmak için elektrık kullnadımm .Benim oyum sanaydi zaten abla
Onca emege onca elektirige tabi sana vercektim
Her dalda oscara kosariz k.k olarak evelallahBak sennnnn bir ekmek dedim ordan burdan çıktılar ayol Kazen abi farz oldu ekmek yarismasi
Ne reklamım oldu yaaa
Madalyamın başına bişey gelırse suçlusu belli
Benim oyum sanaydi zaten abla
Onca emege onca elektirige tabi sana vercektim
Aşk olsun ama bende doğalgaz harcadım o kadarr bisküvimi ve fındığımı küçük parçalara ayırmak için elektrık kullnadımm .
AAA bu kadar da olmazz