- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
- 198
Alalım abla alalım keramet örtüde değilse o zaman ne yaparız bilmiyorum.Her renkten alıyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alalım abla alalım keramet örtüde değilse o zaman ne yaparız bilmiyorum.Her renkten alıyoruz
Alalım abla alalım keramet örtüde değilse o zaman ne yaparız bilmiyorum.
3 gün-de poğaça
yayınlandımı
Haha teşekkür ederim kuzum benim bu mesajın bile yetti bana çok sagolNereden bulsam da o çiçekten daha güzel bir çiçek verebilsem sana dussuzumm
Nasıl sevindiğimi nasıl mutlu olduğumu Bilemezsin çok çok çok teşekkür ederim
ayrica tarifin Bir Efsane gerçekten Ellerine kollarına sağlık
3 gün mayamla yatıp kalktım ben biliyormusun konuşmaya gerek yok görüyorsunuz
Heyecanimdan etiket yapmayı bile unutmusum sen tahmn ett :))Haha teşekkür ederim kuzum benim bu mesajın bile yetti bana çok sagol
Oyyy canım Allah sendende razı olsun ne demekHeyecanimdan etiket yapmayı bile unutmusum sen tahmn ett :))
Allah razi olsun ilac gibi geldi
Ellerine sağlık umarım emeğinin karşılığını alırsın3 gün mayamla yatıp kalktım ben biliyormusun konuşmaya gerek yok görüyorsunuz
3 gün mayamla yatıp kalktım ben biliyormusun konuşmaya gerek yok görüyorsunuz
Canım benim yarışma ikinci planda ben aslında bu mayayı tamamen bırakmak istediğim için denemek istedim bu pogacayiEllerine sağlık umarım emeğinin karşılığını alırsın
Abla ağızda dağılıyormuş kocam dedi babamdan da tam not aldı hala yumuşak dedi göndereyim miEllerine sağlık harika olmuş,ama bayağı bir uğraştırıcı olmuş demi bir tabak istiyorum lütfen
Abla ağızda dağılıyormuş kocam dedi babamdan da tam not aldı hala yumuşak dedi göndereyim mi
Teşekkür ederim işte yaptık biseyler aç ağzını geliyor o zamanNe güzel epeyde uğraşmışsın ellerine sağlık,valla gönderr midede dursun
Teşekkür ederim işte yaptık biseyler aç ağzını geliyor o zaman
Girmiyor telefonun içine abla yaDaha ne olsun mis gibi olmuş,açtımmm yolla hadi
Girmiyor telefonun içine abla ya