En başarılı bulduğunuz ''Poğaça Tarifi''hangisidir?

• Ankete Katılan
    654
  • Anket Kapalı .
Ispanaklı böreği açmaktan asla üşenmem çünkü böreği severim.
Börek açmaktan ben de üşenmem,yufka açmayı seviyorum
Dün çoktandır börek açmadığım aklıma geldi börek yaptım
Ispanak evde yoktu,ben tek bir malzemeden yapmam iç harcını,eşim peynirliyi,oğlum pattisliyi sever ,karışık yaparım.2 yufkada pırasalı yapayım dedim ,pırasa harcı yapmaya da üşendim Sadece peynirli ,patatesli yaptım

Yıkanmış, ayıklanmış ıspanaklar var onlardan alıver, cidden büyük rahatlık. Bir kere sirkeli suya basıp yıkıyorum bitti.
Önceden bimde bulunuyordu geçen seneler,artık bulunmuyor,hiç ayıklanmış almadım ,fiyatı normal ıspanağın 3 katıydı o zaman saplarını kes,bütün olarak suya bastır,sirkeli tuzlu suda beklet sonra yıka tamamdır,bozulmasın diye katkı maddesi de vardır diye düşünmüştük,az demin alacağız ıspanaktan o da gitmesin boşa diye düşündüm.

Açmaya başladım mı bende çeşitli yaparım, ama en çok ıspanaklı severim

Habibte'ye başkası şahitlik yapmazNerede gördün onun becerisini
Bence de HAbibte becerikli,görmedim ama bu işlerle uğraştığınıisipariş hazırladığını yazmıştı,kimbilir ne cevherler var da nazarımız değer diye göstermiyorr bize

Hayırlı olsun canım
Sabırlı olsun herkes,ne demişler azimli sıçan duvarı delerBuradaki sıçan fare anlamında ,farklı anlamı yok

Teşekkürrr ederiimmmmmm

24 yıldır ben bunu farklı anlamda anlıyodum ve söyluyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…