- 20 Mart 2008
- 141.511
- 212.967
- 1.423
- 60
Amanda aman kimler gelmişşş hoşgelmiş
Hemşocannnnn
Abla benim mekan belli 4. Takım zayıflama grubu hosbuldum nasilsin
Hem zayıfla hem poğaca yap,sen yap yolla bana mideye indireyim hemen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amanda aman kimler gelmişşş hoşgelmiş
Abla benim mekan belli 4. Takım zayıflama grubu hosbuldum nasilsin
Kızımm yarışma varsa daha da sıkı takipteyim bilesinn, seni simgeliyor bu emoji zatenYa deli yaaaaaa takip etmiş gelmiş beni hemen
Hemşocanım canım ciğerimm nasılsın, poğaçalar enfes ya gördün dimiiiHemşocannnnn
Hoş geldin duzsuzumBende geldimmmm
Hemşocanım canım ciğerimm nasılsın, poğaçalar enfes ya gördün dimiii
Sunumda benide andinmi oyle bir yorum yapmistin
Abla ben sadece yapan kısımdayım yahu yiyemiyorum malesef oooo olur tabiki memnuniyetle gonderiririmHemşocannnnn
Hosbuldum canimmm nasilsinnnHoş geldin duzsuzum
Abla ben sadece yapan kısımdayım yahu yiyemiyorum malesef oooo olur tabiki memnuniyetle gonderiririm
Ya abla normalde olsa tadarim ama 21 gün sekersize başladım yiyemiyorum fermuar çektimOlsun ya gene ucundan da olsa az bişi tadar bence:)
Ya abla normalde olsa tadarim ama 21 gün sekersize başladım yiyemiyorum fermuar çektim
Şeker sıfır patates makarna pirinç paketli gıda meyve suyu falan hic yokNeymiş o 21 gün şekersiz olayı,hiç şeker yok herhalde demi..
Hamdolsun canım benim, koşturuyorum.Hosbuldum canimmm nasilsinnn
Gördüm hemşom dibim düştü görünce
Walla cok hamarat bu hatunlar, bana çekmemişler Allah'tan
Bendede aynı tempo kuzum sağlığımız yerinde olsun iyiyim bende çok sukurHamdolsun canım benim, koşturuyorum.
Sen nasılsın?
Aynen öyle hemşerimmmHepsi öyle maşallah onlara,ne cevherler var bir bilsen döktürüyorlar resmen oy vermekte zor oluyor sonra.
Aynen öyle canım benim, şükürler olsun bugünümüze.Bendede aynı tempo kuzum sağlığımız yerinde olsun iyiyim bende çok sukur