- 20 Mart 2008
- 141.511
- 212.967
- 1.423
- 60
Parti , parti
canoo senındee olur bi gün kıssskaaannaaammaaaa
Madalya gelmiş yakışmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Parti , parti
Bu kategoride çok zor olcakÇilenkleri yemeseydim
Ne bu hiç beğenmedim. Sende iyi durmamış bana versene..hayırli olsun.
Parti , parti
Haayyaaatttaaa vermem zor kavuştum zatenNe bu hiç beğenmedim. Sende iyi durmamış bana versene..hayırli olsun.
Kiskanclik üst seviyede
Kendime rakip görmüyorumHaayyaaatttaaa vermem zor kavuştum zaten
Madalya He
Hem madalya ıstıyorsun hem tarif paylaşmıyorsun
oooooooooooooooKendime rakip görmüyorum
Börek açmaktan ben de üşenmem,yufka açmayı seviyorumIspanaklı böreği açmaktan asla üşenmem çünkü böreği severim.
Önceden bimde bulunuyordu geçen seneler,artık bulunmuyor,hiç ayıklanmış almadım ,fiyatı normal ıspanağın 3 katıydı o zaman saplarını kes,bütün olarak suya bastır,sirkeli tuzlu suda beklet sonra yıka tamamdır,bozulmasın diye katkı maddesi de vardır diye düşünmüştük,az demin alacağız ıspanaktan o da gitmesin boşa diye düşündüm.Yıkanmış, ayıklanmış ıspanaklar var onlardan alıver, cidden büyük rahatlık. Bir kere sirkeli suya basıp yıkıyorum bitti.
Açmaya başladım mı bende çeşitli yaparım, ama en çok ıspanaklı severimBörek açmaktan ben de üşenmem,yufka açmayı seviyorum
Dün çoktandır börek açmadığım aklıma geldi börek yaptım
Ispanak evde yoktu,ben tek bir malzemeden yapmam iç harcını,eşim peynirliyi,oğlum pattisliyi sever ,karışık yaparım.2 yufkada pırasalı yapayım dedim ,pırasa harcı yapmaya da üşendim Sadece peynirli ,patatesli yaptım
Bence de HAbibte becerikli,görmedim ama bu işlerle uğraştığınıisipariş hazırladığını yazmıştı,kimbilir ne cevherler var da nazarımız değer diye göstermiyorr bizeHabibte'ye başkası şahitlik yapmazNerede gördün onun becerisini
Hayırlı olsun canım
Teşekkürrr ederiimmmmmmBence de HAbibte becerikli,görmedim ama bu işlerle uğraştığınıisipariş hazırladığını yazmıştı,kimbilir ne cevherler var da nazarımız değer diye göstermiyorr bize
Hayırlı olsun canım
Sabırlı olsun herkes,ne demişler azimli sıçan duvarı delerBuradaki sıçan fare anlamında ,farklı anlamı yok
yaptın mı poğaçanııBende geldimmmm
Bende geldimmmm
Amanda aman kimler gelmişşş hoşgelmişBende geldimmmm
Yükledim bile kazen abi gelse açsa iyi olacak dayaptın mı poğaçanıı
Abla benim mekan belli 4. Takım zayıflama grubu hosbuldum nasilsinHoş geldin nerdesin sen yahuuu
Ya deli yaaaaaa takip etmiş gelmiş beni hemenAmanda aman kimler gelmişşş hoşgelmiş
Sunumda benide andinmi oyle bir yorum yapmistinYükledim bile kazen abi gelse açsa iyi olacak da