• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Poğaça Tarifi''hangisidir?

• Ankete Katılan
    654
  • Anket Kapalı .
party0003.gif
party0003.gif
party0003.gif
party0003.gif

Parti , parti
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

canoo senındee olur bi gün kıssskaaannaaammaaaa
dil.gif
dil.gif
dil.gif
dil.gif
dil.gif
dil.gif
dil.gif
dil.gif
dil.gif
dil.gif
dil.gif
dil.gif
dil.gif
dil.gif
dil.gif
dil.gif
dil.gif
dil.gif
dil.gif
dil.gif
dil.gif
dil.gif
dil.gif
dil.gif

:KK70: :KK70:

Madalya gelmiş yakışmış :olamaz:

Ispanaklı böreği açmaktan asla üşenmem:KK70: çünkü böreği severim.:KK70::KK70:
Börek açmaktan ben de üşenmem,yufka açmayı seviyorum :KK45:
Dün çoktandır börek açmadığım aklıma geldi börek yaptım :hamarat:
Ispanak evde yoktu,ben tek bir malzemeden yapmam iç harcını,eşim peynirliyi,oğlum pattisliyi sever ,karışık yaparım.2 yufkada pırasalı yapayım dedim ,pırasa harcı yapmaya da üşendim :KK53:Sadece peynirli ,patatesli yaptım:KK45:

Yıkanmış, ayıklanmış ıspanaklar var onlardan alıver, cidden büyük rahatlık. Bir kere sirkeli suya basıp yıkıyorum bitti.
Önceden bimde bulunuyordu geçen seneler,artık bulunmuyor,hiç ayıklanmış almadım ,fiyatı normal ıspanağın 3 katıydı o zaman :skandal:saplarını kes,bütün olarak suya bastır,sirkeli tuzlu suda beklet sonra yıka tamamdır,bozulmasın diye katkı maddesi de vardır diye düşünmüştük,az demin alacağız ıspanaktan o da gitmesin boşa diye düşündüm.:KK45:

Börek açmaktan ben de üşenmem,yufka açmayı seviyorum :KK45:
Dün çoktandır börek açmadığım aklıma geldi börek yaptım :hamarat:
Ispanak evde yoktu,ben tek bir malzemeden yapmam iç harcını,eşim peynirliyi,oğlum pattisliyi sever ,karışık yaparım.2 yufkada pırasalı yapayım dedim ,pırasa harcı yapmaya da üşendim :KK53:Sadece peynirli ,patatesli yaptım:KK45:
Açmaya başladım mı bende çeşitli yaparım, ama en çok ıspanaklı severim :kk77:

Habibte'ye başkası şahitlik yapmaz:63:Nerede gördün onun becerisini:sinirli:
Bence de HAbibte HAbibte becerikli,görmedim ama bu işlerle uğraştığınıisipariş hazırladığını yazmıştı,kimbilir ne cevherler var da nazarımız değer diye göstermiyorr bize:sus:

Hayırlı olsun canım :halay:
Sabırlı olsun herkes,ne demişler azimli sıçan duvarı deler:KK53:Buradaki sıçan fare anlamında ,farklı anlamı yok:KK45:

Bence de HAbibte HAbibte becerikli,görmedim ama bu işlerle uğraştığınıisipariş hazırladığını yazmıştı,kimbilir ne cevherler var da nazarımız değer diye göstermiyorr bize:sus:

Hayırlı olsun canım :halay:
Sabırlı olsun herkes,ne demişler azimli sıçan duvarı deler:KK53:Buradaki sıçan fare anlamında ,farklı anlamı yok:KK45:
Teşekkürrr ederiimmmmmm :KK200:

24 yıldır ben bunu farklı anlamda anlıyodum ve söyluyodum :skandal:

Back