Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin marifetli olduğunu kim söylediHepiniz benim.kadar olmasa da marifetlisiniz
BenSenin marifetli olduğunu kim söyledi
Bide ben
Günaydınlar hanımlar
Günaydın
TünaydıııınnnnHerkese günaydınlar
Bugün hava çok güzelllllllllllTünaydıııınnnn
Nasılsınız bugün?
Bahar yorgunluğu vurmuş demekki.Ben iyiyim çok şükür, bi de şu bahar taemizliğini yapabilsem. Nedense bulaşık yıkamak bile zor geliyor bugünlerde
Evet, alıp termosu göl kenarına inesim var.Bugün hava çok güzelllllllllll
İçim kıpır kıpır
Ben çalışıuorum gidemiyorum sen gittttEvet, alıp termosu göl kenarına inesim var.
Günaydın
Herkese günaydınlar
Tünaydıııınnnn
Nasılsınız bugün?
Valla herhalde yaaBahar yorgunluğu vurmuş demekki.
Öyle bir imkanın varsa hiç düşünme yap, hatta benim içinde bi bardak içEvet, alıp termosu göl kenarına inesim var.
Daha yeni uyandım canım, çok işim var bugün, çıkamam.Ben çalışıuorum gidemiyorum sen gitttt
Hamdolsun ablam, iyiyim bende.Tünaydınlar,iyiyim sağol sen nasılsın
Bugün bende öyleyim, adamda alışık değil bu halime, laf soktu.Valla herhalde yaa
Yataktan çıkasım yok. Pandalar gibi yiyip içip yatıyorum
İşlerimi toparladıktan sonra ancak.Öyle bir imkanın varsa hiç düşünme yap, hatta benim içinde bi bardak iç
Ahahaha ben olsam öylece bırakıp giderdim. Allah bilmişte yakınıma göl vermemişİşlerimi toparladıktan sonra ancak.
Yetiştirmem gerekmese, bırakırımda işteAhahaha ben olsam öylece bırakıp giderdim. Allah bilmişte yakınıma göl vermemiş