- 22 Temmuz 2017
- 44.520
- 132.054
- 598
Bu yememelerin, sana aynada güzel bir motivasyon olarak geri dönecek.Sabah kahvaltıya gelir inşallah diyeyim bende o zaman tek derdim yiyemiyor olmak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu yememelerin, sana aynada güzel bir motivasyon olarak geri dönecek.Sabah kahvaltıya gelir inşallah diyeyim bende o zaman tek derdim yiyemiyor olmak
Inşallah yaaaaaBu yememelerin, sana aynada güzel bir motivasyon olarak geri dönecek.
Bende yemedim taadina baktim sadeceInşallah yaaaaa
Bdvyi bırak canım sen burayı takip etAy ne zormuş yarışmak
Burayı mı takip edeyim,
Yeni tarifelere mi bakayım,
Konuma mı cevap vereyim,
Bdv ye mi yetişeyim,
Beynim yandı
Siz ışınlanmayı mı buldunuz
Bdvyi bırak canım sen burayı takip etAy ne zormuş yarışmak
Burayı mı takip edeyim,
Yeni tarifelere mi bakayım,
Konuma mı cevap vereyim,
Bdv ye mi yetişeyim,
Beynim yandı
Siz ışınlanmayı mı buldunuz
Senin floodunu sevsinler :)))Bdvyi bırak canım sen burayı takip et
Kazen gelir birazdanSenin floodunu sevsinler :)))
Hosgeldin ama Kazen yok daha
Şekersiz 21 gün diyetine başladım yiyemem tadına bile bakamammmBende yemedim taadina baktim sadece
Hani senin tarif gelmedi o diyet nasildır kiiŞekersiz 21 gün diyetine başladım yiyemem tadına bile bakamammm
Bir kısmı pişti onları da kocam deneme sürüşünde yedi hatta ağızda eriyor dedigeri kalanları şimdi sürdüm fırına pişiyor fotoğraflayıp yüklerim yarın insallahHani senin tarif gelmedi o diyet nasildır kii
Şekerim senin tarifin neredeŞekersiz 21 gün diyetine başladım yiyemem tadına bile bakamammm
O neyy ne yiyoruzz onu soyle Sibelcigim senBir kısmı pişti onları da kocam deneme sürüşünde yedi hatta ağızda eriyor dedigeri kalanları şimdi sürdüm fırına pişiyor fotoğraflayıp yüklerim yarın insallah
Şimdi diyet şöyle şekerli hic birşey yenmiyor beyaz un paketli gıda makarna pilav yok patates yok 21 gün arınma programı
Gelecek nevoş tahminimden daha güzel oldu bu telefonlar niye koku iletmiyor şuan oturdum fırının başına bekliyorum vallahiŞekerim senin tarifin nerede
Geri kalan herşey ahahahha diyette zaten yenmemesi gereken şeyler bunlarO neyy ne yiyoruzz onu soyle Sibelcigim sen
Oyyy maşaallah biz görüntüsünden kokusunu anlarızGelecek nevoş tahminimden daha güzel oldu bu telefonlar niye koku iletmiyor şuan oturdum fırının başına bekliyorum vallahi
Bu tarifi yazmam lazım bir yere acil unutmadan daha da başka yapmam vallahi kocamın poğaça testinden geçtiyse herkes bayılırOyyy maşaallah biz görüntüsünden kokusunu anlarız
Biz de tariften faydalanacağızBu tarifi yazmam lazım bir yere acil unutmadan daha da başka yapmam vallahi kocamın poğaça testinden geçtiyse herkes bayılır
İyi bari ac kalmayacagizGeri kalan herşey ahahahha diyette zaten yenmemesi gereken şeyler bunlar
Yüzde yüz dussuz styleeeeBiz de tariften faydalanacağız