• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Poğaça Tarifi''hangisidir?

• Ankete Katılan
    654
  • Anket Kapalı .
Sen bize böyle diyorsun bak sen madalyayı aldığın gün biz o madalyayı çatlatacağız nazarımızla :-):-)
Artık alışkanlık olduğu için katılacağım, sunum becerim bulunmadığından umudum yukk :110:

Artık alışkanlık olduğu için katılacağım, sunum becerim bulunmadığından umudum yukk :110:
Kendine haksızlık etme canım, hepimiz elimizden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyoruz işte Hoppa nasip meselesi bence biraz da. Sen buranın güzel havası, eğlencesi için katılmaya devam et. Maksat muhabbet :KK200:
Madalyan da önünde sonunda gelecektir zaten :-)

s i d e l y a s i d e l y a canım, ellerine emeğine sağlık. Tebrik ediyorum, madalya profiline çok yakışacak. :sampiyon:

Fakaatt, madalyan gelince nazar edebilirim.:KK70:

s i d e l y a s i d e l y a canım tebrik ederim :sampiyon:
Madalyan çok yakışacak :KK74::KK73:

s i d e l y a s i d e l y a sidooş hayırlı olsun canım çok.cok güzel görünüyordu zaten madalya da kep de peşpeşe geldi maslalah sana canim :nazar:
Ayyy yatmadan önce son bir bakayım dedim eşimin telefonundan. Derin bir ohhh çektim ne yalan söyleyeyim :-):-):-)
Çok teşekkür ederim kızlar şaka gibi geliyor ama sonunda oldu.
İki kurtlarımı dökeyim :21::21::21::21::21::21::21:
Şimdi teşekkür mesajı hazırlamaya çalışayım :KK69::KK69::KK69::KK69::KK69:

Bizde sana teşekkür ederiz,bu güzel tarifi bizim için hazırlayıp sunduğun için.
Resmine bakınca bende orada bir bardak çay ile bulunmak istedim.
Başarıların devamını dilerim :KK68:

Back