- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 31
kız zor buldum o madalyayı, kolay kolay düşürmemO kadar nazar ettim, madalyan düşmemiş canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız zor buldum o madalyayı, kolay kolay düşürmemO kadar nazar ettim, madalyan düşmemiş canım.
kız zor buldum o madalyayı, kolay kolay düşürmem
Sen bize böyle diyorsun bak sen madalyayı aldığın gün biz o madalyayı çatlatacağız nazarımızla
Artık alışkanlık olduğu için katılacağım, sunum becerim bulunmadığından umudum yukkSen bize böyle diyorsun bak sen madalyayı aldığın gün biz o madalyayı çatlatacağız nazarımızla
Hepimiz o günü bekliyoruzSen bize böyle diyorsun bak sen madalyayı aldığın gün biz o madalyayı çatlatacağız nazarımızla
Kırmızı kar yağarsa beklerimHepimiz o günü bekliyoruz
Orası hiç belli olmazKırmızı kar yağarsa beklerim
Kendine haksızlık etme canım, hepimiz elimizden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyoruz işte nasip meselesi bence biraz da. Sen buranın güzel havası, eğlencesi için katılmaya devam et. Maksat muhabbetArtık alışkanlık olduğu için katılacağım, sunum becerim bulunmadığından umudum yukk
Hayırlı geceler canımHayırlı geceler olsun canlar, nasipse yarın görüşmek üzere.
Kendimiz oylariz kazanana ödül, Birgün serbest 1 simitin ¼ ünü yiyebilirOylamasız mı
Artık rüyamda pogacalar içinde yüzerim. Diyet poğaça tarifi var mıdır acaba.hizuran al bebeğim sana bir sürü poğaça tarifi skskdm
Hem poğaça hem diyetArtık rüyamda pogacalar içinde yüzerim. Diyet poğaça tarifi var mıdır acaba.
Hayatta her şey mümkünHem poğaça hem diyet
Peki.
Smsmsms
s i d e l y a canım, ellerine emeğine sağlık. Tebrik ediyorum, madalya profiline çok yakışacak.
Fakaatt, madalyan gelince nazar edebilirim.
s i d e l y a tebrik ederim canım
Ayyy yatmadan önce son bir bakayım dedim eşimin telefonundan. Derin bir ohhh çektim ne yalan söyleyeyims i d e l y a sidooş hayırlı olsun canım çok.cok güzel görünüyordu zaten madalya da kep de peşpeşe geldi maslalah sana canim
Bizde sana teşekkür ederiz,bu güzel tarifi bizim için hazırlayıp sunduğun için.Kızlar hepinize çok çok teşekkür ederim. Sayenizde tarifim birinci oldu. Oy veren elleriniz dert görmesin inşaAllah.
celebrian ❤
ATTRAENTE ❤
@Barbekusoslumars ❤
arsel ❤
LezzetliCipetpet ❤
kulkedisi30 ❤
firdefs ❤
gizem4191 ❤
@Lisabella ❤
vefa84 ❤
@wendigo ❤
@sarfansari ❤