Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Son 1.5 saat :))Oylamaya başlayalım mı
Eline saglikİncileri dizdim
Kazasiz kurtul canimÇok üzülerek katılamadım bu kategoriye, üstelik tarif ismi de vermiştim yapacağım diye... Son güne kadar bekledim yapabilirim belki diye ama mutfağa giremiyorum desem yeridir. Hele buzdolabını hiç açamıyorum
Tariflere bile bakamadım neredeyse. Ya aniden canım çekiyor ya da bakamıyorum, hepten karıştı her şey birbirine
Katılan herkese başarılar diliyorum, hak eden kazansın
En zorlu zamanlarındasın canım, ilk trimesteri atlat hayırlısıyla rahatlarsın.Çok üzülerek katılamadım bu kategoriye, üstelik tarif ismi de vermiştim yapacağım diye... Son güne kadar bekledim yapabilirim belki diye ama mutfağa giremiyorum desem yeridir. Hele buzdolabını hiç açamıyorum
Tariflere bile bakamadım neredeyse. Ya aniden canım çekiyor ya da bakamıyorum, hepten karıştı her şey birbirine
Ellerine sağlık nevoşumİncileri dizdim
Hayırlısı olsun canım hiç problem değilBen buralar tehlikeli diye seni etiketlemedimYoksa çağırırdım nerede tarifimiz diyeÇok üzülerek katılamadım bu kategoriye, üstelik tarif ismi de vermiştim yapacağım diye... Son güne kadar bekledim yapabilirim belki diye ama mutfağa giremiyorum desem yeridir. Hele buzdolabını hiç açamıyorum
Anlayışlı ablacığım benimHayırlısı olsun canım hiç problem değilBen buralar tehlikeli diye seni etiketlemedimYoksa çağırırdım nerede tarifimiz diye
İnşaallah canımBiz burada seni bekliyoruzAnlayışlı ablacığım benim
Çok teşekkür ederim. Çok özledim sizi, inşallah hemen toparlarım da geri dönebilirim aranıza
Teşekkür ederim NevoşumHanımlar oylama başlamıştırHepinize bol şans diliyorum
s i d e l y a
leylmira
yasminsay
H E
Saksi_Degilim_Ben
Shoryuken
retro_hippo
chiLL
@MAL KABUL
_Bayankus_
@Ytmz
Makyajkolik13
evlaefe
@cantan3m
@Hazal
Ece_ce
C cibilicibilisaksak06
darkmore
BeyazOrkidem
Elalis
gurtmingotam
@tuzsuz_ruh
@Selinokay
terelelli34
askbahcem
Teşekkür ederim Nevoşum
Teşekkürler. Ben de hemen oy kullanmak istiyorum lakin çok kararsızımHanımlar oylama başlamıştırHepinize bol şans diliyorum
s i d e l y a
leylmira
yasminsay
H E
Saksi_Degilim_Ben
Shoryuken
retro_hippo
chiLL
@MAL KABUL
_Bayankus_
@Ytmz
Makyajkolik13
evlaefe
@cantan3m
@Hazal
Ece_ce
C cibilicibilisaksak06
darkmore
BeyazOrkidem
Elalis
gurtmingotam
@tuzsuz_ruh
@Selinokay
terelelli34
askbahcem
Ben de çok kararsızımTeşekkürler. Ben de hemen oy kullanmak istiyorum lakin çok kararsızım
Bana yine yollar kocişimi gosteriyorBen de çok kararsızım