- 11 Mart 2013
- 9.607
- 12.985
- 498
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kadar heyecanlıymış gerçekten ben sabredemiyorum bu kadar beklemeye bi daha katılmam galibaHeyecan doruktaoylamaya ecük kalaa
Benimde annem geldi vakit bulamiyorum yoksa bende catlamak uzereyimNe kadar heyecanlıymış gerçekten ben sabredemiyorum bu kadar beklemeye bi daha katılmam galiba
Ayda 2 yarışma olsa daha iyi olur gibiBenimde annem geldi vakit bulamiyorum yoksa bende catlamak uzereyim
Bu arada konuyla alakasız olacak ama suculentlerinizi hiç çoğaltmayı denediniz miBenimde annem geldi vakit bulamiyorum yoksa bende catlamak uzereyim
Katılırsınn, bağımlılık yapıyor.Ne kadar heyecanlıymış gerçekten ben sabredemiyorum bu kadar beklemeye bi daha katılmam galiba
5 yıldır böyle yapıyoruz
İlk haftadan yapınca günler geçmiyor aslında haklısn5 yıldır böyle yapıyoruz
Ve gayet iyi olduğunu düşünüyorum(z)Başta katıldığınız için öyle geliyorGayet normal aslında 3 hafta katılım süresi 1 hafta oylama
Yaa yapmaKatılırsınn, bağımlılık yapıyor.
Bağımlılık yapacak her kategoriye katılacaksınİlk haftadan yapınca günler geçmiyor aslında haklısn
Bence sizinde değilde bana laf eden beni ünlü yaptı . Ona bir teşekkür mesajımı atsamHadi hadi sayemizde senin çilenkli puding meşhur oldu
Bence sizinde değilde bana laf eden beni ünlü yaptı . Ona bir teşekkür mesajımı atsam
Köpürten biziz, değil mi Nevoşum?Hakkımızı yiyorsun yasminsay
Aynen sayemizde meşhur oldu inkar ediyorKöpürten biziz, değil mi Nevoşum?
Ne etsek acep, Dr.Oetker’e kötülesek mi tarifi?Aynen sayemizde meşhur oldu inkar ediyor
Bdv'ye konu açalımNe etsek acep, Dr.Oetker’e kötülesek mi tarifi?
Belki geri çeker ürünü.
Mune bizi tartaklarBdv'ye konu açalım
KaçarızMune bizi tartaklar