F Fundaacayan Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Kasım 2020 290 80 36 29 Eylül 2024 Konu Sahibi medine20 #41 sadecesoru18 .!.: Ay canım bayadır bakmıyordum buralara Allah’a şükür hamileyim 12 haftalık Genişletmek için tıkla... Gözünüz aydın. Ben de güzel haber alabilecek miyim bilmiyorum iyice umudum tükenmeye başladı
sadecesoru18 .!.: Ay canım bayadır bakmıyordum buralara Allah’a şükür hamileyim 12 haftalık Genişletmek için tıkla... Gözünüz aydın. Ben de güzel haber alabilecek miyim bilmiyorum iyice umudum tükenmeye başladı
S sadecesoru18 Üye Kayıtlı Üye 18 Aralık 2023 275 72 21 29 Eylül 2024 Konu Sahibi medine20 #42 Fundaacayan .!.: Gözünüz aydın. Ben de güzel haber alabilecek miyim bilmiyorum iyice umudum tükenmeye başladı Genişletmek için tıkla... Alıcaksınız inşallah hiç olumsuz düşünmeyin her şeyin bi zamanı var hayırlısı için dua edin hep en önemlisi o
Fundaacayan .!.: Gözünüz aydın. Ben de güzel haber alabilecek miyim bilmiyorum iyice umudum tükenmeye başladı Genişletmek için tıkla... Alıcaksınız inşallah hiç olumsuz düşünmeyin her şeyin bi zamanı var hayırlısı için dua edin hep en önemlisi o