Plise perde temizlik sorunu

Uygun bir ip bulursam sokecegim içini. onun bulunduğu yeri açmıyorum

Yutubda görmüştüm ip takmasıni
Evet bende izledim onları. Yıkamayı da gösteriyorlar ama hep koyu renkli perde koymuşlar. Kir çıktı mı çıkmadı mı asla belli değil. Suyu tutuyor, sabunla köpürtüp, fırçalıyor tertemiz gibi asıyor. Ben de yapıyorum aynılarını benim ki halen kirli. Umarım arap sabunu bu meseleyi çözer de bende rahat ederim

Balkon perdelerim plicell perde ve beyaz. Ben de bugüne kadar nemle bezle siliyorum ama asla çıkmıyor kiri. Bir de sigara içiliyor balkonda sapsarı oldu beyaz perdeler. Bugün canıma tak etti cifle fırçayla yıkadım banyoda. Bembeyaz oldular yırtılma kopma olmadı tavsiye ederim

Ay ne diyorsunuz o kadar mutluyum ki şuan. Hafta sonu arap sabunu operasyonu yapacaktım direk domestosla girişirim vallahi

Birsey olmaz kullan ağartici da olsa . Hafta da bir yikamayacaksin neticede. Arada birden bisey olmaz . Satıcılar der öyle ..onlara kalsa parkelere de sadece su kullanmak gerek..mesela ben banyo yikamaya bayılırım ve kendimi kaybederim
Banyo dolabimi da foşur foşur yıkamaktan perişan oldu..10 sene için bence sıkıntı değil daha bu sene kötü oldu düşün . Satıcı ya sorsan çoktan çürür derdi.

Merhaba konunun üstünden çok geçmiş ama bende Plise perde var yaklaşık bir yıldır. Camlarımı da 2-3 aydır silmiyordum yağmur yağıyor diye. Bugün camlarımı sildim ve şok oldum. Camlarımın lekesi yansıyor sanıyordum Plise perdelerde böyle hani stor perdeler çizilir iz olur ya öyle izler olmuş. Kırılmış gibi hadi altlar tamam diyeyim kapatıp açarken zarar gördü ama en üstleri de iz iz olmuş hele ortasında bir yer kocaman boydan boya iz olmuş. Aşırı keyfim kaçtı ya. Camlarım pismiş gibi duruyor. Daha yepyeni perdeler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…