- 20 Ocak 2010
- 45.178
- 152.787
- 43
- Konu Sahibi cocukgelisimcianne
Çoğu yağ lekesidir emer sonuçta asperox sıkın bekletin birazda ovun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Plastik değil kumaş bir perde evet malesef cif de agartıcılı kategorideBeyaz plastikleri en iyi cif krem temizleyici temizler ama onda da ağartıcı var.
Muhakkak yağ da vardır ama çoğu kir gibi. Karşımızda inşaat vardı bu sene onun tozu kiri çok toplandı asperox zarar vermez mi acaba sanki ağartıcı içerikliydi oÇoğu yağ lekesidir emer sonuçta asperox sıkın bekletin birazda ovun
Kumaşsa kosla leke çıkarcıyü ve hali temizleyiciyi oneriyorum. Beklemiş çay portakal lekesini sökmüştü halıdan.Plastik değil kumaş bir perde evet malesef cif de agartıcılı kategoride
Artık gözümü kararttım zaten eğer normal bir şeyle temizleyemezsem mecburen göze alıp kullanma dediklerini kullanacağım. Bu şekilde perde çok gözüme batıyor. Gidip gelip kir çıkıyor mu diye parmağımla kontrol ediyorumTakanlara bakmayın onlara kalırsa bikac ayda bir yeni almamız lazım temizlenmiyecek ne olacak mutfakta bütün yağı emen şeyi
Mutlaka deneyeceğim bir arap sabunu ile deneyeyim o aklıma gelmemişti olmazsa baktım çıkmıyor kosla ile halı şampuanını denerim çok teşekkürlerKumaşsa kosla leke çıkarcıyü ve hali temizleyiciyi oneriyorum. Beklemiş çay portakal lekesini sökmüştü halıdan.
Kumaştan ziyade iplerden korkuyorum. iplere zarar verirse bulunduğum şehirde değiştirilemiyormuş çok beklersiniz demişti satıcı. Bizi saf buldu korkuttu mu ondan da emin değilim bizde söz dinledik şimdiye kadar ama çok kötü durumda artık bu şekilde kullanamam o nedenle gözümü karartacağımAğartacı falan filan bunları boşuna takiyorsun bence dikkatli yıkarsan birşey olmaz ben herşeyi foşur foşur yıkayan ne bulursam maiinaya atan kadınım
İşte benim kafa onlamı uğraşcam ya yardırırım hiçde birşey olmaz eminim satıcılar hep aynı hilayeyi yapıtorBence ağartıcınin dibine vurun. Yıpranırsa da yeni alın.
piyasa çok pahalandı biliyorsunuz. Başına bir şey gelirse mecburen değiştireceğim ama önceliğim sağlam tutmakBence ağartıcınin dibine vurun. Yıpranırsa da yeni alın.
Bunu nasil çıkarttınız. Bn cikarttim eğri oldu ipleri birbirine girdi. . Perdeci nemli bezle sil yeter demisti..Kızlar Merhaba;
Mutfağımda plise perde kullanıyorum. Dünyanında en hamarat hanımı sayılmam. İşim dolayısı ile çok sık şehir dışına çıkıyorum. Hafifletici sebepleri saydığıma göre sorunumu belirtiyim Evinde cam balkonu olup kullanan vardır belki, bunu nasıl temizleyebiliriz? Çıkarıp fırça ile yıkıyorum ama yine de kirli. Rengi beyaz olduğu için araları gri gri duruyor. Çamaşır suyu vs gibi temizlik malzemeleri hiç kullanmadım. İnternette de bir bilgi vermemiş. Bu tarz deterjanlar ile yıkayan ya da bilgisi olan var mı?
Size çok utanarak rezilliğimin fotoğrafını yolluyorum. Sadece mutfakta olduğu için özel temizlik firmalarını düşünmedim. Şu benim perdelere bir fikir verin 1 aydır evdeyim çok gözüme batıyor
O konuya hiç girmeyelim. Bir de beyaz yaptırdım nasıl bir akıl tutulması yaşadıysam o araFaydası olursa yazın buraya
Bir dünya da para veriyoruz bu perdelere, bari kendi kendine temizlenseydi o kadar verdiğimiz paraya göre
Evet benimkinin de ipi koptu yapamadılar kopan yeri çakmakla yakmış oldu diye verdi eve geldim taktim cit koptu ne saydirdim adama .Kumaştan ziyade iplerden korkuyorum. iplere zarar verirse bulunduğum şehirde değiştirilemiyormuş çok beklersiniz demişti satıcı. Bizi saf buldu korkuttu mu ondan da emin değilim bizde söz dinledik şimdiye kadar ama çok kötü durumda artık bu şekilde kullanamam o nedenle gözümü karartacağım
Kenarlarında klipsleri var ipi dik tutaran itin çıkıyor. İlk sefer biraz zor oldu çatal kullandım iterken. Ah o perdeciler. Keşke yetse bırakın nemli bezi söktüm banyoda fırça ve beyaz sabunla yıkadım ama bana mısın demediBunu nasil çıkarttınız. Bn cikarttim eğri oldu ipleri birbirine girdi. . Perdeci nemli bezle sil yeter demisti..
Zorlarsaniz Yıpranır.Kenarlarında klipsleri var ipi dik tutaran itin çıkıyor. İlk sefer biraz zor oldu çatal kullandım iterken. Ah o perdeciler. Keşke yetse bırakın nemli bezi söktüm banyoda fırça ve beyaz sabunla yıkadım ama bana mısın demedi
Şuan zor çıkmıyor ilk seferde zor çıktı ama 2 3 sefer takıp çıkardığınızda rahatlıkla yapabiliyor oluyorsunuzZorlarsaniz Yıpranır.
Maalesef öyle ama daha da kir yerleşirse o saģlam kalır ama siz sinir olursunuzpiyasa çok pahalandı biliyorsunuz. Başına bir şey gelirse mecburen değiştireceğim ama önceliğim sağlam tutmak
Evet benimkinin de ipi koptu yapamadılar kopan yeri çakmakla yakmış oldu diye verdi eve geldim taktim cit koptu ne saydirdim adama .