Plise perde temizlik sorunu

Takanlara bakmayın onlara kalırsa bikac ayda bir yeni almamız lazım temizlenmiyecek ne olacak mutfakta bütün yağı emen şeyi

Ağartacı falan filan bunları boşuna takiyorsun bence dikkatli yıkarsan birşey olmaz ben herşeyi foşur foşur yıkayan ne bulursam maiinaya atan kadınım

Takanlara bakmayın onlara kalırsa bikac ayda bir yeni almamız lazım temizlenmiyecek ne olacak mutfakta bütün yağı emen şeyi
Artık gözümü kararttım zaten eğer normal bir şeyle temizleyemezsem mecburen göze alıp kullanma dediklerini kullanacağım. Bu şekilde perde çok gözüme batıyor. Gidip gelip kir çıkıyor mu diye parmağımla kontrol ediyorum

Kumaşsa kosla leke çıkarcıyü ve hali temizleyiciyi oneriyorum. Beklemiş çay portakal lekesini sökmüştü halıdan.
Mutlaka deneyeceğim bir arap sabunu ile deneyeyim o aklıma gelmemişti olmazsa baktım çıkmıyor kosla ile halı şampuanını denerim çok teşekkürler

Ağartacı falan filan bunları boşuna takiyorsun bence dikkatli yıkarsan birşey olmaz ben herşeyi foşur foşur yıkayan ne bulursam maiinaya atan kadınım
Kumaştan ziyade iplerden korkuyorum. iplere zarar verirse bulunduğum şehirde değiştirilemiyormuş çok beklersiniz demişti satıcı. Bizi saf buldu korkuttu mu ondan da emin değilim bizde söz dinledik şimdiye kadar ama çok kötü durumda artık bu şekilde kullanamam o nedenle gözümü karartacağım

Bunu nasil çıkarttınız. Bn cikarttim eğri oldu ipleri birbirine girdi. . Perdeci nemli bezle sil yeter demisti..

Evet benimkinin de ipi koptu yapamadılar kopan yeri çakmakla yakmış oldu diye verdi eve geldim taktim cit koptu ne saydirdim adama .

Bunu nasil çıkarttınız. Bn cikarttim eğri oldu ipleri birbirine girdi. . Perdeci nemli bezle sil yeter demisti..
Kenarlarında klipsleri var ipi dik tutaran itin çıkıyor. İlk sefer biraz zor oldu çatal kullandım iterken. Ah o perdeciler. Keşke yetse bırakın nemli bezi söktüm banyoda fırça ve beyaz sabunla yıkadım ama bana mısın demedi

Evet benimkinin de ipi koptu yapamadılar kopan yeri çakmakla yakmış oldu diye verdi eve geldim taktim cit koptu ne saydirdim adama .

O ip kopması çok sorun demişlerdi bize. Sadece İstanbul'daki fabrikasında değiştirilebiliyormuş ve mekanizmanın komple değişmesi lazımmış. Bu da uzun bir süreç o nedenle dikkat edin diye uyarmışlardı. Yani tek korkum ipler o kadar inceler ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…