Doğuma Hazırlık Plesanta’da dirençli akım-çentik

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Protein kaçağı var idrar tahlimde çıkmıştı Zaten
İnşallah sağlıkla kavuşa bilirim teşekkürler

Bende öyle hazırlıklar yapmaya başlamıştım ona bile ara verdik
O kadar moralim bozuk ki içimden yapasım gelmiyorum hep erken Doğum olacak bebeğim gelişmeyecek diye çok korkuyorum
Sizin kaç haftalık oldu bebeğiniz

Bide limonlu su iyi geliyor diye okumuştum siz denediniz mi

Sizi çok iyi anlıyorum hep o korku oluyor bende ilk zamanlar hazırlık yapmayı bırakmıştım şimdi yavaş yavaş yine yapıyorum. Benim şu an 31. Hafta bitti ikisinde birden vardı direnç biri geçmiş diğeri devam ediyor ben de idrar tahilili hiç yapılmadı gittiğim İki dr da bu kısma değinmedi hiç

Ayrıca sizin de belki geçer belli bir hafta sonrası geçme ihtimali var tuzsuz yemeye çalışıyorum ben de, limonlu su içtim bir süre diyet yapıyorum yoksa aşırı kilo alıyorum dikkat etmediğim anda

Ayrıca sizin de belki geçer belli bir hafta sonrası geçme ihtimali var tuzsuz yemeye çalışıyorum ben de, limonlu su içtim bir süre diyet yapıyorum yoksa aşırı kilo alıyorum dikkat etmediğim anda
Tuzsuz yemekte zor ama yeterli bebişler sağlıkla gelsin
Sabahları aç karnına limonlu su içiyorum
Bakalım doktoruma gidince anlayacağım son durumu
Sizin maşalllah 31 haftayı bulmuşken
Belki doktorunuz ne diyor
Haftasına göre uyumlu gidiyor dimi

Baş çevresi bir hafta geriydi Karın çevresi haftası ile uyumluydu iki hafta önce. ben de merak ediyorum son durum ne bu hafta sonu 32 olacak rapor için gelirsin bakarız son duruma demişti. İnşallah yine haftası ile uyumlu olur biraz daha sabır gerektiriyor bizim durumlar

İnşallah haftaları ile uyumlu çıkar
Limonlu suyu sabahları aç mı içmemiz gerekli
Nasıl ölçülerde içmem gerekli
Kontrol gününüz ne zaman

Baş çevresi bir hafta geriydi Karun çevresi haftası ile uyumluydu iki hafta önce ben de merak ediyorum son duru
İnşallah haftaları ile uyumlu çıkar
Limonlu suyu sabahları aç mı içmemiz gerekli
Nasıl ölçülerde içmem gerekli
Kontrol gününüz ne zaman
İnşallah , ben gün içinde yanımdaki su şişeme göz kararı limon sıkarak içtim bir litre suya yarım limon sıkmışımdır dr limonla ilgili bi şey demedi suyumda azalmıştı onun için havuç ye 3 öğün demişti hala havuç yemeye çalışıyorum. Limonu arada sıkıyorum haftasonu kontrol var merakla onu bekliyorum ben de inşallah siz de bende güzel haberler alırız

İnşallah Allah ın izniyle güzel haberler alacağız ben inanıyorum
Sizin kontrolu az kalmış zamanda geçmiyor
Valla
Benim daha 10 gün var

Bide limonlu su iyi geliyor diye okumuştum siz denediniz mi
Ben doğrudan limon yiyordum hem canım istiyordu hemde tansiyonum düşük seyretsin diye belli bir haftaya kadar hemen hemen hergün bi tane yiyodum, kanı sulandırıcı özelliği de olduğu için dirençli akıma iyi geldiğini de duymuştum, ekstra hergün kivi, ara da bir de greyfurt yiyordum. Doktorum kan sulandırıcı hap verdikten sonra limon yemeyi bıraktım.

Merhaba
Merak ettim sizi nasıl gidiyor
Benim çektikleşme devam ediyor
Ama şükür haftası ile uyumlu gidiyor

Merhaba
Merak ettim sizi nasıl gidiyor
Benim çektikleşme devam ediyor
Ama şükür haftası ile uyumlu gidiyor
Merhaba canım, bende de çift taraflı minimal notch çıkmıştı detaylı ultrasonda. Hala da devam ediyor. Şimdilik haftasıyla uyumlu ama özellikle bu son haftalarda gelişim geriliğine neden olabilir denmişti. En son dr a gittiğimde göbek çevresi ilk kez 10 gün geriydi haftasından bu nedenle kilosu da düşük. Bebe aspirini kullanıyordum, bu hafta bıraktım. Senin durumun nedir?

Benimde düzelme olmamış hala devam ediyor
Şükür şimdilik haftası ile uyumlu gidiyor ama bu durum beni üzüyor endişe ediyorum daha benimki çok küçük
Erken sezeryan yapmak zorunda kalırsak diye
Peki göbek çevresi 10 gün geride ya doktor ne diyor
Bir sorun oluşturur mu ?

Canım şimdilik bir sorun demedi dr. Ultrason ölçümlerinde bu tarz farklar oluyor. Bir önceki gittiğimde fl 10 gün geriydi o haftasını yakalamış mesela. Takip edicez dedi sadece. Şimdiye kadar göbek çevresi hep öndeydi. Haftasonu tekrar gidicem bakalım ne diyecek. Genel olarak haftasıyla uyumlu ama ben gelişim geriliğinden korkuyorum. Bu haftalarda ortaya çıkıyormuş.

Allah korusun ama 34 haftaya gelmişsiniz bundan sonra Allah ın izni ile bişey olmaz inşallah içinizi ferah tutun.
Benim hep aklında 34-36 haftaya kadar uyumlu olsun
Gerekirse o zaman sezeryanla alınsın
Yeter ki Allah ın izni ile 34/36 haftayı sağlıkla görelim
Benim doktorum ilaçta vermedi
Ama tuzu kestik bide tansiyon takipi yapıyoruz
Ekstre limon suyu iyi geliyormuş diye yazanlar olmuş

Amin inş. Sen de içini ferah tut canım, detaylı ultrason yaptırdığımdan beri ben de endişeliyim ama zaten bu son haftalar tehlikeli demişti dr. Daha 1660 gr o yüzden inş sonuna kadar sıkıntısız gideriz. Bana detaylı ultrasonu yapan dr ilaç vermemişti, kendi dr um bebe aspirini verdi onu da bu hafta kestirdi. Bakalım haftasonu gittiğimde gelişimi nasıl. Sen de haberdar et olur mu

Ben gebeliğim başında beri çok zor günler geçirdim
Kanama vardı 16 hafta yattım
Doktorlar kürtaj yapmaya kalktı , bu Bebek yaşamaz kalbi sabaha dayanmaz dediler
Allah ıma binlerce şükür
Her zoru aştık Allah ın izniyle bunuda aşarız insallah
Günler haftalar geçmiyor ama da ayrıntılı yaptırdığımız günden beri
Sizde mutlaka yazın doktor dan çıkınca
Ben geçen hafta muane oldum
Daha 20 gün var inşallah hayırlısıyla geçer günler
Benim ilk bebegım olacak inşallah
Sizin de ilk mi

Merhaba mi_nick,
ben de benzer durumdayım. şu an 23 haftalık hamileyim. İlk gebeliğimde de aynı sıkıntı olduğu için sezeryan yapmışlardı.
Sen normal mi doğurdun? sezeryan mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…