- 6 Mart 2018
- 1.726
- 1.108
- 83
Canim bende 2 doktora gidiyorum biri ozel biri devlet. Hem 2 goz baksin ikiside takip etsin diye hemde ozeldeki doktorum taramalari tahlilleri burda yaptirma devlette yaaptir bana getir dedigi icin. Bazen devlettekiler sıkıntı cikariyolarmis. Ozele gidip buraya tahlil yaptiriyosunuz diye. Oyle bisey yasadin mi canim. Benim ozeldeki doktorum bazi testlerin eksik onlari yaptir devlete dedi ama henuz devlettekine soylemedim.kızım olacak nasipse canım..
canım ben bursadayım, bu çentik olayı oğluma hamileliğimde de oluşmuştu ve sonradan düzelmişti, bende o süreçte sürekli doppler usg ile takip edildim. Şimdi de iki farklı doktora gidiyorum özelde ki doktorum sadece gelişimini kontrol edeceğim dedi, perşembe günü de devlette ki doktoruma gideceğim o biraz daha garantici bir doktor detaylıdan sonra gerekirse perinatolojiye sevk edeceğini söylemişti bakalım ne diyecek. Bende sürekli tansiyonumu ölçüp mümkün mertebe sol yanıma uzanıyorum, inşallah risksiz bir şekilde atlatırız bu günleri...
Sağol canım inşallah sende sağlıkla doğum yapar kavusursun evladına, ben hiç bir sorun yaşamadım devlette ki doktorum dünya iyisi bi insan, her seferinde de belirtiyordum ona ayrıca özel hastaneye gidiyorum diye hiç olumsuz bişey demedi.Canim bende 2 doktora gidiyorum biri ozel biri devlet. Hem 2 goz baksin ikiside takip etsin diye hemde ozeldeki doktorum taramalari tahlilleri burda yaptirma devlette yaaptir bana getir dedigi icin. Bazen devlettekiler sıkıntı cikariyolarmis. Ozele gidip buraya tahlil yaptiriyosunuz diye. Oyle bisey yasadin mi canim. Benim ozeldeki doktorum bazi testlerin eksik onlari yaptir devlete dedi ama henuz devlettekine soylemedim.
Bu arada gecmis olsun umarim saglikla kucagina alirsin
Senin ozeldeki gicikmis benim devlettekiSağol canım inşallah sende sağlıkla doğum yapar kavusursun evladına, ben hiç bir sorun yaşamadım devlette ki doktorum dünya iyisi bi insan, her seferinde de belirtiyordum ona ayrıca özel hastaneye gidiyorum diye hiç olumsuz bişey demedi.
İnşallah canım Allah razı olsunSenin ozeldeki gicikmis benim devlettekibu arada geride olamamasina cok sevindim bebeginin. Insallah sıkı sıkı tutunur sana
geçer inşallah canım benim de ikili test de sol tarafta çentik var şimdi birşey ifade etmiyor detaylı ultrasonda da çıkarsa tedbir alınır dedi ben de süleymaniye doğum evine gidiyorum hem acili hem elif hanım çok iyi doktorlar çok ilgilendiler biraz daha devam etmeyi düşünüyorum özele sonra gideceğimİnşallah canım Allah razı olsun
Ciddi birşey çıkmaz inşallah canım sağ salim kucağına alırsın inşallah sağlıkla..geçer inşallah canım benim de ikili test de sol tarafta çentik var şimdi birşey ifade etmiyor detaylı ultrasonda da çıkarsa tedbir alınır dedi ben de süleymaniye doğum evine gidiyorum hem acili hem elif hanım çok iyi doktorlar çok ilgilendiler biraz daha devam etmeyi düşünüyorum özele sonra gideceğim
TEŞEKKÜR EDERİM CANIMCiddi birşey çıkmaz inşallah canım sağ salim kucağına alırsın inşallah sağlıkla..
Endişelenme. Benim de vardı aspirin falan da kullanmadım, düzeldi kendiliğinden. Hep sola yattım. Sen de öyle yap ve asla strese girme. Sağlıkla alacaksın kucağına inşallah. Ben aldım bak 6 gün sonra 6 ayına giriyor nasipse.Burda sizin yazılarınızı görünce yazmak istedim inşallah bebeğiniz sağlıkla dünyaya gelmiştir bu arada bende bursadayım sizin önereceğiniz bir dr var mı
İnşallah sağolun, benimde öyle olur ayakta biraz fazla durunca ağrım oluyor o zaman bütün moralim alt üst oluyor dediğiniz gibi inşallah sağ Salim alırım bende kucağımaEndişelenme. Benim de vardı aspirin falan da kullanmadım, düzeldi kendiliğinden. Hep sola yattım. Sen de öyle yap ve asla strese girme. Sağlıkla alacaksın kucağına inşallah. Ben aldım bak 6 gün sonra 6 ayına giriyor nasipse.
Ooo benim ne ağrılarım olurdu. Ne badireler atlattım ben. Ödüm kopuyordu erken doğacak diye, başka sorunlar da vardı. Şükür geçti gitti hamdolsun. Ama diyorum sakın stres yapmayın. Stres en büyük düşman.İnşallah sağolun, benimde öyle olur ayakta biraz fazla durunca ağrım oluyor o zaman bütün moralim alt üst oluyor dediğiniz gibi inşallah sağ Salim alırım bende kucağıma
Öncelikle hiç stres olmayın beslenmenize çok dikkat edin bol bol temiz hava alın. Tuzu azaltın yada kesin gün için de tansiyonunuzu takip edin. Ben hem özele hem devlete gidiyordum ki özelde ki doktorum bu durumumu çok önemsemedi takip bile istemedi bende o doktoru bırakıp devlette ki doktoruma devam ettim. Zübeyde hanım da Ali yeşil beyi şiddetle tavsiye ederim. Doktorluğu ve kişiliği ile on numara bir insan kendisi. Yapılacak çok fazla bişey yok bu gibi durumlarda siz kendinize çok dikkat edin yeter. Bebeğinizin suyunun azaldığından bahsetmişsiniz bunun için bir kaç ayrı dr a daha gidin gerekirse perinatologlar takip isteyecektir. Havuç ve armut suyunun suyu artırdığını duymuştum sizde bir deneyin isterseniz... sağlıkla kavusun bebeğinize..Burda sizin yazılarınızı görünce yazmak istedim inşallah bebeğiniz sağlıkla dünyaya gelmiştir bu arada bende bursadayım sizin önereceğiniz bir dr var mı
Merhaba şuan aynı sorunu yaşıyorum doktorum ayrıntılıda fark etti ama ben hiç sormadım tek mi çift taraflı mı diyeÖncelikle hiç stres olmayın beslenmenize çok dikkat edin bol bol temiz hava alın. Tuzu azaltın yada kesin gün için de tansiyonunuzu takip edin. Ben hem özele hem devlete gidiyordum ki özelde ki doktorum bu durumumu çok önemsemedi takip bile istemedi bende o doktoru bırakıp devlette ki doktoruma devam ettim. Zübeyde hanım da Ali yeşil beyi şiddetle tavsiye ederim. Doktorluğu ve kişiliği ile on numara bir insan kendisi. Yapılacak çok fazla bişey yok bu gibi durumlarda siz kendinize çok dikkat edin yeter. Bebeğinizin suyunun azaldığından bahsetmişsiniz bunun için bir kaç ayrı dr a daha gidin gerekirse perinatologlar takip isteyecektir. Havuç ve armut suyunun suyu artırdığını duymuştum sizde bir deneyin isterseniz... sağlıkla kavusun bebeğinize..
Geçmiş olsun, mutlaka ikinci bir doktora daha görünün özel hastane haricinde, tansiyonunuz düşük olduğu sürece sıkıntı yaşamayacağınızı düşünüyorum. Stresten uzak durun bol meyve bol su tüketin. Bir de idrar tahlili yaptırın protein kaçağı olup olmadığına da bakılsın mutlaka. sağlıkla kavuşun bebeğinize:)Merhaba şuan aynı sorunu yaşıyorum doktorum ayrıntılıda fark etti ama ben hiç sormadım tek mi çift taraflı mı diye
Tuzu keselim 1 ay sonra tekrar bakalım dedi
Şuanda haftası iyi şükür uyumlu
Ama içimdeki korku stres endişe gitmiyor
Aklımı kaçıracak gibi oluyorum ilk gebeliğim
Özelde ki doktoruma güvenim sonsuz
Bide devletten randevu aldım
Sol tarafa yatıyorum bol meyve bol su tüketiyorum
Bide tansiyonum normal çıkıyor şükür
Öncelikle hiç stres olmayın beslenmenize çok dikkat edin bol bol temiz hava alın. Tuzu azaltın yada kesin gün için de tansiyonunuzu takip edin. Ben hem özele hem devlete gidiyordum ki özelde ki doktorum bu durumumu çok önemsemedi takip bile istemedi bende o doktoru bırakıp devlette ki doktoruma devam ettim. Zübeyde hanım da Ali yeşil beyi şiddetle tavsiye ederim. Doktorluğu ve kişiliği ile on numara bir insan kendisi. Yapılacak çok fazla bişey yok bu gibi durumlarda siz kendinize çok dikkat edin yeter. Bebeğinizin suyunun azaldığından bahsetmişsiniz bunun için bir kaç ayrı dr a daha gidin gerekirse perinatologlar takip isteyecektir. Havuç ve armut suyunun suyu artırdığını duymuştum sizde bir deneyin isterseniz... sağlıkla kavusun bebeğinize..
İnşallah sıkıntısız atlatırsınız ben ilk öğrendiğim zamanlar çok üzüldüm stres yaptım ya erken Doğum olursa diye ama şimdilik iyi gidiyor durum idare ediyoruz inşallah sıkıntısız bi şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız biz deMerhaba şuan aynı sorunu yaşıyorum doktorum ayrıntılıda fark etti ama ben hiç sormadım tek mi çift taraflı mı diye
Tuzu keselim 1 ay sonra tekrar bakalım dedi
Şuanda haftası iyi şükür uyumlu
Ama içimdeki korku stres endişe gitmiyor
Aklımı kaçıracak gibi oluyorum ilk gebeliğim
Özelde ki doktoruma güvenim sonsuz
Bide devletten randevu aldım
Sol tarafa yatıyorum bol meyve bol su tüketiyorum
Bide tansiyonum normal çıkıyor şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?