Kumrucum seninki hangi türdendi, total, marjinal, parsiyel ??? Nasıl oldu?? Kan yerine suyun mu geldi ??!! Bende bazen korkuyorum bu sudan. Bebeğim gayet hareketli maşallah ama damla damla su gibi akıntım sürekli oluyor. Acaba diyorum bebeğin suyu mu??? Bu arada bebişin kaç kilo doğdu ?
benimde bebeklerimden birinin plesentası aşağıda duruyor. ayrıca ben serklaj ameliyatı olmuşdum 12. haftamda. 12. haftamda kanamayla 3 gün hastanede kaldım. daha sonra 16. hafta itibari ile lekennlenmelerim oldu 1 ay kadar sürdü. şu an çok şükür bi kanamam yok. fakat endişe ediyorum umarım erken gelmezler.. ciğer geliştirici iğnelerimizide olmadık henüz... rahim boyunda herhangi bi kısalma yokfakat rahim ağzı kapalı....allah hepimizin yardımcısı olsun...
benim plesenta aşağıdaydı rahim ağzını kapamıştı ve gebeliğin başından beri böyle olduğundan rahme yapışmıştı ve doğumda kazımak zorunda kaldılar.iki kez hastaneye yattım ve hastaneden çıktıktan bir hafta sonra bir sabah kalktığımda suyum geldi.bebeği almak zorunda kaldılar.benim sürekli kanamam oluyordu.hiç su gelmemişti.evdede sürekli yattım sadece tuvalet için kalktım.suyum doğum yaptığım gün geldi ve öyle az miktardada değildi komple boşalmıştı.benim bebişim 31 haftalık doğdu.2 kilo 43 santim doğdu.solunum problemimiz olmadı.bir hafta hastanede kaldıktan sonra taburcu oldu.ne kadar sorunsuz olsada sonuçta prematüre bakımı biraz zor.lütfen sende kendine dikkat et.biraz dişini sık.bebeğini zamanında ve sağlıklı doğurmaya çalış.rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah.öpüyorum seni canım.
bugün kontrole gittim bende kumrucum. 33+6 dayım bugün ve bebeğim sadece 2100gr. olmuş. aslında ortalama bi rakam ama ben yinede çok üzüldüm. o kadar iyi beslendiğim halde.... magnezyum verdi doktor. kansızlık varmış bende. belkide ondandır. plesentam aşağıda duruyormuş halen. yukarı çımazmış artık zaten. herşey yolunda dedi doktorum, nstyede bağlandım sancı çıkmadı. artık 2 hafta sonra belli olur doğumun ne zaman olacağı. yani sezeryanın. bende korkuyorum küçük bebek doğurmaktan. bakımı gerçekten zor oluyor. hayırlısı artık[/QUOT
Bayadır yazamadım sana sibelcim sen hiç üzülme bebeginin kg benimkine göre gayet ii bugün dr gittim 36+0 dayım bebegim 2 200 olmuş gerci gecen sefere göre yine iyi sayılır 18 günde 530 gr almış ama yinede cok minik ben de cok üzülüyorum cok dikkat ediyorum ama bu kadar oluyor dr minik ama saglıklı diyor inşlh öyle olur dogum tarihini aldık 38+0 da yani 11 haziranda kızıma kavuşuyorum 10 haziranda muayene gidicem bi sorun olmassa inşlh ertesi gün alıcak daha fazla durmasının bi anlamı yok dedi cok fazla kg alıcaga benzemiyor dışarda büyüsün dedi 14 günüm kaldı cok heyecanlıyımm canım sen ne zmn gidiceksin bi daha bakalım ne diyecek ne zmn alıcak bebişi
canım sanada cok geçmiş olsun bebegin saglıklıysa sorun yok şimdi kaç kg oldu?
feyzacım bende aynen senin gibi bebeğim için faydalı olacağını zannettiğim herşeyden yiyordum ama kilosunu duyunca resmen depresyona girdim. artık ne süt içesim kaldı ne peynir yiyesim. zorlamıyorum artık kendimi. 3 kiloya razıyım artık. o kadar yogunumki feyzacım anlatamam. ayak bileklerim çok şişti ağrıyorlar, havalarda aşırı sıcak dayanamıycak gibi oluyorum !!. artık doğurmak istiyorum !! doktor 2 hafta sonra gel demişti ama ben belki bu hafta perşembe giderim kontrole. kendimi hiç iyi hissetmiyorum çünkü. işte böyle canımtarihi aldım şimdi daha da heyecanlıyım ewet aynı askerlik gibi bide sorunlu olunca bi gün bile bitmiyor şafak sayıyorum:) ne zmn gecicek ayın 11 i gelicek bilmiyorum inşlh saglıklı dogarda herşeye deger ben 10 kg aldım şimdiye kadar kupa kupa süt içiyorum pekmez bal ceviz kg kg meyve ama olmuyor işte bu kadar kg alıyor çok üzülüyorum inşlh dogana kadar 2800 3000 falan olur canım ya benimki halen cok hareketli kıpır kıpır valla o da beni çok rahatsız edyor carpıntım cok oluyor bol boll dua edelim birbirimize bakalım sana ne zmn dicek cok öptm
allah yardımcınız olsun allah sağlıkla almayı nasip etsin kucaklarınıza meleklerinizi allah erken doğumu nasip etmesin sizlere allah yanınızda olsun doğumdada ve meleklerinizinde yanında olsun allah bebeklerine kilo aldırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?