bi kızım daha olacak inşallah canım. 3 yaşını yeni bitirdi. hastanede yattığım ilk gün ilk defa ayrı kaldık kızımla. ikimiz içinde çok zor bi geceydi. çok üzülmüş kızım benden ayrıldıktan sonra. ertesi gün boğazında bi şişlik çıkmış düşünebiliyormusun. kaç gündür hastane hastane dolaştırıyor babası. tiroid bezi şişmiş !!! daha bu yaşta. onada ayrı üzülüyorum.canım dr dediki sinirden stresten mikroptan idrar yolları iltihabından agır kaldırmaktan herşeyden olabilirmiş gayet normal bi hamileydim hiçbişim yoktu bi gece aniden oldu senin temizlikten olmuş ah canım dikkat etseydin keşke ama nerden bilcenki olacagı varmış demekki inşlh bununla atlatırız bende aynen senin gibi çok hareketliyim şimdi 1 aydır ewdeyim yatıyorum deliriyorum alışveriş yapıcaktım bebegime mobilyasını alıp odasını hazırlıcaktım hevesim kursagımda kaldı neyse artık onlar saglıklı olsunda o tesellimiz olur saolsun eşimde ailemde cok destek oluyor bide eşimin ailesindede benimkilerdede başka bebek yok ilk bebek bu herkez çok hevesle bekliyor dış destege de cok ihitiyacımız var özellikle eşlerimize bana hiçbişi yapma dedi dr annemde yatıyorum ama pzrtsi günü cıkıcam mobilya bakmaya canım ben bursada çekirge doruk var özel bursa hastanesi olarakta geciyor orda yapıcam inşlh kızın cok tatlı allh bagışlasın o kaç yaşında etkilendimi o bu durumdan? bebegin kızmı erkekmi
canım geçmiş olsun öncelikle. bu durumu yaşayan biri olarak bize neler yaşadığını anlatırsan çok seviniriz.Ben de sizinle aynı durumu yaşadım,yazdıklarınızı okuyunca yaşadıklarımı hatırladım.Malesef ben 30 haftalık doğum yaptım,inşallah siz zamanında doğum yaparsınız...
bi kızım daha olacak inşallah canım. 3 yaşını yeni bitirdi. hastanede yattığım ilk gün ilk defa ayrı kaldık kızımla. ikimiz içinde çok zor bi geceydi. çok üzülmüş kızım benden ayrıldıktan sonra. ertesi gün boğazında bi şişlik çıkmış düşünebiliyormusun. kaç gündür hastane hastane dolaştırıyor babası. tiroid bezi şişmiş !!! daha bu yaşta. onada ayrı üzülüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?