Plesanta pervia ve progestan fitil

eva-eva-1234

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2022
76
9
16
36
Kızlar merhaba 22 haftalık hamileyim bebegin eşinin assada oldugunu söyledi doktorum, ben bu zamana kadar progestan igne ve fitil kullandım fakat doktorum bu hafta fitili 2 hafta öncede igneyi bıraktırdı, kafamı karıstıran konu şu ben ameliyatı baska bir sehirde oldum rahim düzeltme ameliyatımı falan, ordaki doktorumu aradıgımda fitilin hiçbir sakıncası yol senin durumunda faydası var dedi kullan dedi günde 3, fakat burdaki doktorum bırak dedi benim asırı kafam karıstı bilgisi olan arkadaslar yazabilirmi lütfen

Kızlar merhaba 22 haftalık hamileyim bebegin eşinin assada oldugunu söyledi doktorum, ben bu zamana kadar progestan igne ve fitil kullandım fakat doktorum bu hafta fitili 2 hafta öncede igneyi bıraktırdı, kafamı karıstıran konu şu ben ameliyatı baska bir sehirde oldum rahim düzeltme ameliyatımı falan, ordaki doktorumu aradıgımda fitilin hiçbir sakıncası yol senin durumunda faydası var dedi kullan dedi günde 3, fakat burdaki doktorum bırak dedi benim asırı kafam karıstı bilgisi olan arkadaslar yazabilirmi lütfen
Durumunuzu bilmiyorum ancak Eşik aşağıdayken fitil ve vajinal ultrason önerilmez de iğneyi niye bıraktırmış anlamadım. Progestan ağız yolu ile de alınabiliyor sonuçta. Bir de risk derecesi önemli bu konularda. Düşük riskiniz mevcutsa bu dediklerinizi kesmeniz tehlikeli olabilir. Ben olsam başka bir doktora daha danışıp çoğunluk karara uyardım sanirim

Benim önceekilerde kese göründükten sonra düşük yaptım sonra rahim perdesi olduugunu baska bir ildeki doktor anladı histereskopi yaptı sürec cok uzun anlat anlat bitmez ama bulundugum yerde çok az doktor var, şimdi ne yapsam diye düşünüyorum agızdan alınan progestan hapı cok yan etki yaptı vajinal yoldan devam etmemde sakınca varmı benim gibi bebegin eşinin assada olup fitil kullanmaya devam eden varmı ? Yada fittilin bir zararı varmı yani ameliyatı yapan doktorumu aradıgımda hiçbir zararı yok kullan dedi burdaki doktorum keselim fitilide igneyide dedii cok kafa karıstırıcı bir durum valla uykularım kactı:(

Back
X