• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Progestan fitil

Bsraa78

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2024
39
12
3
30
arkadaşlar düşük tehlikesi yaşıyorum. 200 mglik progestan ilacı verdi doktor. İçtiğimde beynim dönüyor yan etkisi oluyor. Doktor da fitil olarak kullan dedi. Fakat ben sokamıyorum rahmime canım çok acıyor başka yere kaçıyor 🙈 napacağım kullananlar bi akıl versin

ben 6 hafta kadar kullandım ancak gebeliğim ileriydi karnımdan aşağıyı göremiyordum bu sebeple eşim uygulamıştı 😂 hap kullanmayı denemedim direkt fitildi ve yan etkisi olmadı. akşam yatmadan uyguluyorduk ki sonrasında tuvalete gitmiyordum birkaç saat.

arkadaşlar düşük tehlikesi yaşıyorum. 200 mglik progestan ilacı verdi doktor. İçtiğimde beynim dönüyor yan etkisi oluyor. Doktor da fitil olarak kullan dedi. Fakat ben sokamıyorum rahmime canım çok acıyor başka yere kaçıyor 🙈 napacağım kullananlar bi akıl versin
İmkanınız varsa eşiniz yapabilir ama arkadaşım kendisi yapıyordu alaturka tuvalette oturur gibi oturup yaptığını öyle kolay olduğunu söylemişti bi öyle deneyin isterseniz😅

Back
X