Öncelikle merhaba. Vücudumda rahatsız olduğum çok ben vardı. Bir çok dermatologa sordum , tanesi için 200 tl istiyorlardı. Bende öğrenciyim buna asla durumum müsade etmezdi. Güzellik salonunda çalışan bir arkadaşım plazmapen ile bana çok daha uyguna alabileceğini söyledi. Başta alınmış gibi görünüyordu, oluşan lekenin sonradan gideceğini 5-6 aya kadar ten rengime döneceğini söyledi. Bende kollarımda bulunan 8-9 tane beni aldırdım. Hayatımda yaptığım en en büyük cahillikti. O kadar pişmanım ki. Her gün ağlıyorum sinirden. Aylardır gün gün takip ediyorum sıfır ilerleme. Madecassol sürüyorum ama etki etmiyor sanırım. Bana hiçbir şey söylenmedi uygulama sonrası için. Hatta üstüne küçük bantlar yapıştırdılar. Bir hafta sonra da bantları çıkartırken kabuklarda birlikte çıktı. 3 gün su değmesin dendi sadece. Yapılan yerler halâ çok koyu pembe renkte. Nasıl geçireceğimi bilmiyorum. LÜTFEN YARDIM EDİN ! İnanılmaz psikoljim bozuldu. Benlerimi arar oldum öylesine iğreniyorum şu anki durumdan. Sürekli uzun kol giyiyorum kimse görmesin diye. Allah rızası için yardım edebilecek olan varsa yazsın bana lütfen.