• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudak dolgusu yaptıranlar lütfen yazabilir misiniz ?

mermad-

👑
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2021
1.621
1.013
83
Arkadaşlar helppp :((( dudak dolgusu yaptıranlar bu dolgu ne zaman geçiyor ? bildiğin ördek dudak oldu ve doktora özellikle söyledim ördek dudak görünümü istemiyorum diye.Resmen dudağımın şekli kaydı berbat oldu ve ilk dudak dolgusu deneyimimdi

Dolgu ne zaman geçiyor derken ödemlerin geçmesi 3.07 gün arası sürebiliyor. Ördek dudak yanlış yapılan bir işlem sonucudur hiç araştırmadın mı sayfasını filan ?
Bunun dışında dolgunun kalıcılığını soruyorsan markası ve kalitesine göre değişiyor benim iki yıl oldu hala duruyor

Arkadaşlar helppp :((( dudak dolgusu yaptıranlar bu dolgu ne zaman geçiyor ? bildiğin ördek dudak oldu ve doktora özellikle söyledim ördek dudak görünümü istemiyorum diye.Resmen dudağımın şekli kaydı berbat oldu ve ilk dudak dolgusu deneyimimdi
Bende ilk kez geçen nisanda yaptırdım 1 yıl olacak ördek gibi oldu hala da öyle çok belli birde dolgu aşagıya sarktı gibi oldu ve asla erimiyor .erisin istiyorum ama aynı ilk günkü gibi

Back
X