Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben evde yaptım göz çevresine ve gözüm çok aşırı şişti napmak lazım lütfen bilen varmiPlazma pen yaptıran gören bilen yok mu?
Merhaba şu an nasıl durum geçti miBen yatırdım göz altlarıma hafif kırışıklıklarım vardı ama amacım örümcek ağı yaptırmaktı çünkü daha öncede yapmış memnun kalmıştım hafif rütuş gerekiyordu göz altımda çok az güldüğümde katlanıyordu. Ama gittiğimde benim doktorum estetik merkezinden tamamen ayrılmıştı yerine başka bir doktor vardı kesinlikle plazma yaptırmalıyız göz altların çocuklarınki gibi olucak dedi yapmalıyız mutlaka dedi bende kandım tabi yaptırdım 5 gün sonra kabuklar attı çok güzel gözküyprdu en başta ama şişlik indikten sonra kızarıklık tamamen kapkara bir lekeye dönüştü o kadar pişman oldum ki 2 ay oldu göz altlarımda olmayan yeni yeni kırışıklıklar çıktı o kadar üzgünüm ki 2 ay boyunca ağladım keşke zamanı geri alsam dedim plazmaya 500 tl vermiştim ikinci seansı da yapacaktı bide asla bir daha plazma işine girmem. Lekelerim için expigment azalderm kullandım leke 3. Ayda yeni yeni açılmaya başlıyor. Kızlar sakın ama sakın göz altlarına yaptırmayın resmen yaşlandım ben yaptım siz yapmayın
Şuan nasılHalile hanım merhaba
sizinki değdirerek yapılan no? kimisi değdirmesen diyor.Ben de yaptırdım,kan revan içinde bıraktı.Akşam kan durmadı bir sürü yerinde. Çok derin yapmış olabilir.Merak ettiğim bu cilde değmeli mi? Ayarını 5’te yaptığını söyledi
Sevgilerimle
MerhabaBen yatırdım göz altlarıma hafif kırışıklıklarım vardı ama amacım örümcek ağı yaptırmaktı çünkü daha öncede yapmış memnun kalmıştım hafif rütuş gerekiyordu göz altımda çok az güldüğümde katlanıyordu. Ama gittiğimde benim doktorum estetik merkezinden tamamen ayrılmıştı yerine başka bir doktor vardı kesinlikle plazma yaptırmalıyız göz altların çocuklarınki gibi olucak dedi yapmalıyız mutlaka dedi bende kandım tabi yaptırdım 5 gün sonra kabuklar attı çok güzel gözküyprdu en başta ama şişlik indikten sonra kızarıklık tamamen kapkara bir lekeye dönüştü o kadar pişman oldum ki 2 ay oldu göz altlarımda olmayan yeni yeni kırışıklıklar çıktı o kadar üzgünüm ki 2 ay boyunca ağladım keşke zamanı geri alsam dedim plazmaya 500 tl vermiştim ikinci seansı da yapacaktı bide asla bir daha plazma işine girmem. Lekelerim için expigment azalderm kullandım leke 3. Ayda yeni yeni açılmaya başlıyor. Kızlar sakın ama sakın göz altlarına yaptırmayın resmen yaşlandım ben yaptım siz yapmayın
Ben yaptm evde kendim hic iz olmadi 10 defa yapmisimdir
Merhabalar Halile hanım, işlemi nasıl yaptığınız ile ilgili daha detaylı bir yorum yazabilir misiniz rica etsem?
KESİNLİKLE YAPTIRMAYIN..HAYATIM ZİNDANA DÖNDÜ AĞRI SIZISI CABASI UÇAN PARAM BAHSETMİYORUM BİLE..KEŞKE AMELİYAT OLSAYDIM..ÇOK REZİL BİR DENEYİM LÜTFEN YAPTIRMAYINKızlar plazma pen enerjisi yaptıranlar var mı? Ve sonuç aldınız mı??
7. Gün kabuklar döküldü altta hafif pembe cilt var, acı yok kesinlikle. Şimdilik bir problem görünmüyor.Ben de yaptırdım 21 aralıkta bugun 6. Gününüm herşey yolunda gibi görünüyor. Bağdat cad. Yaptırdım. İlk gün az biraz sızlama ama sonrasında hiç acı sızlama olmadı. 2 gün ve takip eden 3 gün şişlik oldu. normal olduğunu ve sadece kuru buz kompres ve bol su tüketimi haricinde krem yada müdahale yapmamam gerektiği bilgisi verildi. 3.gün su değmeyecek ve asla kabuk koparılmayacak. Kabuk düşmeye başlamasından itibaren, evdeyken bile 50 faktör güneş kremi sürmem gerektiği bilgisi verildi. Leke kalacakmış gibi bir durumum yok şu an. Yaptırdığınız yer çok önemli. İlk yaptığı anda göz kapağımdaki fazlalıklar gitmişti zaten. Tamamen kabuklar gittiğinde de tekrar paylaşırım. Resimlerimi ekliyorum 6 günlük.
merhaba semra hanım ben de plazma pen yaptırdım ve dediğiniz gibi göz çevremde leke kaldı benim de aynı şekilde krem sürdüğümde kızarıyor su an nasıl geçiyor mu kalıcı mı oluyor iyileşmesi için nasıl bir yol takip etmeliyimMerhaba. Ben göz çevreme yaptırdım. Kırışıklık derin olduğundan yüksek doz uyguladığını söyledi. 3 ay oldu belirgin iz var iki gözümdede. Bu normal mi yoksa lekeye mi dönüştü sizce. Hametan vs kullanıyorum. Krem sürdüğümde kızarıyor. Tedirginim ne yapmalıyım bu arada beyaz tenliyim