Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzelik ve kalıcı makyaj uzmanı ve eğitmeniyim Bu uygulamayı yapıyorum . Kendime de uyguluyorum... sonuç mükemmel ve yaşımı göstermiyorum .Kızlar plazma pen enerjisi yaptıranlar var mı? Ve sonuç aldınız mı??
Ben aldırma işlemi yaptırdım memnun kaldım leke veya iz kalmadı.
Kahverengi et beni miydi acaba yoksa sadece kahverengi nokta şeklinde ben mi acaba?Ben Mehmet Akgüne yaptırdım zaten evet ben aldırdım iz falan da kalmadı çalışıyorsanız sitede kendi adınıza reklam yapmanız yasak bilginiz olsun.
Çok büyük değildi ama kahverengi et beniydi biri diğerleri leke şeklindeydi.Kahverengi et beni miydi acaba yoksa sadece kahverengi nokta şeklinde ben mi acaba?
Merhaba. Ben göz çevreme yaptırdım. Kırışıklık derin olduğundan yüksek doz uyguladığını söyledi. 3 ay oldu belirgin iz var iki gözümdede. Bu normal mi yoksa lekeye mi dönüştü sizce. Hametan vs kullanıyorum. Krem sürdüğümde kızarıyor. Tedirginim ne yapmalıyım bu arada beyaz tenliyimGüzelik ve kalıcı makyaj uzmanı ve eğitmeniyim Bu uygulamayı yapıyorum . Kendime de uyguluyorum... sonuç mükemmel ve yaşımı göstermiyorum .
Hangi kademede uyguladikiMerhaba. Ben göz çevreme yaptırdım. Kırışıklık derin olduğundan yüksek doz uyguladığını söyledi. 3 ay oldu belirgin iz var iki gözümdede. Bu normal mi yoksa lekeye mi dönüştü sizce. Hametan vs kullanıyorum. Krem sürdüğümde kızarıyor. Tedirginim ne yapmalıyım bu arada beyaz tenliyim
Bilmiyorum. Leke olsa krem sürüldüğünde kızarır mıHangi kademede uyguladiki
Geçtimi izleriniz ve ne kullandınızMerhaba. Ben göz çevreme yaptırdım. Kırışıklık derin olduğundan yüksek doz uyguladığını söyledi. 3 ay oldu belirgin iz var iki gözümdede. Bu normal mi yoksa lekeye mi dönüştü sizce. Hametan vs kullanıyorum. Krem sürdüğümde kızarıyor. Tedirginim ne yapmalıyım bu arada beyaz tenliyim
Leke kalmaması için ne kullanmalıyız krem olarak.Güzelik ve kalıcı makyaj uzmanı ve eğitmeniyim Bu uygulamayı yapıyorum . Kendime de uyguluyorum... sonuç mükemmel ve yaşımı göstermiyorum .
Son durumunuz nedirMerhaba. Ben göz çevreme yaptırdım. Kırışıklık derin olduğundan yüksek doz uyguladığını söyledi. 3 ay oldu belirgin iz var iki gözümdede. Bu normal mi yoksa lekeye mi dönüştü sizce. Hametan vs kullanıyorum. Krem sürdüğümde kızarıyor. Tedirginim ne yapmalıyım bu arada beyaz tenliyim