Mayısta tüp bebek yaptıracaklar

aysimaolmali

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2025
20
20
3
31
Kızlar ben cok heycanlıyım 11 gün kaldı içim içime sıgmıyor gün sayıyorum bir tarafım korku bir tarafım endişe sevinc umut nasıl anlatacagimi bilmiyorum bekleyenler varmı benim gibiii yada yaptıranlar ne bileyim destek olsam birbirimize 🥹🫶🏼

Kızlar ben cok heycanlıyım 11 gün kaldı içim içime sıgmıyor gün sayıyorum bir tarafım korku bir tarafım endişe sevinc umut nasıl anlatacagimi bilmiyorum bekleyenler varmı benim gibiii yada yaptıranlar ne bileyim destek olsam birbirimize 🥹🫶🏼
Çok isterdim buna acevap vermeyi ama ben daha mayısda yeni başlayacağım sürece 🙄

selamm bende mayıs başında adet olucam onu bekliyorum, 2.günü transfer sürecine başlayacağız , bu ikinci transferim olacak umarım tutar bu sefer 🙏 sizin ilk denemeniz mi olacak

selamm bende mayıs başında adet olucam onu bekliyorum, 2.günü transfer sürecine başlayacağız , bu ikinci transferim olacak umarım tutar bu sefer 🙏 sizin ilk denemeniz mi olacak
Evet canim benim ilk mayis basi adetimi bekliyorum cok heycanliyim insallah ikimizinde tutar 🥰

İrenbe tüp bebek merkezinde başladım tedaviye yaklaşık 20gun önce amh 0.15 düşük dendi ama folükül ve yumurta sayısı iyi dedi doktorum estroferm ve vitaminlerle başladım östrojen 100cikti 80e düşürmek için Rahmi kalınlaştırmak için verdi ilacı diğer adetimde belli olacak izlenecek yol

Back
X