Biyolojik lifting yaptıranlar

fornarina

Guru
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2010
22
5
286
Herkese merhaba ; yeni nesil biyolojik lifting aşısı yaptıranlar hangi markaları yaptırdı ?ve sonuçları nasıldı ? Kaç seans uygulama yapıldı ?

ne değişik adlar buluyorlar bu bildiğimiz sıvı yüz germe değil mi? dolguyla yapılıyor. güvenilir dolgularla minimal olarak yapılabilir ama yüzün her yerine önerilmiyor diye biliyorum doktorlar yapsa da. mesela nazobial ve göz altında sıkıntı. ben de şakak için düşünüyorum ama güvenemiyorum dudak ve çene dışında yapılan dolgulara.

ne değişik adlar buluyorlar bu bildiğimiz sıvı yüz germe değil mi? dolguyla yapılıyor. güvenilir dolgularla minimal olarak yapılabilir ama yüzün her yerine önerilmiyor diye biliyorum doktorlar yapsa da. mesela nazobial ve göz altında sıkıntı. ben de şakak için düşünüyorum ama güvenemiyorum dudak ve çene dışında yapılan dolgulara.

Sıvı yüz germe denen şey pla ( poly lactic acid ). Sıvı yüz germe için acı eşiğimin de düşük olduğunu hesaplarsam

Haklısınız sürekli bir şeyler çıkıyor 😀sıvı yüz germe dolgulardan farklı bir şey pla ile yapılıyor . Biyolojik lifting de hyolorünaik asit ama dolgudan farklı olarak çapraz bağlı değil dolgu gibi yüzde şişkinlik yapmadan forma sokuyor ( tabi kendi iddiaları bu yönde 😀) dolgu asla istemiyorum o nedenle alternatif ne olabilir araştırıyorum

Back
X