• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El playskoll ilk arabam kullanılmamış bursadan elden teslim

RABIAFILIZ

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2013
159
4
38
34
Bursa
kızım 18 aylık yürüdü çok geç kaldığı için aldım ama hiç yüzüne bile bakmadı bir kere sürdü elden vermeyi tercih ediyorum 50tl

Eklentiler

• $SAM_0372.jpg
    $SAM_0372.jpg
    23,6 KB · Görüntüleme: 74
kızım 18 aylık yürüdü çok geç kaldığı için aldım ama hiç yüzüne bile bakmadı bir kere sürdü elden vermeyi tercih ediyorum 50tl

bencede fiyat çok yüksek bana lazım fiyatta yardımcı olursanız yada takas kabul ederseniz ben alabilirim

bende almak istiyorum.kargo dahil bı fiyat verebilirmisiniz bana acaba?uyarsa hemen alacağım

bende burdan bulamayinca jokerden almistim birkac gun oynayacak mi diye bekledm yuzune bile bakmadi..isin kotusu buyuk cocuklar icin biraz alcak kaliyor.allahtan bir ay degisim ve iade suresinden yararlandim ve geri verdim:) gecen hafta a101 e gelen ilk arabamdan aldm isterse onla oyalansin diye;) yani gercekten ilgilenmediyse mutlaka yeni gibidir..keske sizde geri verseydiniz ..

bende burdan bulamayinca jokerden almistim birkac gun oynayacak mi diye bekledm yuzune bile bakmadi..isin kotusu buyuk cocuklar icin biraz alcak kaliyor.allahtan bir ay degisim ve iade suresinden yararlandim ve geri verdim:) gecen hafta a101 e gelen ilk arabamdan aldm isterse onla oyalansin diye;) yani gercekten ilgilenmediyse mutlaka yeni gibidir..keske sizde geri verseydiniz ..

bende ebebekten aldım 75 daha taksiti yeni bitti benim kız tembel çıktı 1.5 yasına kadar yürümedi aldım evde sürdü bir iki kez oyuncaklarına baktı bıraz okadar belki kullanır dıye vermedim geri keşke gönderseydim:50:

Back