- Konu Sahibi RABIAFILIZ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızım 18 aylık yürüdü çok geç kaldığı için aldım ama hiç yüzüne bile bakmadı bir kere sürdü elden vermeyi tercih ediyorum 50tl
bende almak istiyorum.kargo dahil bı fiyat verebilirmisiniz bana acaba?uyarsa hemen alacağım
Hataya yım ben canım kargo dahil fiyat olsa bana daha iyi en azından sürpriz olmaz banacanım bılmıyorum ama 10 tl civarı tutar yeniden farkı inanki resimde koyayım bak hangi şehirdesin
Hataya yım ben canım kargo dahil fiyat olsa bana daha iyi en azından sürpriz olmaz bana
bende burdan bulamayinca jokerden almistim birkac gun oynayacak mi diye bekledm yuzune bile bakmadi..isin kotusu buyuk cocuklar icin biraz alcak kaliyor.allahtan bir ay degisim ve iade suresinden yararlandim ve geri verdim:) gecen hafta a101 e gelen ilk arabamdan aldm isterse onla oyalansin diye yani gercekten ilgilenmediyse mutlaka yeni gibidir..keske sizde geri verseydiniz ..
Evet aliciyim ama fiyatini tam berebilirsen kargo dahil cok sevinirim vsenden haber bekliyorumben sorarım canım pttye olurmu kesin alıcaksan
kızım 18 aylık yürüdü çok geç kaldığı için aldım ama hiç yüzüne bile bakmadı bir kere sürdü elden vermeyi tercih ediyorum 50tl