• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El playshool ilk arabam satılık...yaramaz toplarla takas da edebilirim.

cerebrum77

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
1.834
702
163
$imagesCAR2VUH3.jpg

10,5 aylık oğlumun pek ilgisini çekmedi; belki ilerleyen aylarda oynamak isteyebilir ama benim yer problemim olduğundan satmak istiyorum; yaramaz toplarla takas edebilirsek daha iyi olur . Yeniden farkı yok; orjinal kutusunda göndereceğim.

Ankara içi olursa pek güzel olur .

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 452285

10,5 aylık oğlumun pek ilgisini çekmedi; belki ilerleyen aylarda oynamak isteyebilir ama benim yer problemim olduğundan satmak istiyorum; yaramaz toplarla takas edebilirsek daha iyi olur . Yeniden farkı yok; orjinal kutusunda göndereceğim.

Ankara içi olursa pek güzel olur .

ben ilgileniyorum çok almak istiyorum kargo ücretini öderim İstanbul dayım.. Acil cvp verin nolur..

merhaba arkadaşlar-bende oğluma almıştım-ilk arabam-tertemiz duruyor-oğluma annem baktığı için-onun evide müsait olmadı için pek kullanılmadı-tertemiz duruyor.. eğer isteyen arkadaşlar olursa bende satmak istiyorum...almak isteyen arkadaşlar bana msj gönderebilir..

merhaba arkadaşlar-bende oğluma almıştım-ilk arabam-tertemiz duruyor-oğluma annem baktığı için-onun evide müsait olmadı için pek kullanılmadı-tertemiz duruyor.. eğer isteyen arkadaşlar olursa bende satmak istiyorum...almak isteyen arkadaşlar bana msj gönderebilir..

fiyat nedir acaba?

merhaba esra hanım oldukça çok demişsiniz ikinci el fiyatları inceledim hatta çokta buldum hepsi 30 35 tl fiyat biçiyor ..ayrıca sıfırı kargosuz 62 tl şuan ..eğer inidirim yapmayı düşünürseniz almayı düşünürüm ..şimsdi aklınaza belki gelir neden almadınız diye ben eskişeehirden elden almak istiyordum bu yüzden kargo ücretiyle kabuletmek istemdim ama şimdi bulamadım bana ulaşanlarda satmışlar mecburen tekrar arayıştayım .......
merhaba-aybüke- 50 tl.

merhabalar

bizde 75 e almıştık geçen yıl..en son 45 tl olur...karar sizin tabikide..

iyi günler dilerim..

merhaba cnm ne kadara satısa cıkardın 50 tl verebılırım eger sende ıstersen ankaradayım kendım zaten kızım 14 aylık yurumuyo belkı yardımcı olabilir

merhaba hala elinizde mi ilk arabam fiyatı nedir ve durumu nasıldır

Back