- 31 Ağustos 2017
- 421
- 324
- 18
- Konu Sahibi Becauseimhappy
-
Stalk yapmıyorum aslında. Yani arada bir bakıyorum o kadar. Eskiden karsilasmazdik, su aralar sürekli görüyorumAynı yerde yaşıyorsunuz sanırım, ondan haber almamaya çalışın, stalk yapmayın kesinlikle bu çok önemli, bulunabileceğini bildiğiniz yerlere gitmeyin
Neden bilmiyorun. Benim gözümde her anlamda mukemmel. Çok tanımadım ama tanıdığım kadarıyla aşırı efendi, kibar, yakışıklı birisi. etrafımda aynı özellikleri taşıyan insanlarda var, ama o farklı benim için ve nedenini bilmiyorumYaşamayanın amlayamayacağı birşey anlamıyorum tuaf saçma geliyor
Oda senin gibi bir insan onu senin için bu kadar özel yapan nedir
Alismistim, alıştım da ama tamamen geçmiyor. Ayni ortamda da değiliz artık, aynı şehirdeyiz tesadufen görüyorum. Gördüğümde etkisinden uzun süre çıkamıyorum.Bence hayranlık ve isteyip de elde edilemediği için bu kadar etkileniyorsunuz. Insan nelere alısmıyor şu dünyada bence imkanınız varsa ortam değiştirin yoksa gittikçe saplantiya döner
Elbet bir gün geçecek canım gerçek aşkı bekle :)Alismistim, alıştım da ama tamamen geçmiyor. Ayni ortamda da değiliz artık, aynı şehirdeyiz tesadufen görüyorum. Gördüğümde etkisinden uzun süre çıkamıyorum.
Teşekürler, umarım :)Elbet bir gün geçecek canım gerçek aşkı bekle :)
Nedenini bul çözüm zaten gelirNeden bilmiyorun. Benim gözümde her anlamda mukemmel. Çok tanımadım ama tanıdığım kadarıyla aşırı efendi, kibar, yakışıklı birisi. etrafımda aynı özellikleri taşıyan insanlarda var, ama o farklı benim için ve nedenini bilmiyorum
Konu beni özetlemiş.Ama benim 1 sene önceki halimi gibi.
Şu an aklımda falan kalmadı hiç.Bu konuyu okuyunca bile onu değil geçen seneki halimi düşündüm önce,çünkü aynen böyleydim.Sonra ne mi oldu,bilmiyorum.Ama yine de diğerlerinin yanında özel o benim için.Sevgi,aşk falan değil artık bu bir çeşit saygı sanki.İlk defa birine karşı böyle bir şeyler hissetmiştim,o da olmadı,belki onun da biraz hırsı.Ama size zarar verecek,hayatınızı tümden sarsacak bir durumda değilse bırakın zaten geçecek.Bir süre sonra sizin için ilk olarak kalıyor,en azından ben de öyleydi.
Onu ozel kılan seyi bulamiyorum. Gercekten sadece hislerim oyle.Nedenini bul çözüm zaten gelir
Peki nasıl geçti? Ve onu gördüğünüzde nasıl hissediyorsunuz? Aslinda bende su an sizin gibiyim yani nasıl desem bu duygu bana zarar vermiyor hatta onu düşünmek aci vermiyor artık. Ya da öyle alışmışım ki artık dokunmuyor. Hatta bazen aklıma geldiğinde gülümsüyorum. Yani beni mutsuz etmiyor bu durum. Ama dediğim gibi gördüğüm an herşey mahfoluyor. Sizin de tam olarak dediğiniz gibi aşk değil sanki başka bisey, benim için çok farklı. Sanki başka birine karşı bu duyguyu hissedemem .
Belki de oyledir. Umarım geçer..Elde edememenin verdiği cazibe.
Oda kabız oluyor oda geğiriyor kötü espri yapıyor oda mükemmel değil.
Hani çok pahalı olan birşeyi merak eder de almazsın gün gelir onu satın alırsın he bu muymuş bu kadar popüler olan şey dersin hevesin kaçar ya bu da öyle birşey.
Tamamen senin gözünde büyütmen.
Tamamdır teşekkürler :)Nasıl geçti....Hmm.Aslında özel bir çabam falan olmadı.Zaten zamanla,başkalarını tanıdıkça o da normalleşiyor gözünüzde.Ben şu an ondan çok,ona karşı hissettiğim duyguları özlüyorum,belki çok romantik bir cümle oldu amaGüzel bir heyecandı,birine karşı tekrar öyle bir şey hissetmedim,ama hissedemem diye bir şey düşünmüyorum,zamanla ondan daha fazla da değer vereceğim insanlar çıkar bence.Şans biraz da.
Bence bunun altında biraz da ''hırs'' var,ulaşamamanın hırsı.O da zamanla saplantıya dönüyor maalesef.Ama dediğim gibi zamanla geçip gidiyor,çok takılmayın üzerinde unutamıyorum unutamıyorum diye.
Platonik aşk nedir ya ızdiraptan baska birşey degil gerçek aşk olsa zaten platonik olmazMerhaba kızlar
Aşk gibi Bir şeyin icindeyim, cikaiyorum. Yorumlarınızı çok merak ediyorum.
Bundan yaklaşık iki sene önce birine aşık olmuştum. Daha once hic boyle birşey yasamadim. Sevgililerim, hoşlandıklarım oldu ama bu öyle değildi.
O kadar farklı birseydi ki gerçekten tarif edemiyorum..
Aynı ortamlarda bulunuyorduk ve ben bu çocuğu gördüğüm zaman aynı ortamdan ayrılana kadar resmen kendimi kaybediyordum, elim ayağım birbirine dolanıyordu. Sanki dünyayla tüm baglantimi koparıyordum. Hiç kimsenin hiç bir dediğini anlamiyordum. Onunla konuşmak zaten ölümdu benim için. Bunlar zaten birinden hoslandiginda olan şeyler diyeceksiniz belki ama o duyguyu da biliyorum. Sanki yüz kat beteri gibiydi benim yaşadığım.
Ve ben bu aşkı içimde tutamadim. Bir şekilde karsisina çıktım, tanıştık da. İlk başlarda olur gibiydi, ama olmadı. Elimden gelen herşeyi yaptım sevdiğimi de söyledim olmadı.
Ama benim içimde hiçbir zaman umut bitmiyordu, hep bekliyordum. Bu umudu kaybetmek istedim, onunla iletişim kurdum yeniden. Aramızın bozulmasını hatta kötü olmasını sağladım. ( Ki hiçbir imkanı kalmasın artık , beklemeyeyim istedim.)
Aramız bozulduktan sonra biraz rahatladım. Artık hiç olamayiz zaten diyerek kendimi telkin ettim ve onu düşünmem azaldı.
Aklıma gelse de acı vermiyordu ilk başta. Önüme bakmaya basladim. Hayatıma başkaları da girdi , onlarla da başka sebeplerden olmadı.. fakat başkalarıni onu sevdiğim gibi sevemedim hiç.
Uzerinden bir sene gecti. Sorun şu ki ben bu platonik olduğum kişiyi tamamen aklımdan cikaramiyorum.
Gördüğüm zaman yine eskisi gibi kendimi kaybediyorum. Görmediğim zaman da günde bir kez olsun mutlaka aklıma geliyor. Hala zangir zangir titriyorum onu gorunce. bakamıyorum hiç bir şekilde ona.
Bir kaç gün önce bir kafede karşılaştık ve ben oturduğumuz süre boyunca çok kötü oldum. Arkadaşlarımın sohbetine bile katılamadım. Kafede belki iki üç saat oturduk ve oturduğumuz süre boyunca kalbim hiphizli atti. Hiç bir şekilde durmadı, normal akışına donmedi. Elimde olmayan bir şekilde, ben buna engel olamıyorum.
Normalde mantığımi kullanan biriyim, ki birisiyle olmuyorsa zorlamam, kendimi kontrol ederim. Ama ona karşı hiçbir şekilde mantıklı olamıyorum. Kendime engel olamıyorum. Nasıl kurtulabilirim ben bu durumdan. Nolur yardım edin..
Onunla olmayacak hiçbir şekilde , bunu kendime yüz kere söyledim. Zaten kabul de ediyorum ama yok ben bu duyguyu kontrolümde tutamıyorum.
Biraz içimi dökmek, birazda bir öneriniz varsa bilmek istiyorum. Bu duygu aşk mı, başka bişey mi, ne, onu bile bilmiyorum.
Elimde olan bişey değil ki. Ki ben normalde her türlü mantigimi duygularimin önüne koyarım. Düşünmemek için uzak durmak için de herşeyi yapıyorum ama olmuyor.Platonik aşk nedir ya ızdiraptan baska birşey degil gerçek aşk olsa zaten platonik olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?