Platonik aşk

ne yapabilirim ki aklıma birşey de gelmiyor bir öneriniz falan varsa söyleyin yapayım Çünkü gerçekten ilk defa birisini kendime bu kadar yakın hissettim onun için mantıklı rezil olmayacağım fikirleri yapmaya hazırım

bana kalırsa sana ilgisi yok. ama yaratırız mesele değil. madem okulda konuşma imkanın yok faceye iddialı güzel fotoğraflar koy. tabi öyle ucuz kadınlar gibi giyinip 10 kilo makyajla vereceğin pozlardan bahsetmiyorum. dikkatini çek yani. onun ilgili olduğu alanlarla alakalı bir şeyler paylaş. misal sevdiği grubun parçaları olabilir. okulda da her zaman bakımlı ve güzel ol ama çocuğun içine düşecek gibi de bakma tabi kaçamak bakışlar olsun anlasın kendisiyle ilgilenildiğini. şimdi arkadaşlar bu yöntemlere çocukça diyebilir ama iletişim imkanınız öylesine kısıtlı ki yapabileceğin tek şey sosyal medy

bana kalırsa sana ilgisi yok. ama yaratırız mesele değil. madem okulda konuşma imkanın yok faceye iddialı güzel fotoğraflar koy. tabi öyle ucuz kadınlar gibi giyinip 10 kilo makyajla vereceğin pozlardan bahsetmiyorum. dikkatini çek yani. onun ilgili olduğu alanlarla alakalı bir şeyler paylaş. misal sevdiği grubun parçaları olabilir. okulda da her zaman bakımlı ve güzel ol ama çocuğun içine düşecek gibi de bakma tabi kaçamak bakışlar olsun anlasın kendisiyle ilgilenildiğini. şimdi arkadaşlar bu yöntemlere çocukça diyebilir ama iletişim imkanınız öylesine kısıtlı ki yapabileceğin tek şey sosyal medya aracılığı ile bir şeyler yapmak. bak bakalım bunları yaptıktan sonra da bir şey olmuyorsa sil gitsin. olmayacak iş demektir.

Evet çook güzel özetlemişsiniz Yıldız Tilbe'nin bu güzel şarkısıyla

Çok üzülüyorum ya bu duruma kapılıyorum nasıl kendimi geride tutacağım bilmiyorum bugün yine denk geldik direk yanında arkadaşına gidip birşeyler söyledi bana bakarak sonra ben başka tarafa gittim ama onu her gördükçe çok heyecanlanıyorum bir yol arıyorum ona ulaşmak için ama yolu da bulamıyorum

ne olacak bu halımız ama sende başka tarafa gittim diyorsun gözünün içine bak belki anlar olmadı boşver üzülmeye değer mi ya

Yalnız gördüğümde gidip konuşmayı düşünüyorum ne dersiniz? Ama ben mesaj atmıştım sosyal medyadan o bana bir yer önermişti yalnız gördüğüm de işte merhaba nasılsın o dediğin yere gittim güzeldi beğendim falan demeyi düşünüyorum..

Üstüne düşme bu kadar, adamın ilgileneceği varsa da bitirirsin. Yoksa da yok sana ilgisi zorla güzellik olmaz, saplantı haline getirme bu kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…