Platin Sa sevenler

Platin rengini boyamadan yakışıp yakışmayacağını anlayamıyorsunuz bende bana hiç yakışmaz diyodum ama anlık bi kararla yaptırdım çok güzel oldu hemde çok yakıştı :)

resizemedium.jpg

bugün saçımı boyatacağım "cennetkokulum" tıpkı seninki gibi istiyorum.bakalım sonuç ne olacak

kızlar sonuç şahane ....kuaförüme buradan çok teşekkür ediyorum.bi ara yeni konu açıp fotoları koyarım."saç tasarım" dan Gökhan ellerine sağlık.yıllardır istediğim saça 2 saatte kavuşturdun.

kızlar sonuç şahane ....kuaförüme buradan çok teşekkür ediyorum.bi ara yeni konu açıp fotoları koyarım."saç tasarım" dan Gökhan ellerine sağlık.yıllardır istediğim saça 2 saatte kavuşturdun.

canimm benimm hangi semmtte bu kuafor?bide resimleri ne zaman eklersin bende yaptirmak istiorumda
gule gule kullan canimcim

ben balıkesir deyim canım.saç tasarım balıkesir 52 evlerde.

Son düzenleme:
2 ay sonra tekrar boyatıcam renk tam olarak oturmuş olacak.tamamıyla platin oldu renk farklılığı yok.kuaförüm çok usta olduğu için saçı düşük volümde uzun sürede açtı ve başardı doğal saçıma direk uyguladı.kendi saçım çok koyu siyah buna rağmen çok güzel oldu.
grnt011q.jpg

grnt028l.jpg

Son düzenleme:
canim siyahtan bu renge donmesi guzel basarmis kuaforun gule gule kullan.benimki kahverengi bende boyle boya gibi dursun istiorum ama rofle ile olsun bide daha bi sari istiorum bebek sarisi sanirim diolar

sağol canım...röfle benimki zaten..çok sık attı uzun sürdü ama.bebek sarısı daha koyumu oluyor anlamadım.benimki tam platin oldu beyaza yakın bir renk.boyatırsan fotonu koy canım.

Bu da benim platin saçlarım.Nasıl sizce? Bu rengin üzerine bi kez açık sarı boyasam nasıl olur kızlar?

24vmusz.jpg

aaaaaaaaaaaaaaaaa ben burayıı neden görmedimmmmmm kaydirigubbakcemile2 kızlarr bende tam bir platin hastasıyım ve saçlarımı platin yapma yolunda adım adım ilerliyorummmmm:KK1: saçlarım cok oryal yedi cok boyadım...okul dönemi falan derken platin nasip olmadı..benim hep hayalimde belime kadar platin rengi saçlardı :) ve saclarım belime yaklastı...toparlıyo baya adım adım PLATıN yaniiiiii...ama şöyle bi sorunum var ben esmerim..bildiginiz kara bi esmer kara kaşlı falan :) kızlar ailem yakışmaz diyor yakışır ama dimiiiiiiiiiiiiiiiii:kedi: kızlarrrrr destek cıkınn nolurrrrr bi fikir be canlarrr bilmiyorumkismile asagıda ekledigim sarıyı kendi sacımda isityorummmm :KK43:((((((((

Eklentiler

• $n100000911253340_1191[1].jpg
    $n100000911253340_1191[1].jpg
    7,1 KB · Görüntüleme: 90
sağol canım...röfle benimki zaten..çok sık attı uzun sürdü ama.bebek sarısı daha koyumu oluyor anlamadım.benimki tam platin oldu beyaza yakın bir renk.boyatırsan fotonu koy canım.

despo senin saçına ince ve sık olarakmı atıldı röfle?bende yaptıracam yalnız kalınmı incemi attırsam daha hoş ve doğal durur karar veremedim açıkçası.sizce hangisi daha güzel durur?

X