Platin Sa sevenler

Demet-Akal&

bende boyle dipler koyu seviorum bu sekilde nasil oluyo?rofle yine deilmi

bana da öyle gibi geldi tabi hepsi senin saçlarının kendş rengine de bağlı. bence bu fotoğrafla kuaföüne git mutlaka yaparlar bunu sana :))

bana da öyle gibi geldi tabi hepsi senin saçlarının kendş rengine de bağlı. bence bu fotoğrafla kuaföüne git mutlaka yaparlar bunu sana :))

valla canim on senedir rofle yaptiriorum hic istedigim gibi olmadi resimde gotursem bi guzel boyle rofle yer bulamadim sacim kumral canim

diplerin koyu olsa daha zahmetsiz ulaşırdın bu saçlara ama ben hiç röfle yaptırmadım düz boyatırken de bi problemle karşılaşmadım bence sen paraya kıy, git bilinen başarılı bi salona. çünkü insanın saçları istediği gibi olmayınca dünyaları bağışlasan içine sinmiyo bari kesenin ağzını biraz aç da sonuç garanti olsun verdiğin paraya değsin derin prensesim zemuszemus

diplerin koyu olsa daha zahmetsiz ulaşırdın bu saçlara ama ben hiç röfle yaptırmadım düz boyatırken de bi problemle karşılaşmadım bence sen paraya kıy, git bilinen başarılı bi salona. çünkü insanın saçları istediği gibi olmayınca dünyaları bağışlasan içine sinmiyo bari kesenin ağzını biraz aç da sonuç garanti olsun verdiğin paraya değsin derin prensesim zemuszemus

canim benim inan en pahali kuaforede yaptirdim yinede istedigim gibi sonuc alamadim gecen sene 250 tl ye yaptirdim ama yinede olmadi o gunden sonra bidaha rofle yapmadim sinir oldum cunku simdi dipler baya uzadi 9 ay falan olmustur duz sari boya ile boyatsam uclarda rofle var iyi olmaz sanirim

gerçekten para konusunda da gayet cömert davranmışsın neden beceremediler ki? akannehir o zaman sen saçındaki rflenin ortalama renginde düz boyat zamanla açarsın istersen... aklıma başka bişey gelmedi. zaten demet akalının saçlarının dipleri hariç tamamı platin. diplerinin biraz çıkmasını bekleyip, dipleri hariç tamamını platine boyatmayı deneyebilirsin. diplerin de bu renk için uygun zaten yerimseniben

gerçekten para konusunda da gayet cömert davranmışsın neden beceremediler ki? akannehir o zaman sen saçındaki rflenin ortalama renginde düz boyat zamanla açarsın istersen... aklıma başka bişey gelmedi. zaten demet akalının saçlarının dipleri hariç tamamı platin. diplerinin biraz çıkmasını bekleyip, dipleri hariç tamamını platine boyatmayı deneyebilirsin. diplerin de bu renk için uygun zaten yerimseniben

canim benim o kadar kuafor deistirdim en sonunda bide iyisine gideyim bakiyim dedim bi fark varmi becerebilceklermi diye ama sonuc fiyasko oldu .olmazsa deidigin gibi duz sariya boyatayimm Şeniz

saçlarım koyu kahve ama geçtiğimiz yazlarda uçlarını sarıya boyatmıştım aralarını birde önlerin aralarını..o kadar güzeldimki o zamanlar..herkes çok yakıştırırdı bu rengi bana,şimdi aktı gitti çok sıradan duruyor saçlarım mafoldumben

bu arada evet krepe balyajı,bende bunu yaptırmıştım,düz bir şekilde sarı olunca güzel olmuyor orantısız ve ara ara sarı olmalı...

evet prenses krepe balyaj yanlız sunuda ekleyım sureklı platın rofle yaptıran bır kişide bu gorunumu krepe balyaj yaptırmadan elde elder mesela ben 3 kere rofle yaptırdım ust uste dıyelım sacım zaten boyle olacaktır alttanda kendı sacım cıktı dıyelım 4-5 ay yaptırmadıysam rofle cıkan saclara cila attırırsam(dıp boya)boyle olur ama ana saca yada koyu saca ılk defa yaptıracaksan bu gorunumu krepe balyaj değil krepe rofleyle elde edersın

X