- Konu Sahibi cottonlady
bende boyle dipler koyu seviorum bu sekilde nasil oluyo?rofle yine deilmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bana da öyle gibi geldi tabi hepsi senin saçlarının kendş rengine de bağlı. bence bu fotoğrafla kuaföüne git mutlaka yaparlar bunu sana :))
diplerin koyu olsa daha zahmetsiz ulaşırdın bu saçlara ama ben hiç röfle yaptırmadım düz boyatırken de bi problemle karşılaşmadım bence sen paraya kıy, git bilinen başarılı bi salona. çünkü insanın saçları istediği gibi olmayınca dünyaları bağışlasan içine sinmiyo bari kesenin ağzını biraz aç da sonuç garanti olsun verdiğin paraya değsin derin prensesim zemuszemus
gerçekten para konusunda da gayet cömert davranmışsın neden beceremediler ki? akannehir o zaman sen saçındaki rflenin ortalama renginde düz boyat zamanla açarsın istersen... aklıma başka bişey gelmedi. zaten demet akalının saçlarının dipleri hariç tamamı platin. diplerinin biraz çıkmasını bekleyip, dipleri hariç tamamını platine boyatmayı deneyebilirsin. diplerin de bu renk için uygun zaten yerimseniben
prenses buda krepe balyaj dıpdede cila var istanbulda yaparlar hayatım bunu
bu arada evet krepe balyajı,bende bunu yaptırmıştım,düz bir şekilde sarı olunca güzel olmuyor orantısız ve ara ara sarı olmalı...
bu sacada bayildim direkt platin boyami yoksa rofle platinmi acaba