Platesle sıkılaşmaya tam gaz devam hadı herkesı beklıyorum.

ezgi_18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2012
480
1
evet öncelikle ebru şallının karın dvd le basladım.ve daha 5 .gunum olmasına ragmen karnım toplandı.haydı arkadaslar herkees yaptığı plateslerı paylassın gaz verelım bırakmayalım..................

bugun yaptıklarım
sabah 4 dilim kızarmış kepeklı ekmek 1 yumurta 1 domataes 1 çay azıcık peynır
1 tabak çilek
1 cay
1 kase corba 2 dilim kepek ekmek 1 domates
3 lt su
ve ebru şallının karınsavarını yaptım......ben 83 kıloyken 107cmdr
suan 58 kıloyum ve ölçmedim sabah ölçerim yazarım.
ebru sallının karınsavar 21 gun.hergun yaptıgında muhtesem karna sahıp olurmuşuz.bakıcaz görcez.bugun 5.gunumude yyaptım.
en son göbek cevrem 84cm olmuştu bakalım 21 gun sonrası bakıcam 84 baz alıcam.21 gun sonra kaç olcam merekle beklıyorummm

canımmm merhaba bende de var tüm cdleri.bugun bende başladım.yalnız sabahları evde oldugumda yapabilicem sadece.yarında yapıcam.sonraki günler haftalık programıma bağlı.peki sen nasıl bukadar kilo verdin ? tebrik ediyorumm

ben de pilatese ebru şallı'nın dvd leri ile başladım. bana faydalarını saymakla bitiremem. birkaç aydır günaşırı 1 saat 15 dakika yapıyorum. bana faydalarını söylemem gerekirse;

- vücudum şekle girdi kısa sürede kendini toparladı, özellikle göbek problemim vardı çok iyi oldu.
- eklem ağrılarım vardı tamamen yok oldular.
-duruş bozukluğum vardı artık dik yürüyorum.
-eklemler açıldığı için daha uzun boylu görünüyorum.
-kendimi mutlu hissediyorum.
-vücudum güçlendi.
-inanılmaz bir sıkılaşma gerçekleşti vücudumda.
üstelikte pilates uzun süreli değil kısa sürede etkileri görülen bir spor ama tabiiki bırakmamak kaydıyla. düzenli yapıldığında vazgeçilmez oluyor en azından benim için öyle oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…