Platesin faydasını görenler ?

emosmos

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Mart 2011
846
1
Pilastese başlayalı 2 hafta oldu.. haftada 2 gün bazen de 3 gün gidiyorum, eğitmen eşliğinde yapıyorum.. sanki hafif bir değişiklik hissediyorum..

pilates yapan arkadaşlar haftada kaç gün kaç saat yapmak gerekiyor? Sizde ki değişiklikler neler?

ona ek olarak evde de callanetics yapsan canım ? süreci epey hızlandırırsın.

ben sadece hafta ici yapiyorum ve yaklasik 1 saat 15 dk kadar sürüyo. ilk olarak daha dinç daha enerjik ve pozitif hissediyosun kendini.
Ebru Salli nin da dedigi gibi kendine vakit ayirmanin mutlulugu oluyor insanda. ben kisa sürede karnimda ve bacaklarimda bi toparlanma oldugunu fark ettim.
kollarim güçlenmis birde alisveris sonrasi poset tasirken fark ettim onu da
ama plates oyle birsey ki alistiktan snra bir gun yapmasan vucut istiyo. ben nezleyim su aralar pek yapamiyorum malum burundan nefes almak biraz zor oluyo ama kurek kemiklerimi kollarimi surekli esnetme ihtiyaci hissediyorum brz esneyince vucut cok rahatliyo.

ona ek olarak evde de callanetics yapsan canım ? süreci epey hızlandırırsın.

canım spora da gidiyorum e haliyle vaktim kalmıyorum.. spora başlamadan önce callanetics'i 5 gün yaptım gerçekten etkisini gördüm.. vakit bulabilirsem başlayacağım inşallah

evet kesinlikle dinç hissediyorum.. dün sırt kemiklerim ağrıyordu pilatese gittim açıldım biraz çok iyi hissediyorum şimdi.. faydasını ben de görüyorum, bir sıkılaşma belirtisi var.. haftaiçi hergün mü yapıyorsun ?

evet canim hafta ici hergün yapiyorum normalde ama bu hafta hic yapamadim brz rahatsizim haftaya tekrar baslamayi düsünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…