Plates zayıflatıyor mu?

kızlar pilates ve fitnes özel eğitmenliği yapıyorum. Bana ders almak için bayanlar geldiğinde ilk sordukları zayıflayacakmıyız oluyor. Ancak kilosu çok yüksek birini pilates ile zayıflatmanız pek mümkün değildir evet belli bir incelme sağlarsınız ancak bununla yeterli olmaz. Öncelikle gelen kişilere ilk söylediğim benim hemen zayıflamayı düşünme dir. Çünkü pilatesite kardiyo ağırlıklı bir çalışma olmaz. sadece kasları ısıtırsın hareketlere geçmek için. Ba yüzden kilos orano fazla olan arkadaşlar önce kardiyo egzersizleriyle başlayıp vücudun yağ yakmasını sağladıktan sonra mat hareketlerine geçmelidirler. Pilates in amacı zayıflamaktan önce kasları kuvvetlendsirmek ve vücudun duruşunu düzelterek daha ince bir görünüp sağlamaktır. Kas ağırlıklı hareketleri fazla olduğu içinde doğal olarak kaslar sıkılaşır ve zamanla incelme sağlanır. Her incelme sağlanan kişi tartıda müthiş bir değişim görmez. 5 cm incelmiştir kişi ama sadece 1 kilo vermeiştir örneğin umarım yardımcı olmuşumdur.:))

Ben hamile kalmadan önce yapmıştım 2 hafta düzenli olarak uyanır uyanmaz aç karnına plates yaptım yaptığım 2. 3. Teknik vardı 1o dk bile sürmüyo hemen yapıp sabah kan dolaşımımı hızlandırmış oldum hemde vücudum gözle görülür bir sıkılaşma ve incelme olmuştu bel bölgem basenlerim diz kapağı çevrem aşırı derece de inceldi ..annem bile şaşırdı çok zayıfladın bacakların kütük gibiydi diye şaka yapmıştı aşk olsun zayıflayınca söylüyosun hep zaten demiştim öle şakayla karışık birbirimize atışmıştık...

Bir de benim bünyem dikkat etmediğim zaman çabuk kilo almaya meyilli ama bir avantajım var dikkat edip yemediğim zaman da hemen verebiliyorum...

Platesle yaptığım egzersizlerle 2 hafta da 7 kilo vermiştim.doğum yaptıktan sonra eşim plates seti alıcak komple paket düzenli olarak yapıcam ve eski ben'e inşallah kavuşucam =)))

merhaba anqeLoyku
metabolizmanı hızlandıran hareketleri paylaşırsan sevinirim :)
yada varsa videonun linkini paylaşır mısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…