Plates zayıflatıyor mu?

ikoncan85

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
2.071
14
39
merhaba kızlar ben 1 sene önce doğum yaptım sadece karın ve yanlarımı veremedim iştah problemim yok ama bir türlü 5 kiloyu atamadım sadece bölgesel olması sinirlerimi iyice bozuyor acaba plates yapsam düzenli bir etkisini görürmüyüm kızlar bu konuda yardım ederseniz sevinirim:sinifsinif:

canim ben 3 haftadir ebru salli ile pilates yapiyorum,
3 haftada belden 1 cm, kalcadan 2 cm inceldim.

ama tartilmadim,
tartilmaya korkuyorum )

tartı da çok bişey farketmez eğer yediklerine dikkat etmezsen.ama mutlaka sıklaşırsın canım

teşekkürler kızlar ama benim yemekle ilgili bir sıkıntım yok ben çok iştahsız biriyim ama metabolizma çalışmıyor galiba bende

tavsiye ederim ben 4-5 ay yaptım. şu an bıraktım ama yeniden başlamayı planlıyorum..
ben pilates yanında cardio ve diet de yaptım..
çok güzel kg verdim.. ama pilates kg verdirmez .. yanlız o karnın ve yanlarına yönelik pilates çalışırsa.. çok güzel forma girdiğini göreceeksin.

ben de pilates yaninda haftada 1 gun yuruyus yapiyorum.

3 haftada bile farketti, bakalim neler olacak.
yazarim size

bende 1 aydan fazla pilates yapıyorum gercekten sıkılastırıyor ve zayıflatıyor ben 50 kıloyum kılo vermek ıstemıyorum ama kalcam ebru sallının deyımıyle zencı kalcası gıbı oldu :) butun yaglar gıttı tek kotu tarafı zaten zayıfım ıyıce zayıfladım ama kızlar 1 ayda fark edıyor tas gıbı oldum dusunenler baslasın yaza kadar tas gıbı olursunuz :)) cok guzel bır spor.

kiz ben de 1,5 aydir yapiyorum ama hala tas gibi olmadim ben :-((

kilo da vermedim.

egzersizle rsirasinda da cayir cayir yaniyorum halbu ki :-(((

tamam farketti, sikilastim ama tas gibi degil :-(

ebru salliyla mi yapiyorsun?

canim ne iyi;
ben de ebru salli ile yapiyorum; demek ki senin gibi, 5 ay devam edersem bayag bi fark olacak bende de.

ben de canim 1,5 aydir yapiyorum; 38. bolume geldim.

ben de haftasonlari cmr-pazar 2 ser bolum yapiyorum; ilk defa bu haftasonu 3er bolum yaptim;
haftaici de 1 ya da 2 aksam yine 2 ser bolum yapiyorum;
yani ben de haftada en az 3-4 gun yapiyorum..

yaninda arada da haftada 1 gun en fazla walk at home yapiyorum,
yapamazsam muzigi acip yarim saat dans ediyorum kafama gore..

bakalim devam edeyim bunlara;
bir noktada illaki kilo vermeye baslarim diy mi? ama ne zaman -(

çok sıkı bir vucuda sahip olunuyor ama dietle desteklemek lazım kilo vermek için.

kızlar ben tam 30 kilo verdim 2 yılda..şuan 54 kiloyum..kilomdan memnunum ancak bacaklarımda,kalçalarımda ve karnımda acayip sarkmalar oluştu ve spora başlamak istiyorum amacım kilo vermek değil sadece vücudum sıkılaşsın istiyorum plates'le bunu başarabilirmiyim ??
aslında korkuyorum bi yandan yaparsam daha fazla kilo veririm diye ama vücüdumu sıkılaştırmam şart ne olur bana yardım edin ..:gitme:

Anlattığın duruma göre senin ilacın kesinlikle pilates.Ben de son 7 aydır her gün düzenli olarak pilates yapıyorum.Başladığım zaman kilom 54-55 ti.Boyum(1.68)(Kilo sorunum yoktu sadece sıkılaşmak istemiştim.Şuan ki kilom ise 53.Kısacası korkma yeme düzenini bozmazsan kilo vermezsin.Ben de şahsen çok iştahsızımdır kahvaltıda yarım açmayı zor yerim.
Kısacası yukarıdaki yorumlara sonuna kadar katılıyorum.Pilates en kısa zamanda en etkili sonuçları verdiren muhteşem bir vücuda şekil verme yöntemi.Emin ol düzenli yaptığın sürece ihtiyacın olsa da olmasa da bir süre sonra bırakmak istemeyeceksin.Şahsen ben kendimi çok zinde hissettiğimden her gün minimum 30 dakika yapmaktayım...a.s

masalvegercek kullanıcısından alıntı
evet canım ebru şallının pilates videolarını indirdim netten.kafama göre uygun olduğum zamanlarda yapıyorum.önceleri 20 dk yapıp yoruluodum şimdi günde 40 dk yapıyorum tabii hergün değil ama hafta 3-4 kez. ama yazdan beri çalışmıyorum o yüzden çok rahat yaptım bazen bi sabah bi akşam günde iki kez falan yaptım yani.bikaç hafta sonra çalışmaya başlıcağım için nasıl yapıcam bilmiyorum.ancak hergün olmasa da haftanın 3-4 günü yapmak şar

ya kızlar bende indirmeye çok çalıştım ebru şallının videolarını bi türlü indiremedim nasıl indiricem yardımcı olurmusunuz lütfennnn

ben geçen sene 2-3 ay kadar yaptım ebru şallı videoları ile... yaptığınız hareketlerden sonta ertesi gün o bölgedeki kaslarınız hafif ağrıyor (bu kısmı çok hoşuma gidiyodu :icecream:) sonuç olarak pek bi gelişme olmadı ama bacaklarım biraz toparlanmıştı sanki.. sonra bıraktım.. ama yine de bu yaz başlamak istiorum sıkı bi diyet ile birlikte umarım işe yarar bu sefer :1rolleyes:

Ben spor salonunda pilates yapıyorum. Pilates hocamız pilatesin tek başına kilo kaybettirmediğini sadece vücudun sıkılaşmasına yardımcı olduğunu söylüyor. Pilastesten önce yarım saat kadar kardiyo yani koşma, bisiklet vs. gibi aktiviteler yaparsak o zaman pilates yaparken de yağ yakılabileceğini söylüyor. Bilginize..

slmm arkadaşlar...bende 1 ay önce 5 kere yapmıştım pilatess,farkedilcek kadar sıkılaştırdıı...ama işten gücten calıştıgım ve okudgum için fırsat bulup 1 ay yapamadımm 1 hafta önce tekrar başladımm,cayır cayır yanmak çok güzell :) gündüz calıştıgım için akşamda okula gittigm için ancakk akşam 9dan sonra yapabiliyorumm....bu bile bi başarıdır :) ve ebru şallının dvd 1 - dvd 2 sini aldımm,şimdilik dvd 1 ile başladımm bi süree sonra 2 ye devam edicem...çok rahatlatıcı bi spor arkadaşlar...ruhenn ve bedensell inanılmaz mutlu oluyorsunuzz kesinliklee tavsiye ediyorummmmm :):)

zayıflamak için tek başına pilates bir işe yaramıyor inanın.cardio ve pilates yapılırsa işe yarıyor..yoksa sadece ufak bir sıkılaşma oluyor pilates sayesinde,hatlarınız düzeliyor bir parça ancak bölgesel yağlanmalar varsa etkili değil bilesiniz.bizzat denedim.özel ders de aldım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…