bende 1 aydan fazla pilates yapıyorum gercekten sıkılastırıyor ve zayıflatıyor ben 50 kıloyum kılo vermek ıstemıyorum ama kalcam ebru sallının deyımıyle zencı kalcası gıbı oldu :) butun yaglar gıttı tek kotu tarafı zaten zayıfım ıyıce zayıfladım ama kızlar 1 ayda fark edıyor tas gıbı oldum dusunenler baslasın yaza kadar tas gıbı olursunuz :)) cok guzel bır spor.
benim kilo sorunum yok 1.68 boyundayım ve 52 kiloyum.5 aydır plates yapıyorum ve çok memnunum.vücudum inanılmaz sıkılaştı ve daha hoş vücut hatlarına sahip oldum sanki.mesela popom fazla büyük değil ve dümdüzdü.ama popomun şekillendiğini ve daha yuvarlaklaştığını farkettim.ayrıca kol,karın ve göğüs kaslarına da çok etkisi var.herşeyden önce vücudunuzun sarkmasını engelliyo.ben yıllardır aynı kiloda olduğum için plates yaparak kilom değişmedi ama platesle birlikte biraz da yediklerinize dikkat ederseniz kesinlikle işe yarayacaktır.herşeyden önce inanılmaz sıkı ve seksi vücut hatlarınız oluyo.herkese öneririm tabii düzenli ve bıkmadan yapmak şartıylakaydirigubbakcemile2
evet canım ebru şallının pilates videolarını indirdim netten.kafama göre uygun olduğum zamanlarda yapıyorum.önceleri 20 dk yapıp yoruluodum şimdi günde 40 dk yapıyorum tabii hergün değil ama hafta 3-4 kez. ama yazdan beri çalışmıyorum o yüzden çok rahat yaptım bazen bi sabah bi akşam günde iki kez falan yaptım yani.bikaç hafta sonra çalışmaya başlıcağım için nasıl yapıcam bilmiyorum.ancak hergün olmasa da haftanın 3-4 günü yapmak şart.
kızlar ben tam 30 kilo verdim 2 yılda..şuan 54 kiloyum..kilomdan memnunum ancak bacaklarımda,kalçalarımda ve karnımda acayip sarkmalar oluştu ve spora başlamak istiyorum amacım kilo vermek değil sadece vücudum sıkılaşsın istiyorum plates'le bunu başarabilirmiyim ??
aslında korkuyorum bi yandan yaparsam daha fazla kilo veririm diye ama vücüdumu sıkılaştırmam şart ne olur bana yardım edin ..:gitme: