Plates zayıflatıyor mu?

crazy girl woman lütfen insanları ümitsizliğe sürüklemeyin pilatesi para vererek yapmıyoruz tv den yapıyoruz ayrıca arkadaşlar 1 aydır pilates + haftada 6 gün 1 saat yürüyüş yapıyorum inanılmaz inceldim kaslarım uzadı ve sıkılaştım en önemlisi düşük olan kalçam deyim yerindeyse zenci kalçası gibi oldu.

neden olmasin kronik sirt boyun rahatsizligini 2haftada geciriosa insanlari bel fitigi olmaktan kurtariosa (bizzat yasadigim sey) bence zayiflamasinada katki saglar ama tabiki beslenmenede dikkat edeceksin ve surekli pilates yapacaksin cunku ole 1ay yapayim eriteyim popo kalca olmuo. kesinlikle tavsiye ederimm

ben de plates yapmaya başladım. spor salonuna gidiyorum. spor sırasında yağların cayır cayır yandığı hissediliyor. va kısa zamanda şekle sokuyor. salona gitmediğim gün şallıya takılıyorum. topla yapılan kısımlara yastıkla katılıyorum. tavsiye ederim.

Saat kaçta nerde yayınlanıyor..

kızlar bende gcen sene ebrunun gece 1 de yayınlanan tekrarıyla yapıyordum bı kac hafta yaptım ve azıcıkta yememe dıkkat ettım baya sıkılasma olmustu benım basenlerde problem var ve 4,5 kılo fazlam var basenelrıde ancak platesle erıtebılecegımı bılıyorum yarın tekrar baslayacagım platese ama netten nereden ındırebılırım vıdeolarını bılen var mı?

tv8'in web sitesinde ebru şallı'nın gün gün tüm videoları var, oradan indirebilirsiniz. Bu pilatesi hep duyardım arkadaşlarımdan da niye hiç incelemedim inanamıyorum kendime. 1 haftadır yapıyorum, bu kadar mı fark eder? bacak kaslarım inanılmaz gevşek. Belki de bu yüzden, ben 1 haftada farkı görmeye başladım. Ama nefes çok çok önemli. Yoksa çoğu hareket zaten bildiğimiz hareketler. Şan derslerindeki nefes egzersizlerinin büyük faydasını gördüm... Bilginize...

merhaba kızlar konuyu baya önce açmıştım ama şimdi başladım plates yapmaya ben 2 haftadır yapıyorum ama ben sırasıyla gitmedim acaba hatamı ettim?anlamadım yani herhangi bir ebru şallının bölümünü açıyorum yapıyorum topla beraber inşallah bir faydasını görürüm alıştım gerçekten şimdi kolay geliyor bakalım sonuçları yine paylaşırım sizlerle

yok canım sırasıyla gıtmene gerek yok zaten %90 aynı hareketlerı yapıyor , bende ebruyla yapıyorum sadece sesını kısıyorum pc nın cunku her harekette aynı seyler aynı sekılde soyluyor bu benı sınır edıyor:)) bende sadece goruntuyle calısıyorum

bende bugün aldım cdsini kızlar yarın başlamayı düşünüyorum sadece takıldığım bir konu var yağları kasa çevirirse ve kaslı olursam die korkuyorum amacım zayıflamak çünkü :)

bende bugün 7. seansımı yaptım çok iyi geliyor vücuda..yorulmuyor aksine zinde oluyorsun ..inşallah sıkılaştırırda.benim isteğim o.

bende 15 20 gundur yapıyorum plates zayıfllatmaktan cok inceltıyor ben 56.6 kıloyum boyuma gore kılom cok ıyı tek sorunum gobişimm platesle isallah oda gıdecek

1. 67 boy 65 kilom var bacaklarım oldukça ince fakat yukarı doğru çıktıkça durumu az çok tahmin edebilirsiniz.Basenlerim çok geniş etek elbise inanılaz kötü duruyo ancak bol paçalı pantolonda hoş duruyor.Bel bölgesi ise taşar bi vaziyette platese başlıcağım.59 kiloya düşsem yeter gibi görünüyor.

bizler badici gibi kas yapamayız kas oranımıızn artması aslında çok iyi birşey daha fazla kalori aldığımızda kilo almayız. bunu hep atlıyoruz. güçlü ve zarif bir bayan olmak herzaman iyidir.

Apartmandaki karşı komşumla ramazandan sonra başladık ilk başlarda çok zorlandık daha sonra vucut alışıyor.Pilates için olmazsa olmazlar lastik+top+dvd(sabahları ebruliyi kaçıranlara şart) ve sabır .şu anda sayımız dörde çıktı .

Merhaba kızlar ben de bir şey sormak istiyorum.. Ben yiyipte kilo alamayanlardanım.. 49 kilo idim zar zor 55'e çıktım. Kilo vermek istemiyorum ama sıkılaşmak istiyorum bu durumda pilates uygun mudur ? Bir de popoyu küçültür mü ? Küçülmesini istemem doğrusu

Bende aynı durumdayım 47 kiloyum. Kalçam filan erimeden sıkılaşsın istiyorum. Pilates yardımcı olur mu acaba ?:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…