Plates ve akşam hiçbir şey yemeyerek kilo verdim..

boyla kg orantın harika olmus tebrikler...
bnde 55 kiloyum ama veremiyorum 2 ara 2 ana öğün besleniyorum bi müddet dikkat ettim baktım veremiyorum bu aralar aynı şekilde besleniyorum ama aksamları arada kaçırdığımda oluyor..
sporda yapmıyorum 2 gün yapıp 3 gün bırakıyorum ...haftada 2 gün spor yapmak yeterlimidir ? 4 kg vermem benim için yeterli... Diyetisyeniniz nasıl bir program uygulattı detaylı anlatırsanız yemek saatleri vs inanın uyacağım..

Aşırı bir kılo vermem gerekmedıgı ıcın cetın sartlarla kurallarla dolu bır dıyet lıstesı yazmadı daha cok yapmam gerekenlerle ılgılı tavsıyede bulundu.Ama listelemek gerekır temel seylerı yazıyım cnm
ZAYIFLAMANIN TEMEL ŞARTLARI DIYELIM
asitli içeceklerin tümünü hayatıntan cıkar saglıgın ıcınde onemlı.
içecek olarak abartmadan yıne tabıkı bitki çayları,çay,kremasız kahve,meyve suyu,ıcetea,ayran,şekeri az sütlü içecekler.
en onemlısı bol bol su içemek su içmezsenız zayıflamanız zorlasır.
aksam yemegını saat 19:00 gecmeden yemek çok onemli bir nokta bu .
akşamlerı saat 19:00 gectıkten sonra yıyebılıceklerın abartmadan meyve ve çaylar,çay mumkunse şekersiz yada az şekerli.
gunde 3 ana ogun olmalı abartılmadan tıka basa yemeden.
ana ogunlerın arasın atıstırmalık ara ogunler olmalı ara ogunlerde yıyebılıceklerın meyve,kuru yemişler,sütlü hafıf tatlılar.
beyaz ekmek yerıne kepeklı veya bol lıflı ekmeklerde tuketın zayıflamaya yardımcı,lifler mıdenızde sısıyor uzun surelı tokluk hıssı verıyor cunku.
asla ama asla makarna,pilav,mantı gıbı gıdaların yanında ekmek yemeyınız,mantı yersenız yogurtsuz yıyınız ve bunları aksam ogunlerınde bulundurmamaya gayret edın daha öğle öğününde tercih edin.
ogunlerde daha cok sebze yemeklerını tercıh edınız et de yıyebılırsınız fakat sebzeye oranla daha az ve etı fırında ve az yaglı pişirin daha saglıklı (lezzetli ayrıca )
kızartma yemeyınız saglık acısında zayıf olan ınsan ıcın bıle cok zararlı,ayrıca kılo aldırıyor.
margarın kesınlıkle tuketmeyınız onun yerıne canınız cekerse hayvansal dogal olan tereyagını tercıh edınız abartmadan tabıkı
vaktınızde olursa hafta 3 gun 40 dk kadar egzersız yapın ben plates yaptım çok da sart degıl ama
YANİ ARKADAŞLAR BENIM KI CETIN BIR DIYET DEGIL YANI KESINLIKLE DIYET DEGIL HATTA SAĞLIKLI BESLENMEK VE SAĞLIKLI YASAMAK KALICI ÇÖZÜM BEN ALISTIM VE COK MEMNUNUM HIC BIRSEYDE GOZUM KALMIYOR ARTIK :)

SADECE BIRAZ YASAM TARZINIZDA DEGISIKLIK YAPIN ZARARLI OLAN SEYLERI HAYATINIZDAN CIKARTIN YETERLI

Size hayran kaldım, boyunuz bana göre uzun ve kilonuz benimle bir. Bu konuda şanssız olduğumu düşünüyorum. Benim boyum 1.53 m. kilom ise 47 kg. Evet baktığınız da bu da boyuma göre iyi bir kilo, oysa, bir-iki kilo daha vermek istiyorum, sağlıklı bir yaşam biçimim var, sizin yedikleriniz gibi besleniyorum, ben haftanın en az 5 günü tempolu yürüyüş yapıyorum, ya da 20 dk. hafif tempoda koşu ve 40dk. hızlı yürüme şeklinde spor yapıyorum. Sorunum belki de daha çok kilo vermekten çok karın bölgemin daha düzeleşmesini, sıkılaşmasını sağlamak, diğer yerlerimden memnun gibiyim. Ama 1-2 kg. verirsem acaba karın bölgem daha toparlar mı bilmiyorum, yaşım 31, orta tempolu bir işim, ama spor açısından aktif bir yaşamım var. En iyi öneriniz ne olurdu bana?? Herkese başarılar diliyorum sağlıklı yaşama yolunda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…