Plastikler ve tupperware arasındaki farksızlık

ben şu açıdan bakıyorum arkadaşlar. mesela avon ve oriflame gibi markaların nekadar kalitesiz ve zararlı oldugu konusunda hem fikirizdir sanırım. bu markalar çok çok iyi olsalardı tekin acarlarda hadi küçük düşüneyim kozmetikçilerde bulunurlardı. adamların piyasaları çok farklı. tupperda bunlardan bence. yok kalp kapakçığında kullanılan plastikmiş miş miş.. bukadar iyiysen el altında katologlarla değil magazalarınla konuş. 50 tllik plastik kaptan 50 kişi kar alıyor, haliyle pahalı

yahu bide doktor mecburen plastik kullanmak zorunda kalpte, çünkü basnçlı ve hareketli bir organ. geçip cam yada metal kullanacak hali yok. bundada sağlığa zararı az olan numaralar kullanılıyor. plastik ne olursa olsun zararlıdır, cam ve çelik sağlıktır.

kesinlikle haklısın ben bu açıdan bakmamıştım. avon gibi markalardan farkı yok.

sanırım karar verdim kızlar yardımlarınızla.. cam alıcam herşeyimi.. çok ağır oluyorlar diye düşünmüyordum ama yapacak bişey yok sağlımızdan önemli değil.. aldığım o kadar tupper ürününe yazık...

ben tupper olayını hiç bilmiyordum çevremde de hiç görmedim, topiclerden öğrendim :)
hayatım boyunca plastikleri sevememişimdir, ne kadar iyi (!) de olsa iyiye karşılık genelde pahalı ürünlerden yana değilim plastikte. Bence en doğrusu almamak, ille de alıncaksa bir kaç parça almak mantıklı, resmen bir çeyiz parasını tupperlara verenler var

aynen canım ben de aldım ama sadece saklama kaplarını almıştım artık almıcam hiçbiirşey ....

tupperware kablarıma baktım.ızgaralı peynir saklama kabı 2 numara,su serisi 5,ama yıldız kapta hiçbir şey yazmıyor :26:

tupperware kablarıma baktım.ızgaralı peynir saklama kabı 2 numara,su serisi 5,ama yıldız kapta hiçbir şey yazmıyor :26:

verilen paralara yazık ya. kendi kendimize öğrenicez illa. tüketiciyi bilinçlendirme adına hiç bir şey yok. zamanında naylon poşetlere getirilen yasaklarda bununda önlemini almaları lazımdı.

çok heveslenmiştim almak için,baharatlar için olanlardan...ama şu yazılanları okuyup gidip bir de kendi gözlerimle bakınca üzülerek vazgeçtim

7-8 ay önce tupper a üye oldum. O güne kadar hiç kullanmamıştım. Özellikle para verip aldığım bi ürün olmadı ama gelen hediyeler vs. dolayısıyla baya bi kullandığım ürün var şuan. Arada aman buda plastik dediğim olsa da kullanmaya devam ediyorum. Şimdi yazdıklarınızı okuyunca hepsini atasım geldi

merhabalar, bir yıl öncesine kadar manyak bu insanlar diodum, naylon tabağa 40-50 tl uçmuşlar vs vs.. işim gereği dışarıda yemek yiyen biriyim, en azından seyahatlerde salata vs taşırım die bi salata kabı aldım, çok sevdim ve başladım araştırmaya... severim oluşum hikayelerini nasıl oldu,kim yaptı vs vs... numaraları gördüm bende meraklıyımdır sordum işin içinde ki birine yönlendirdiler ürün müd. hanıma.. 1 gıda teması olmamalı(tupper da kapaklarda kullanılır zaman zaman), 2-4 gıdalarla uyumlu,
5 sıcak ve donmuş gıdalarda kullanılabilir,6-7 ve üzeri mikrodalga ve fırında kullanılır olduğunu açıkladı.. içerikte ki karışım oranlarınında ok işareti ile daire içinde ki numaralarla belirtildiğini tüm ürünlerin katalogda bu sebeple kullanım alanına göre sınıflandırıldığını belirtti... paylaşımlarınızıda tek tek okudum, daha öncede okumuştum bi kaç yerde, o sebeple görüştüm bayanla... ya yalan söyledi, ya da farklı bi sistemde etiketlenior ürünleri ( üye oldum uygun fiyatada alıorum kampanyalardan.. çok pratik ürünleri var ve ciddi hayat kurtaran şeyler yapıolar, çalışan bi bayan için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…