• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Plastik Saplar

inciava

herşeyimsin kuzum...
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2011
351
30
98
41
Benim bir tencere setimin sapları plastikten. Plastikmi deniyor bilmiyorum. Ama yemek yaparken ister istemez ısıya maruz kaldığından belli yerleri ısıdan karardı. Ne yaptıysam çıkmıyor. Bir bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

O saplara bagalit deniyor sanırsam. Yemek pişirirken tencereye uygun gözde pişirin mesela küçük bir tencereyi en büyük gözde pişirmeyin ve ocağın ateşinin tencerenin saplarını çok geçmemesine dikkat edin ,tencereleri de ocağın tam ortasına yerleştirin alev tencerenin tam ortasına tabanına denk gelsin.

O saplara bagalit deniyor sanırsam. Yemek pişirirken tencereye uygun gözde pişirin mesela küçük bir tencereyi en büyük gözde pişirmeyin ve ocağın ateşinin tencerenin saplarını çok geçmemesine dikkat edin ,tencereleri de ocağın tam ortasına yerleştirin alev tencerenin tam ortasına tabanına denk gelsin.

zaten canım en büyüğünü bile en ufak yerde pişiriyorum. az açsamda sıcaklıktan uç kısımları karardı hep. buna bir çare yokmudur?

Back