Plastik Cerrahi Kliniğinde Asistanım..Sorularınıza yardımcı olabilirim..

merhaba benimde bi sorum olucak küçüklüğümden beri düşük kaş yapısına sahibim kaş kaldırma istyorum ama amelyata cesartim yok yaş olarakda erken daha ben daha pratik daha risksiz bi işlem istyorum internette araştırmalarımda basit yöntem diye bir şey okudum 15 dk da lokalle hemen günlük hayta dönebiliyomuşuz fakat bunu yazan sitenin doktorları bile bunu cevaplandırmadı bu konuda bilginiz varmı nedir bu basit yöntem kaş kaldırma?

Burun etimde buyume varmış.Nasılsa bayılacagım için burnumun bazı kusurlarınıda duzelttirmek istiyorum.sorum şu:
1.Plastik cerrahlar sinusleri de tedavi edermi
2.Benim burunla dudak arasında çok az bir mesafa var bu sorun olurmu.cunku gorustugum doktor burnumun alt tarafındaki sarkıklığı gidericeginı soyledi.
3.Burnun alt tarafı yapılırken kesilip daraltıldığında yeni deriyle kaynaşmaıs nası oluyor.Vucudun operasyonu kabul etmemeıs gıbı bır durum olurmu.
Tesekkurler.

selam bende burun ameliyatı olcam ama bu tür şeylerle karşılaşmak beni korkutuyor ben sana seni kimin ameliyat ettiğini soracaktım özelden yazar mısın

ben burun estetiği olcam sizce klinikte mi yoksa ücret farkıyla hastanede mi ameliyat olmak daha iidir bize her iki alternatif önümüze sunuluyor sizin düşünceniz nedir.ya da iki yerde olan olmayan arasındaki fark nedir

Merhaba ,2 gün önce karnımdaki bir ben cerrahi yöntemle çıkarıldı.Dikiş atıldı.Doktorum üzerine bandaj ve bant yapıştırmış.Üzerindeki bant çok yapışkan ve canımı acıtıyo ancak çıkaramıyorum.Sadece o bantı çıkarabilirmiyim.Bir de doktorum bana pansuman yapılacak falan demedi.İnternetten baktım da 2 gün sonra pansuman yapılır falan deniyor,bu gerekli mi.6 gün sonra dikişler alınacak.O zamana kadar bandajı hiç açmamalı mıyım?

merhaba benim sag el serceparmak tendon kesisi oldu ameliyat oldum basarili gecti dediler ama cok korkuyorum tekrar oynatamam diye...2haftadir elim alcida pasif harektlere baslanildi bu haftada dikisler alinick 18inde alcm cikicak fizik tedaviye baslanilick ama 28inde onceden aldigimiz tatile gidecegiz ne onerirsiniz denize havuza girebiliirmiyim fizik tedavi sureci ne kadar gidemesemde kendim uygulayabilirmiyim

burunun zamanla düşmesi nden oluyor ben ameliyat olmak istiyorm ama doğal istedğim için kalkık burun istemiyrm ama bazı arkadaslar burnun zamanla düştüğünü buyüzdden kalkık yaptrsan daha ii olcagını sölüyo bu doğru mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…