selam ben burun ameliyatı oldum hem deviasyon hemde estetik 13.günümdeyim ancak kaş arası çok olmakla birlikte genel olarak burnum çok şiş ve ucuda büyük duruyor.acaba kaç günde biraz da olsa normale döner?
slm bende 2 hafta sonra rinoplasti ameliyatı olacağım. ameliyat öncesi ne önerirsiniz. şimdiden tşkrler
mrb bana yardımcı olursanız cok sevınırım ben 6 yasında ayaklarımda agır bı yanık gecırdım. ıkı defa amelıyat oldum baldırımdan parca alıp ayaklarıma yapıstırdılar ve her ıkı ayagımda ve baldırımda derın ve belırgın ızler kaldı suan 22 yasındayım. ve gercer mı, gecerse nasıl gecer ,napmam gerekıyo amelıyatsa nasıl basvuruyum bana bı yol gosterebılırmısın bıde maddıyat olarak ne kadara mal olur kıme basvuruyumcok oldu ama dayanamıyorum artık bıan once kurtulmak ıstıyorum ızlerden tesekkur ederım
merhaba..
kemerli bir burnum,3 dogum sonrasinda catlak ve sarkmis karnim ve pörsümüs memelerim var :)
yurtdisinda yasiyorum ve her birisi icin ayri ayri tr e gelecek zamanim ve ortamim yok malesef...o nedenle geldigimde 1 hafta icerisinde hem burun ameliyatimi hemde karin germe-meme protezi kombine ameliyatini olmak istiyorum...
sorum su;
burun estetigi konusunda kesinlikle Baris Cakir i istiyorum ama karin germe-meme protezi konusunda ona degilde Yakup Avsar a daha fazla güveniyorum...bu da beni zor durumda birakiyor..sirf 1 hafta icerisinde iki ameliyati da olabilmek adina drdan birisini istemesemde tercih etmek zorunda kalicam...
kararsizim..yardimci olabilir misiniz..
Sayın Hocam(Doktor Hanım);
Göğüs estetiği ile ilgili buradaki tavsiye ve bilgilerde , göğüs asimetrisi yaşayan yada bu konu ile ilgili protez ameliyatı olan hastaları göremedim malesef.Size sorum: Göğüs asimetrisinin ameliyatsız tedavisi varmıdır??eğer varsa nasıl bir tedavi uygulanabilir?Protez ameliyatında istenilen sonuca ulaşılabilinirmi?Süreç göğüs büyütme ameliyatı olan hastalar ile aynımıdır?(tetkik,tahlil,hazırlık,ameliyat süreci) Göğüs asimetrisi ameliyatları üniversite hastanelerinde yapılıyormu?İstanbulda yada kocaelide bu konuda hangi üniversite hastanesinden yardım alınabilinir?Değerli bilgileriniziçin şimdiden teşekkür ederim..
Merhaba DRASİSTAN, ben mini karın germe ve göğüs dikleştirme ameliyatı olucam,özel hastaneler da fiyatlar nerdeyse 2 katına çıkabiliyor,sizce bu konuda üniversite hastaneleri tercih edilebilir mi,yani doktorun ismi çok mu önemli,kocaeli tıp fak. tavsiye edebilirmisiniz?Bu konuda hem doktor hem hastane çok önemli,dr ismini özelden yazsam cevap verebilirmisiniz,çünkü ben bir bilgiye ulaşamadım.
Merhaba benim 10 aylık kızım var.yarım damak sorunumuz var yumşak dokuda ve halan ameliyat olmadı.tedavi görüyo doktorlar 2 ay falan beklemesi gerekiyo dediler yogunluk yüzünden.acaba geç kalınmış olabilirmi bir proplem yaşarmıyız.çünkü bize 6aylıkken olabilecegini söylemişlerdi cevaplarsanız sevinirim.
merhaba dr asistan.. ben 1 bucuk sene once burun amelıyatı oldum fakat sonuç iyi olmadıı burun delıklerı farklıı oldu tekrar revıxyonada yanaşmadı dr yapamam dedii hatasını kabul ettı ama daha kötü olmasından korkuyorum dedı yapmadı peki ben bu durumda ne yapmalıyımm yasal yollardan hakkımı aramalımıyımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?