estetik cerrahi müdahalenin başarısında doktorun ünvanı mı önemlidir,yoksa yaptığı ameliyat sayısının çokluğu mu??
benim sorum şu ki ben 2. burun ameliyatını yaklaşık 2,5 ay önce oldum. bariz sag ve sol profil farkı var. 2,5 ay olmasına ragmen bu fark normalmi? ayrıca burunla çok oynamak veya yatarken fark etmeden burnun üstüne yatmak filan kalıcı ödeme sebep olur mu? son olarak da 3. ameliyat için ne kadar beklemem gerekecek? şimdiden çok teşekkürler.
benim burnumla ilgili kemer yada burun düşüklüğü gibi bir sıkıntım yok ama burun ucum biraz büyük ve etli bide kıkırdak yapısı çok zayıf dokununca bile burnumda sadece etli kısmı hissediyorum bunun ameliyatın başarısız geçmesine neden olma ihtimali çok mu yüksek çok önemli, bir sorun burun ucuma kıkırdak faln eklendiğinde bunun dışardan çıkıntılar şeklinde belli olmasından korkuyorum genelde kemerli burunlar yaygın ve doktorlar daha çok o tip ameliyatlar yapıyorlar bu tip burunlarla çok fazla karşılaşmamaları ameliyatın başarısını etkilermi
merhaba,uzun süredir yağ enjeksiyonu düşünüyorum(elmacık kemiği bölgesi)ancak son zamanlarda kalıcılığının çok olmadığı,yüzü yıprattığı daha geç yaşlarda yapılması gerektiğiyle ilgili çok fazla şey duydum.çalıştığınız klinikte bu tür operasyon geçirenler bunu kaç kez tekrarlıyor?gerçekten yıpratıcı mı?sonuçları gören biri olarak ne dersiniz?teşk.lerr şimdidenyerimseniben
Merhaba, labiaplasty ameliyatı yaptırmayı düşünüyorum.Vajina iç dudaklarım uzun, klitorisimde dışarıdan belli oluyor. Bu operasyon sırasında klitoris düzeltme nasıl yapılıyor.Üzerindeki derimi kesiliyor.Dış dudaklara yapılan dolgu işlemi kalıcımıdır.
Merhaba drasistan,
Oncelikle bizlere bu sayfada yardimci oldugun icin cok tesekkur ederim. Benim sorum burun ameliyatlari ile ilgili. Ben yurtdisinda (A.B.D) yasiyorum ve estetik burun ameliyatlari hakkinda pekcok doktorla gorustum. Ortalama bir ameliyatin suresi burada benim arastirmalarima gore 1,5 saati genelde gecmiyor. Turkiyedeki doktorlarla gorustugumde ise bu surenin 4 saati buldugunu hatta bazen gectigini ogrendim. Tabii hem solunum hem estetik amacli yapilan ameliyatlar uzun surebilir fakat sadece estetik nedenlerle yaptirilan bir ameliyatin 4 saati bulmasi fazla uzunca bir sure degil midir? Sure uzadikca hastanin iyilesme suresi de uzamaz mi? Sitemize katkinizdan dolayi tesekkur ederim.
merhaba
doğuştan kulak mememde ufak bi anormallik var bunu dudak yarığı gibi düşünebilirsiniz.
10şubatta ameliyat olucam 2kademeli bi ameliyet olacağını söyledi doktorum doku alıp yapılacağını ama başkada bişey konuşamadık yoğunluktan dolayı
bu konuda bilginiz varsa beni aydınlatırmısınz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?