• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Plastik Cerrahi Kliniğinde Asistanım..Sorularınıza yardımcı olabilirim..

Sayın Hocam(Doktor Hanım);
Göğüs estetiği ile ilgili buradaki tavsiye ve bilgilerde , göğüs asimetrisi yaşayan yada bu konu ile ilgili protez ameliyatı olan hastaları göremedim malesef.Size sorum: Göğüs asimetrisinin ameliyatsız tedavisi varmıdır??eğer varsa nasıl bir tedavi uygulanabilir?Protez ameliyatında istenilen sonuca ulaşılabilinirmi?Süreç göğüs büyütme ameliyatı olan hastalar ile aynımıdır?(tetkik,tahlil,hazırlık,ameliyat süreci) Göğüs asimetrisi ameliyatları üniversite hastanelerinde yapılıyormu?İstanbulda yada kocaelide bu konuda hangi üniversite hastanesinden yardım alınabilinir?Değerli bilgileriniziçin şimdiden teşekkür ederim..

Merhaba DRASİSTAN, ben mini karın germe ve göğüs dikleştirme ameliyatı olucam,özel hastaneler da fiyatlar nerdeyse 2 katına çıkabiliyor,sizce bu konuda üniversite hastaneleri tercih edilebilir mi,yani doktorun ismi çok mu önemli,kocaeli tıp fak. tavsiye edebilirmisiniz?Bu konuda hem doktor hem hastane çok önemli,dr ismini özelden yazsam cevap verebilirmisiniz,çünkü ben bir bilgiye ulaşamadım.

Merhaba benim 10 aylık kızım var.yarım damak sorunumuz var yumşak dokuda ve halan ameliyat olmadı.tedavi görüyo doktorlar 2 ay falan beklemesi gerekiyo dediler yogunluk yüzünden.acaba geç kalınmış olabilirmi bir proplem yaşarmıyız.çünkü bize 6aylıkken olabilecegini söylemişlerdi cevaplarsanız sevinirim.

merhaba dr asistan.. ben 1 bucuk sene once burun amelıyatı oldum fakat sonuç iyi olmadıı burun delıklerı farklıı oldu tekrar revıxyonada yanaşmadı dr yapamam dedii hatasını kabul ettı ama daha kötü olmasından korkuyorum dedı yapmadı peki ben bu durumda ne yapmalıyımm yasal yollardan hakkımı aramalımıyımm

Merhaba,

ış değişikliği vs gibi nedenlerle çok uzun süredir foruma giremedim... sorularınızı cevaplayamadığım için üzgünüm.. Şimdi elimden geldiğince gelen sorulara cevap vermeye çalışacağım..

selam ben burun ameliyatı oldum hem deviasyon hemde estetik 13.günümdeyim ancak kaş arası çok olmakla birlikte genel olarak burnum çok şiş ve ucuda büyük duruyor.acaba kaç günde biraz da olsa normale döner?

Sanırım burnunuz artık normal haline dönmüştür :)

slm bende 2 hafta sonra rinoplasti ameliyatı olacağım. ameliyat öncesi ne önerirsiniz. şimdiden tşkrler

Umarım başarılı bir operasyon geçirmişsinizdir..

mrb bana yardımcı olursanız cok sevınırım ben 6 yasında ayaklarımda agır bı yanık gecırdım. ıkı defa amelıyat oldum baldırımdan parca alıp ayaklarıma yapıstırdılar ve her ıkı ayagımda ve baldırımda derın ve belırgın ızler kaldı suan 22 yasındayım. ve gercer mı, gecerse nasıl gecer ,napmam gerekıyo amelıyatsa nasıl basvuruyum bana bı yol gosterebılırmısın bıde maddıyat olarak ne kadara mal olur kıme basvuruyum :D cok oldu ama dayanamıyorum artık bıan once kurtulmak ıstıyorum ızlerden tesekkur ederım

Merhaba,

İzleriniz için mutlaka bir Plastik cerraha görünmelisiniz. Yanık izleri maalesef çok zor geçer ama en azından eğer müdahaleye uygunsa hafifletilebilir. Belki doktorunuz lazer cihazları önerebilir..

Sağlıklı gü
nler

merhaba..

kemerli bir burnum,3 dogum sonrasinda catlak ve sarkmis karnim ve pörsümüs memelerim var :)

yurtdisinda yasiyorum ve her birisi icin ayri ayri tr e gelecek zamanim ve ortamim yok malesef...o nedenle geldigimde 1 hafta icerisinde hem burun ameliyatimi hemde karin germe-meme protezi kombine ameliyatini olmak istiyorum...

sorum su;

burun estetigi konusunda kesinlikle Baris Cakir i istiyorum ama karin germe-meme protezi konusunda ona degilde Yakup Avsar a daha fazla güveniyorum...bu da beni zor durumda birakiyor..sirf 1 hafta icerisinde iki ameliyati da olabilmek adina drdan birisini istemesemde tercih etmek zorunda kalicam...

kararsizim..yardimci olabilir misiniz
..

Merhaba,

Tüm bu kombine ameliyatları olup 1 hafta iiçinde geri dönmeniz maalesef imkansız..

Sayın Hocam(Doktor Hanım);
Göğüs estetiği ile ilgili buradaki tavsiye ve bilgilerde , göğüs asimetrisi yaşayan yada bu konu ile ilgili protez ameliyatı olan hastaları göremedim malesef.Size sorum: Göğüs asimetrisinin ameliyatsız tedavisi varmıdır??eğer varsa nasıl bir tedavi uygulanabilir?Protez ameliyatında istenilen sonuca ulaşılabilinirmi?Süreç göğüs büyütme ameliyatı olan hastalar ile aynımıdır?(tetkik,tahlil,hazırlık,ameliyat süreci) Göğüs asimetrisi ameliyatları üniversite hastanelerinde yapılıyormu?İstanbulda yada kocaelide bu konuda hangi üniversite hastanesinden yardım alınabilinir?Değerli bilgileriniziçin şimdiden teşekkür ederim..

MErhaba,

Öncelikle ben doktor değilim onu hatırlatmak isterim tekrar..

Benim bildiğim kadarıyla meme asimetrisinin cerrahi müdahale dışında bir tedavi şekli yok. Cerrahi müdahale de küçük olana taraf protezle büyütülebilir, veya büyük olan taraf meme dikleştirme veya küçülltme ameliyatıyla şekillendirilebilir ya da her iki yöntem bir arada kullanılabilir. Ameliyat süreci diğer hastalarla aynıdır. Üniversite hastanelerinin plastik cerrahi bölümlerine başvurursanız orada çözüm için yapılabilecekler konusunda bilgi alıp tedavi olabilirsiniz.

Sağlıklı günler

Merhaba DRASİSTAN, ben mini karın germe ve göğüs dikleştirme ameliyatı olucam,özel hastaneler da fiyatlar nerdeyse 2 katına çıkabiliyor,sizce bu konuda üniversite hastaneleri tercih edilebilir mi,yani doktorun ismi çok mu önemli,kocaeli tıp fak. tavsiye edebilirmisiniz?Bu konuda hem doktor hem hastane çok önemli,dr ismini özelden yazsam cevap verebilirmisiniz,çünkü ben bir bilgiye ulaşamadım.

Merhaba,

Üniversite hastanelerini tabii ki tercih edebilirsiniz. Buarada önemli olan doktor seçiminizdir. Belki gidebileceğiniz hastanenin doktorunun bu forumda topiği varsa ordan bilgi alabilirsiniz. En güvenli bilgiyi o doktorun hastalarından alırsınız. bir de doktorla iletişiminizin tutması önemlidir.

Sağlıklı günler..

merhaba doktor hanım

ben yuzdekı benı plastık cerrahın alması hususunda sorcaktım benım bır kac tane var ve cıkarılması gerek patolojıye gtcekmış

iz kalacagından endıselendım ip gıbı ız kalır dedı cıldıyecı ..

bır de nerelerde yaptırmalıtım yanı unıversıte hastanesı mı ozel hastane mı neresı

Merhaba benim 10 aylık kızım var.yarım damak sorunumuz var yumşak dokuda ve halan ameliyat olmadı.tedavi görüyo doktorlar 2 ay falan beklemesi gerekiyo dediler yogunluk yüzünden.acaba geç kalınmış olabilirmi bir proplem yaşarmıyız.çünkü bize 6aylıkken olabilecegini söylemişlerdi cevaplarsanız sevinirim.

Merhaba,

Öncelikle geçmiş olsun.. Şunu bilin ki başarılı operasyonlar sayesinde dudak-damak bebeklerimiz ilerki hayatlarını gayet normal olarak sürdürebilirler..

Eğer bebeğinizin dudağında da yarık varsa tedavisi için en uygun zaman doğumdan sonra 3. ay civarlarındadır.

Sadece dudak yarığı var ise benim gördüğüm kadarıyla bu bebekler 9. ayda ameliyat ediliyorlar. Fakat bazı doktorlar 12-18 ay arasında ameliyat etmeyi uygun görürler. Bur durumda doktorunuza güvenmenizi öneririm.

Sağlıklı günler

merhaba dr asistan.. ben 1 bucuk sene once burun amelıyatı oldum fakat sonuç iyi olmadıı burun delıklerı farklıı oldu tekrar revıxyonada yanaşmadı dr yapamam dedii hatasını kabul ettı ama daha kötü olmasından korkuyorum dedı yapmadı peki ben bu durumda ne yapmalıyımm yasal yollardan hakkımı aramalımıyımm

Merhaba,

Çok geçmiş olsun. Doktorunuz tekrar revizyona yanaşmadıysa gerçekten daha kötü olabilir demek ki. ımkanınız varsa bu forumdaki doktorları inceleyip onlardan birine de görünebilirsiniz. Fakat başka doktora yeniden ameliyat olmak maddi bir külfet getirecektir sizin için. Kendi doktorunuzun revizyon yapması halinde sadece ameliyathane ücretini ödersiniz.

Eğer hayatınızı çok tehlikeye atan bir durum yoksa yasal yollardan hakkınızı aramanızda maalesef birşey değiştirmez.

Benim fikrim başka bir plastik cerrahtan fikir almanız yönünde..

Sağlıklı günler..

tşkr ederımm.. yapılamayacak bişey degıl ben başka dr lerle görüştüm olumlu cvp aldımm sorunlu oldugunu söylediler dedıgınız gıbıde şuanda maddi olarak hazır degılımm ...

sevgili drasistan, dr. değilim demişsiniz ,ne mezunusunuz merak ettim, aramızda olup biziaydınlattığınız için teşekkürler, sorum şu:endoskopik kaş kaldırma zor bi ameliyat mıdır, ücreti nedir, sonuçları kalıcı mıdır,yaptıranları nasıl buluyosunuz?turkbayragi

öncelikle birinci sorunum burun.rahat nefes alamıorum ,doktorlardan biri valf cukurlarımın dar oldugunu söyledi. kıkırdak koyarak nefes almamı kolaylastıracagını söyledi. digeri bir sorun yok dedi. ameliyat olmalımıyım bilmiorum ama burnum brz kemerli zaten estetik te olmak istiyorum aynı anda yapılabiliyor mu? diğer sorum kulaklarımla ilgili. kulaklarımda sivrilik var, sacımı hiç toplayamıorum, psikolojimi bozuyor. bunun da esttetiği oluyormu? yardımcı olursan cok sevincem.

göz kapağı düşüklüğü ameliyatlarının fiyatları ne kadar?

merhaba

ya ben yakın zamanda ameliyat olacağım bi çok kşiylede paşlatım ve memnun kalınanan dr randevular aldım görüşeceğim, zühtü bey, emre bey, naci bey, fatih bey 4 dr arasından seçiçem şimdi birde boğaziçi tıp tuğrul bey var yani nasıl karar vereceğim bilemiyorm sen bi asistan olarak önereceğin yada aralarından neye göre seçim yapayım. bana yardımcı olursan sevinirim.

koltukaltı kesisi göğüs ameliyatında risklimi, lenf bezlerine zarar verirmi? risk nedir yani 100de kaç? yanıtlarsanız çok sevinirim, sakıncaları varmı, genelde göğüs ucu ve meme altı tercih ediyorlar bunun nedeni risklermi?

mrb benm yuuznde irili ufaklı benler war bunları aldrmak istiyorum ama geriyee iz kalırmı veyaa yuzum gerilirmi diye çok korkuyorummm? yaptıranlar ii felan yazmışlar ama benm küçükken bir kaç tane alınmış ameliyat izi var onudaa kaybetmek sitiyorum ama yuz oluncaa çok çok korkuyorummm sizceee nasıl olurrr yuzumun son şeklibilmiyorumkismile

merhaba, ben 2 ay önce göz kapaklarımdan estetik ameliyat oldum, fakat dikiş izlerim kabarık duruyor göz bitiş kısmında ufak sivilce büyüklüğünde bir kabarıklıkta kalıcı gibi geliyor bunu yok etmenin çaresi varmı, birde contratubex sürüyorum faydası olurmu yoksa başka bir krem varmı, şimdiden teşekkürler

Back