Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bi de sana şunu soracağım şu AWT cihazı. En gelişmiş son teknoloji selülit tedavisi 2000 lira dediler kür fiyatı Ankara'da normal mi bu fiyat.?
Bi de 3. derece selülitlerim var benim gibi hastalarda da kesin sonuca gittiklerini söylüyorlar istikrarlı olmak şartıyla. Kaç kürde gideceğini söylemiyorlar ama test edilmiş sonuçlanmıştır 2 yılda birde tekrar lazım diyorlar.
peki sizce burun(estetik yalnızca) ameliyatını kbbciye yaptırmak ne derece doğru yani illa estetik cerrahına mı yaptırmalıyız?siz ne düşünüyosunuz bu konuda?
teşekkür ederim
merhaba 2008 eylül doğumlu bir oğlum var doğuştan sol göz kapağı düşüklüğü ile doğdu. şu an 6 aylık oldu izmir'de şu ana kadar çok doktora gittik. son gittiğimiz doktor bizi plastik cerraha yönlendirdi. size sormak istediğim göz kapağı düşüklüğü plastik cerrah tarafından yapılabilirmi ve yapılabilirse nasıl bir uygulama oluyor sol gözü 2/3 oranında düşük olduğu için 3 yaşına kadar askı modeli dedikleri bir ameliyat varmış o yapılırmı yapılırsa nasıl yapılıyo. 3 yaşına geldiğinde ise kalıcı olan bir ameliyat yapılıyormuş o nasıl yapılıyor ve yapıldıktan sonra 2 gözü aynı oluyormu. yani düşüklük gideriliyormu. dış görünüşünde bir problem oluyormu. çok soru sordum. kusura bakmayın ama bana yardımcı olursanız çok sevinirim. iyi günler
meraba
ben dün vajen estetiği oldum (iç dudak küçültme)
eve geldiğimde sol iç dudak sağ iç dudaktan daha buyuktu
saatler gectikce de aradaki fark arttı
bu sabah uyandıgmda iç ve dış dudaklar şişmişti, ama sol iç hala daha buyuktu.
şu an inanılmaz bi şişlik var ve kaşınıyo
enfeksiyon mu kaptım diye korkmaya başladım
doktorum bana sadece iki tane ilaç verdi agrıkesici ve antibiyotik.
insanlardan duyuyorum; doktorları temizlik için batikon oksijenli su pomat tarzı şeylerle pansuman yapmalarını söylemiş.
benim doktorum nemli bezle temizle dedi bana ya da suyla yıkayabilirsin dedi
bna biraz tuhaf geldi , bu bi risk değil mi sizce ??
tabi doktorum oldugu için alternatif bi cozum uygulamadım . onun dediğini yaptım.
sevgili drasistan,
öncelikle hepimizin sorularına sabırla yanıt verip bizi rahatlattığını ve bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim. benim gögüslerim yok denecek kadar az ve bu durum yıllardır beni çok rahatsız ediyor. yaklaşık 3-4 aydır ameliyat olmaya kesin karar verdim fakat izmirde olacak ameliyatım için gögüs konusunda başarılı bir doktor bulmakta zorlanıyorum. bu site de izmirden tanınan tek doktor ufuk bilkay. siz bana tavsiyede bulunur musunuz acaba? bu işin içinde olduğunuz için kişilerin başarılarını daha yakından takip etme imkanınız olmuştur. isim verme konusunda huzursuz olursanız özelden de isim iletebilirsiniz. ben gidip görüşmek ve öncesi sonrası resimlerini görmek istiyorum bu doktorların. ayrıca ufuk bilkay iyi midir sizce, çok iyi olsa bile elimde bir alternatifimin olmasını ve en az iki doktorla görüşmeyi diliyorum. yardımcı olursanız sevinirim.
mrb drasistan..bacağımda dizimin içyan kısmında deriyi büzürek flexiyonu kısıtlayan geniş bir yanık sekeli var..görüştüğüm birkaç plastik cerrah eklem bölgesi olduğu için estetik müdahaleyi pek uygun görmedi,ama Z tekniğiyle deriyi açıp bacağımda rahatma sağlanabileceğini söylediler.bu zor bir müdahalemidir?ben aynı zamanda estetik amaçlı rinoplasti olmak istiyorum.dr seçerken burun konusunda başarılı dr araştırp seçmem yeterlimi 2müdahalede de başarı için? bir de yanık izleri için estetik operasyonlar çok sık uygulanmıyor mu acaba??
mrb ben burun amelıyatı olmak ıstıorum bana önerebılecegınız ıyı bır plastık cerrah varmı ankarada oturuyorum.
tekrar merhabalar doktorasistan,
benim bir sorum daha var. 6.aydan sonra burunda geçmeyen ödemler için kortizon ignesi yapılıyor diye duydum. bu dogru mudur? riskleri var mıdır? etkili olur mu? şimdiden çok teşekkürler.
Merhaba drasistan benm sorunum göz çevremdeki morluklar ondanda ziyadesi göz çevremde damarlarım çok belirgin bulara lazerle tedavi yapıldıgını duymuştum.
Bununla ilgili olarak
ücreti?ne kadar zamanda yapılabildigi?nerede yaptırabilecegim?ne kadar zamanda iyileştigi ?
merak ettigim konular bunlar bana özeldende olsa cvp yazarsan çok sevinirim çünkü yurtdışındayım yaza trde olacagım tedavi olmak istiyorum.1 ayda halledebilecegim brşeymi?teşekkürler.
Merhaba drasistan benm sorunum göz çevremdeki morluklar ondanda ziyadesi göz çevremde damarlarım çok belirgin bulara lazerle tedavi yapıldıgını duymuştum.
Bununla ilgili olarak
ücreti?ne kadar zamanda yapılabildigi?nerede yaptırabilecegim?ne kadar zamanda iyileştigi ?
merak ettigim konular bunlar bana özeldende olsa cvp yazarsan çok sevinirim çünkü yurtdışındayım yaza trde olacagım tedavi olmak istiyorum.1 ayda halledebilecegim brşeymi?teşekkürler.
Benimde ayni konudan derdim var.Goz cevresindeki damarlardan nasil kurtulabilirim.Mavi ve kirmizi renkteler mor goruntu veriyorlar gozaltima. Ozelden veya genel cevabinizi bekliyorum tesekkurler.
Merhaba,
Maalesef laserli uygulamalar hakkında bilgim yok.. Hatta bildiğim kadarıyla eğer kalıtımsal birşeyse kesin bir tedavi de yok bu konuda. Keşke yardımcı olabilsem.
Sağlıklı günler