• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Plastik Cerrahi Kliniğinde Asistanım..Sorularınıza yardımcı olabilirim..

cevabınız için teşekkür ederim drasistan..estetik amaçlı rinoplasti ve bacağımdaki yanık skarı için dr.araştırması içindeyim...forumlarda hep belirli birkaç drun ismi geçiyor...izmirde ünlü drlar da var ama burada isimlerini pek duymadım..ahmet seyhan gibi...kafam iyice karıştı dr konusunda.neye göre karar vereceğimi bilmiyorum.. hangisi güven oluşturduysa diyeceksiniz belki ama 4-5 dr ile görüştüm genelde hastane dışında özelmuayenesine gittiklerim daha çok güven verdi..bu da biraz üniv.hastanesi özel muayene durumundan galiba...bana dr konusunda yardımcı olursanız çok memnun olucam..

Merhaba,

Maalesef doktor öneremiyorum. Hele istanbul dışında hiçbirini tanımıyorum.. En güzeli hasta tavsiyeleri..

Sağlıklı günler

Merhaba,

Doğrudur çok çok nadir de olsa gerekebilir.. Herhangi bir riski yok ve etkili bir yöntemdir..

Sağlıklı günler

Çok teşekkürler drasistan.
peki bu kortizon ignesini ameliyatı yapan dra mı yaptırmam gerekiyor yoksa başka herhangi bir plastik cerah da yapabilir mi? hatta dermotologlar da yapıyor diy duydum.
bir de mesela 2. ameliyatan ne kadar sonra yaptirmaliyim? çok teşekkürler şimdiden.

Çok teşekkürler drasistan.
peki bu kortizon ignesini ameliyatı yapan dra mı yaptırmam gerekiyor yoksa başka herhangi bir plastik cerah da yapabilir mi? hatta dermotologlar da yapıyor diy duydum.
bir de mesela 2. ameliyatan ne kadar sonra yaptirmaliyim? çok teşekkürler şimdiden.

Merhaba,

Kortizonu ameliyatını yapan doktorun yapması daha iyi olur. Ameliyattan ne kadar sonra yapılması gerektiğine yine doktorunuzun karar vermesi gerekir.

Sağlıklı günler..

merhaba.ben meme küçültme operasyonu olmayı düşünüyorum.hatta yarın doktora gidip tarih vericem.ama tarih konusunda çok kararsızım.günlük işlere hemen dönebiliyor muyuz?çünkü benim ii yerimden izin alma şansım yok ancak 5gün falan.yorucu değil esasen işim ama uzun süre izin alamam.tek sorunum bu açıkcası.yoksa ameliyat olmaya kararlıyım.

merhaba.ben meme küçültme operasyonu olmayı düşünüyorum.hatta yarın doktora gidip tarih vericem.ama tarih konusunda çok kararsızım.günlük işlere hemen dönebiliyor muyuz?çünkü benim ii yerimden izin alma şansım yok ancak 5gün falan.yorucu değil esasen işim ama uzun süre izin alamam.tek sorunum bu açıkcası.yoksa ameliyat olmaya kararlıyım.

Merhaba,

Meme küçültme ameliyatları sonrası genelde ağrısız geçer. 5 gün sonra yine ağır kaldıramazsınız ani hareketler yapamazsınız ama kendinizi çok zorlamamak kaydıyla günlük işlere geri dönebilirsiniz..

Sağlıklı günler

merhaba benim sorunum resimlerimde gözkapağım düşük çıkıyor ayrıca sol göz kapağım öbürüne göre daha düşük çıkıyor aynaya baktığımda öyle görmüyorum ama resimlerde çok kötü bir görüntü oluşturuyor göz kapaklarımda sarkma falan yok yani yaşla ilgili bir durum değil yaşlanınca gözkapakları biraz düşer deniliyor ama benimki öyle değil plastik cerrahide bunun düzeltilmesi varmı ve hangi risk grubuna girer yani çok riskli bir ameliyatmı başarı oranı yüksekmi resimlerim çok moralimi bozuyor son zamanlarda

merhaba benim sorunum resimlerimde gözkapağım düşük çıkıyor ayrıca sol göz kapağım öbürüne göre daha düşük çıkıyor aynaya baktığımda öyle görmüyorum ama resimlerde çok kötü bir görüntü oluşturuyor göz kapaklarımda sarkma falan yok yani yaşla ilgili bir durum değil yaşlanınca gözkapakları biraz düşer deniliyor ama benimki öyle değil plastik cerrahide bunun düzeltilmesi varmı ve hangi risk grubuna girer yani çok riskli bir ameliyatmı başarı oranı yüksekmi resimlerim çok moralimi bozuyor son zamanlarda

Merhaba,

Plastik cerrah tarafından süzeltilecek bir durum. Ameliyat sonuçları da oldukça başarılıdır. Bir plastik cerraha başvurmanızı öneririm.

Sağlıklı günler

merbaba bilmiyorum bilginiz dahilindemi soracağım soru ..
6,5 ay önce protez takıldı mememe,sol mememde bir kitle testip ettim kendim ve ulrason çektirdim ulrasonda her 2 mememdede irili ufaklı bi kaç tane kist oldugu ortaya cıktı ameliyat öncesi hiç böle bi rahatsızlık yaşamadım bu kistlerin protezle bir baglanısı varmıdır ?doktorum anormal bir durum olmadıgını söyledi genel cerrahi uzmanı, sol mememde arada agrıyo sızlar gibi kist gercekten agrı yaparmı?kapsul oluşumu olabilir mi ve son oarak estetik doktoruma danışmam lazımmı şimdiden çok tşk ederim.

selam.
2.tip şeker hastasıyım.hep spor yaparım o yüzden şekerim düşüktür genelde.sigarayı 3ay oldu bıraktım.kendime ödül vermek istiyorum.o yüzden burun ve meme dikleştirme yaptırmak istiyorum .doktorum olur dedi ama yine de korkuyorum.yaralar iyileşmez ise diye.
birde bende pseodion esteroz enzim eksikliği varmış.bunun anestezi tehlikesi nedir.açıklarsanız .bana sakınca yaratırmı bu durum.teşekkürlerrr:enbuyukkk:

merhabalar,ben 9 mayısta burun ameliyatı olacagım.local+sedasyon yada genel anastezi arasında karar vermem gerkiyor.local anestezi+ sedasyonda ameliyat anında uyuyacaksınız dendı ama ben yınede ses falan duyuluyormu dıye merak ediyorum.kımılerı cok rahat dıyor,kımılerı ise sakın düsünme.bu konuda yardımcı olabılırsenız sevınırım.

merbaba bilmiyorum bilginiz dahilindemi soracağım soru ..
6,5 ay önce protez takıldı mememe,sol mememde bir kitle testip ettim kendim ve ulrason çektirdim ulrasonda her 2 mememdede irili ufaklı bi kaç tane kist oldugu ortaya cıktı ameliyat öncesi hiç böle bi rahatsızlık yaşamadım bu kistlerin protezle bir baglanısı varmıdır ?doktorum anormal bir durum olmadıgını söyledi genel cerrahi uzmanı, sol mememde arada agrıyo sızlar gibi kist gercekten agrı yaparmı?kapsul oluşumu olabilir mi ve son oarak estetik doktoruma danışmam lazımmı şimdiden çok tşk ederim.

Merhaba,

kistlerinizin protezle ilgisi olmadığını düşünüyorum ki genel cerrahınız da anormal bir durum olmadığını belirterek bunu doğrulamış. Lakin kendi plastik cerrahınıza da mutlaka görünün kapsül bazen ağrı ve şekil bozukluğu yapabilir.

Sağlıklı günler

selam.
2.tip şeker hastasıyım.hep spor yaparım o yüzden şekerim düşüktür genelde.sigarayı 3ay oldu bıraktım.kendime ödül vermek istiyorum.o yüzden burun ve meme dikleştirme yaptırmak istiyorum .doktorum olur dedi ama yine de korkuyorum.yaralar iyileşmez ise diye.
birde bende pseodion esteroz enzim eksikliği varmış.bunun anestezi tehlikesi nedir.açıklarsanız .bana sakınca yaratırmı bu durum.teşekkürlerrr:enbuyukkk:

Merhaba,

Eğerşekeriniz düşükse ameliyat olmanız için bir engel yok tabi ameliyat öncesi tüm tahlillerinizin normal olması şartı ile. Sigarayı bırakmanız çok güzel sakın yeniden başlamayın.

Enzim eksikliğiniz için ise mutlaka anestezi doktoruyla görüşmelisiniz. Tehlike boyutu ile ilgili ancak o sizi doğru şekilde yönlendirebilir.

Sağlıklı günler

Son düzenleme:
merhabalar,ben 9 mayısta burun ameliyatı olacagım.local+sedasyon yada genel anastezi arasında karar vermem gerkiyor.local anestezi+ sedasyonda ameliyat anında uyuyacaksınız dendı ama ben yınede ses falan duyuluyormu dıye merak ediyorum.kımılerı cok rahat dıyor,kımılerı ise sakın düsünme.bu konuda yardımcı olabılırsenız sevınırım.

Merhaba,

Buradaki doktoruma sordum sedasyonla burun ameliyatı olmaz kimse düşünmesin dedi..

Elçiye zeval olmaz:teselli:

Sağlıklı günler

selam ben burun ameliyatı oldum hem deviasyon hemde estetik 13.günümdeyim ancak kaş arası çok olmakla birlikte genel olarak burnum çok şiş ve ucuda büyük duruyor.acaba kaç günde biraz da olsa normale döner?

mrb bana yardımcı olursanız cok sevınırım ben 6 yasında ayaklarımda agır bı yanık gecırdım. ıkı defa amelıyat oldum baldırımdan parca alıp ayaklarıma yapıstırdılar ve her ıkı ayagımda ve baldırımda derın ve belırgın ızler kaldı suan 22 yasındayım. ve gercer mı, gecerse nasıl gecer ,napmam gerekıyo amelıyatsa nasıl basvuruyum bana bı yol gosterebılırmısın bıde maddıyat olarak ne kadara mal olur kıme basvuruyum :D cok oldu ama dayanamıyorum artık bıan once kurtulmak ıstıyorum ızlerden tesekkur ederım

merhaba..

kemerli bir burnum,3 dogum sonrasinda catlak ve sarkmis karnim ve pörsümüs memelerim var :)

yurtdisinda yasiyorum ve her birisi icin ayri ayri tr e gelecek zamanim ve ortamim yok malesef...o nedenle geldigimde 1 hafta icerisinde hem burun ameliyatimi hemde karin germe-meme protezi kombine ameliyatini olmak istiyorum...

sorum su;

burun estetigi konusunda kesinlikle Baris Cakir i istiyorum ama karin germe-meme protezi konusunda ona degilde Yakup Avsar a daha fazla güveniyorum...bu da beni zor durumda birakiyor..sirf 1 hafta icerisinde iki ameliyati da olabilmek adina drdan birisini istemesemde tercih etmek zorunda kalicam...

kararsizim..yardimci olabilir misiniz
..

Back