Merhaba, ben yine kk de burundaki kıkırdakların eğer kesilirse burun ucunun düşeceğine dair bişeeler okumuştum bu ne kadar doğru? burun ucu neden düşer kısaca bilgilendirebilirseniz sevinirim
merhaba bende gögüslerimi diklestirmek ve küçültmek istiyorum.90 beden giyiyorum.85 olsun istiyorum.izler ve teknik degişiyormu.beden farkı az olunca.bunu merak ediyorum.4 ay sonra dügünüm var.bir an önce karar vermem gerekiyor.
Merhabalar
Ben açık ve kapalı ameliyat arasında size göre hangisinin daha üstün olduğunu sormak istiyorum..Benim burnumdan 3.operasyonum olacak ve görüşmeye gittiğim bazı doktorlar açık bazıları kapalı yapacaklarını söyledi..(İlk iki ameliyatım kapalı ve lokal anestezi ile 12 yıl önce kbb.ci tarafından yapılmıştı.)Hatta doktorlardan birisi kapalı ameliyattan bahsettiğimde "siz burnunuzun kapalı ameliyatla düzelebileceğini mi düşünüyosunuz yoksa" diye hayretler içinde kaldı..durum öyleyse kapalı yapıcak olanlar kendi ince çalışmalarına mı güveniyor, işi tam bilmiyor mu ya da durum nedir?..benim burnumda hem nefes problemi (orta çatının tam kapanmaması ve kıkırdak çökkünlükleri nedeniyle) hem de fazla kıkırdak alımı (özellikle ön kısımda ön yan taraflarda) var..Bu tip bir durumda kapalı ameliyat hiç düşünülemez mi sizce? ya da iki durumun birbirine üstünlükleri nedir? Bildiğim kadarıyla kapalı olursa şişlik ve ödem daha az oluyor ve şekil verme işi daha garantili oluyor..Doğru mu?Şimdiden cevap için teşekkürler..:)
sl drasistan
burun estetiği olduğumuzda sinüzit ve burun kanamasına yol açan kılcal damar yakılması işlemi aynı anda yapılabiliyormu.bu işlemleri bir estetik cerrah yapabilirmi? teşşekkürederim
Merhaba drasistan,
33 yaşındayım, daha önce ameliyat olmadım ve burun estetiği düşünüyorum. Kilom normalin altında. Boy ve kilom arasındaki fark 20. Sağlıklı olduğuma, iyi beslendiğime inanıyorum, ama yapım bu. Benim korkum anestezi. Anestezinin kilo eksikliği yada fazlalığında vücuda verebileceği bir tahribat var mıdır ve vücudun anesteziye olumsuz bir reaksiyon gösterip göstermeyeceği ameliyat öncesi testlerle anlaşılabilir mi? Teşekkür ederim.
Merhaba,
Benim burun kemigimde cok belirgin olmasa da sola dogru bir egrilik var. Hem bunu duzelttirmek hem de estetik olmak istersem, estetik cerrahlar bu iki isi de yapabiliyorlar mi? Yoksa bir kbb uzmaninin da ameliyata girmesi gerekli midir?
Bir de estetik cerrahlari degerlendirirken en cok nelere dikkat etmemizi onerirsiniz? Karar verirken oncelikli olarak neleri goz onunde bulundurulabiliriz? Bu hafta ilk defa bir estetik cerraha muayene randevum var, sormam gereken herseyi sormak istiyorum.
Yardiminiz icin tesekkurler...
merhabalar ben koltuk altı kasaltından meme büyütme ameliyatı oldum.Henüz 10gün oldu.Sağ kolum dirseğime kadar hatta dirsekten biraz daha aşağıya kadar hissizlikle karıncalanma arasında tuhaf bir ağrım var sizce bu normalmi diğer kolumda böyle bir şikayetim yok.Birde koltuk altından kasaltı ameliyat olanların slikonları bir kaç yıl içinde omuzlara kadar çıkabilirmi ? Bunu da bu siteden bir doktor söylemiş Merak ettim ve de korktumSiz hiç böyle birşey duydunuz mu?İlginiz için şimdiden teşekkürler
drasistan benim merak ettiğim dudak dolgusu kalın ama daha kalın olmasını istediğim dudaklarım var çok doğal bir görünüm istiyorum. dolgu maddeleriyle ne kadar zaman kalıcılık sağlıyor aşırı bir dolgu istemiyorum üst dudağım daha dolgun olsun gülünce kaybolmasın yeter iyileş süreci kaç gün bazı arkadaşlar 1 15 ayda düzeldiğini söylüyorlar sizce ne kadar sürüyor?
Şimdiden çok teşekkürler....
sağolasın peki şu arı sokmuş görüntüsü geçiyor mu hiç hoşuma gitmiyor benim. hem dolgun hem doğal durma olasılığı nedir? gergin görüntü olsun istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?