Plastik Cerrah Aylin Karanlık'a protez taktıran var mı?

sevindikce çok teşekkür ederim canım sağol desteğin için.Özelden mail adresimi gönderdim. Aylin Hanım fiyat hastaneye göre değişiyor demişti, umarım bana verdiği fiyat BAyekte olursa değişmez. Öpüyorum ben de canım...

asmunikal ben de gönderirdim ama sildim canım hepsini eşimin zoruyla :)) zaten çok da gerek yok sonuç fotoğraflarına. Aylin hanıma güvenebilirsin. sen istediğin büyüklüğü söyle sadece. sana en uygun fiyatı söyler zaten, o da Bayek fiyatıdır tatlım. yalnız ameliyattan sonra 1 hafta daha kalır mı eşin yanınızda? ya da kızının kucağa alınması gerekiyor mu? ben çocuklarımı 4. gün kucağıma alabilmiştim de..

kas altı ya da kas üstünü sen hiç düşünme pikolata.. ona doktor muayenede karar verecek. damla veya yuvarlak olacağını da birlikte konuşur anlaşırsınız. fotoğraflara bakarsınız.. kesi yerine de yine beraber karar vereceksniz. ama mesela meme ucu kesisinden konulacak protezin büyüklüğü sınırlı oluyormuş yanılmıyorsam. bir de meme ucu halkası çapının 4 cm den büyük olması gerekiyor. Aylin hanım hep pürtüklü yüzey protez kullanıyor zaten onu da düşünmene gerek kalmadı :) şimdi geriye sadece para biriktirmek kaldı canım. kolay gelsin.. hadi bakalım hemencecik birikir inşallah.

Asmunikal ben gönderdim şeker, benim eşimde baskı yapıyor diye öyle biyerlere gizlemişim ki zor buldum walla. Neyse yorumlarını bekliyorum bakalım. Ben beğeniyorum ama, kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş :))))

sevindikçe, canım mesajını aldım gerçekten çok güzel ve doğal görünüyorlar... Daha önce de bir kaç doktorun ameliyat sonrası fotolarını görmüştüm senin fotolar hepsinden doğal duruyor.. Güle güle kullan canım. Benimkiler çok küçük inşallah ben de sonuç böyle doğal olur....

Sağol tatlım ya dediğim gibi bütün arkadaşlarım bayılıyor:kedi:, birkaçı ameliyat oldular bile. Benim içi boş memeler bile böyle olduysa minnacık memeler daha güzel olur sanırsam

kimderki canın sağolsun canım yine de teşekkürler...Kızım 5 yaşında, eşim benim ameliyat için ıstanbul'da geçireceğim bir kaç gün kızımla kalacak umarım ben de refakatçi olmadan tek başıma halledebilirim.. Ama eve döndükten sonra bana yardımcı olacaktır eminim..Zaten o benden daha hevesli gibi görünüyor..Herkese sevgilerrrrr.......

Merhaba arkadaşlar ben de dün gittimya görmüştüm fotoları merak etme asmunikal tüm fotolar doğal, şimdiden geçmiş olsun. Ben sanırım bayrama doğru olacağım sen ne zaman olacaksın?

Walla Allah bol bol vermiş ne diyim. İşte koltuk altından bele kadar mı ne olabiliyormuş ana karnından taa. Neyse Allah dermansız dert vermesin. 7 Eylülde dönecekmiş Aylin hanım, dönsün de görüşelim ne diycek. Valla yüzüm iyi ya sol gözümün altında sol çene kenarında ufak izler kaldı sadece. Çenem falan düzeldi şükür. İlk halimi annem görmüşte bayılmış kadın öldüm diye. Şimdi koltuk altı falan hikaye.

Çok geçmiş olsun canım ya hakikaten ne dertler var.Büyük badireler atlatmışsın. Ben de hiç duymamıştım senin hastalığını ama anladığım kadarıyla zor bişey değil.

Arkadaşlar ben şimdi hem meme büyütme, hem labiyoplasti yaptıracağımya acaba zor olur mu? Bana tam olarak kaç gün işe gidemeyeceğimi yazabilir misiniz ? Ona göre iznimi ayarlayayım, yoksa bayrama mı bırakayım?

alista merhaba, Aylin Hanım yurtdışından dönünce birlikte karar vereceğiz, bayramdan hemen sonra diye düşünüyorum bakalım. Cejun sana da çok geçmiş olsun canım, neler atlatmışsın öyle...ben de ufak tefek sorunları çok takar büyütürüm, seni okuyunca utandım valla kendimden (

Canım ya protez koyduracağız ya şimdi bu kollardaki güçsüzlük falan okuduğum kadarıyla 3-5 gün sürüyormuş. İşe dönme açısından bayram öncesi ameliyat olup, bayramda toparlasak mı diyorum? Sende mühendissin anladığım kadarıyla ağır mı çalışma şartların? Bayramdan sonra izin mi alacaksın?

çok saolkaydirigubbakcemile5ya dün TV de bir doktor damla protez zamanla kayma yapıyor dedi. fazla araştırmamak lazım galiba, araştırdıkça insanın kafası karışıyor:umursamaz:

kızlar ya sizlerin sayesinde gaza geldimzemuszemus önceden bu sayfaları okurdum ama ameliyat çok uzak gelirdi.şuan kafama koydum, bunda Aylin Hanım hakkında yazdıklarınız etkili oldu tabi.ben de istiyorum büyük memişşakkıdıbenimkiler hem küçük hem hamur gibi:umursamaz:
ileride özel hayatta sorun olur mu? yani ne kadar mıncıklanırsa mıncıklansın acıma,kayma vb. bir durum olur mu:asigim: açıkça soramıyorum, anlayın işte siz:asigim:

alistacım haklısın bayram tatilinde toparlanmak iyi fikir aslında ama benim iş değişikliği nedeni ile 2 hafta boş zamanım var.. Onun için rahatım aslında..Ben şantiyede çalışıyorum tempomuz yoğun biraz hemen başlayamazdım böyle bir ara olmasaydı...Senin ameliyat tarihin belli mi canım?

Yok canım ya belli değil bayrama yakın mı olsam diyorum kendi kendime işte bakalım Aylin hanım 7'sinde dönünce arıycam artık.

Pikolatacığım burada bir-iki arkadaşla yazıştım ayrıca göğüs estetiği bölümünde de böyle bir topic var orada yazan evli hanımlar var. Bende aynı endişeleri Aylin hanımla konuştum. Bana protezi sıktırdı bu patlamaz ki memenin bu kadar sıkılması mümkün değil dedi, kayma vsde olmazmış. 3. haftanın sonunda tüm hastaları kendi memesi gibi hissediyormuş, yani sanki memeleri hep öyleymiş gibi. 3. haftadan sonra cinsel hayat serbestmiş ve bu süreden sonra hiç şikayet almamış.zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…